bu sorunlar dışında sorunumuz yok demişsiniz genel olarak, başka sorunlarınız da olsa ayrılın derdim ama bunlar çözülebilecek basit şeyler zaman tanıyın birbirinize, akışına bırakın.
Benim eşim de ilk zamanlarda sizin eşiniz gibiydi üstelik ailesinin yanında pür neşe benimkilerin yanında soğuk mesafeliydi ve ben hayatınızda görüp görebileceğiniz en takıntılı, mükemmelliyetçi ve kontrol delisi insan olabilirim, buna rağmen asla oralı olmadım çok umurumda olmadı açıkçası, saygısızlık yapmadığı sürece nasıl hissediyorsa öyle olmasını isterim kasmasını istemem çünkü kasmak daha çok uzaklaştırır diye düşünüyorum, annenize de bir sorun olmadığını genel olarak kendi ailesine karşı da öyle olduğunu çok yeni evli olduğunuzu ilişkilerin zamanla oturduğunu ve gerçekten mutlu iseniz mutlu olduğunuzu ve sürekli sormaması gerektiğini, sürekli aynı şeyleri sorduğunda huzursuz olduğunuzu kibarca söyleyin, tabii bu arada eşinize de yine kibarca kırıldığınız noktaları söyleyip gerisini ona bırakın, çünkü sevgi ve evlilik bazı fedakarlık da istiyor sizi seviyorsa ailenizden nefret dahi etse bir adım atacaktır bence, kendimden biliyorum :) her şeye ve zaman geçmesine rağmen halen aynıysa ve sizi gerçekten üzüyorsa bu durum o zaman tekrar gözden geçirirsiniz bazı şeyleri, şimdilik bütün konuşmalarınızı yapın ve akışa güvenin :)