Çok üzgünümEsiniz önce bir sakinlesmeli. Madem bu kadar soru olacakti neden ordan ev tutuyor. Sizin ona herhangi bir hissiniz kalmis olsaydi esinizle evlenmezdiniz sonucta. Kafayi mi yemis hamile kadini bos yerden üzüyor
Çok üzgünümsaatlerdir elim ayağım titriyor olduğum yerden kalkamıyorum ki bahsettiği yer nasıl söylesem caddeyi büyük geniş bir cadde olarak düşünün sağ tarafından değilde sol tarafından gittim diye ortadan çift şeritli araçlar geçer şekilde
Zarar vermesinden korkuyor sanırımEski nişanlınızla karşılaşsanız ne olurmuş, ben onu merak ettim.
İnsanız yahu, ne var bunda!
Adam orada diye yol mu değiştireceksiniz, velev ki karşılaştınız, üzerine mi atlayacakmışsınız!
Hayır takıntılı bir tipEski nişanlınızın olduğu yerden geçseniz nolur yani anlamadım eşiniz kavgalı falan mı eski nişanlınızla
Sebep?Zarar vermesinden korkuyor sanırım
Heee erkeklik yapmış maşallah kadına öyle bagirip ürkütmek erkekliğin şanindan olmaliİyi akşamlarkafam allak bullak oldu çok üzgünüm . Ben baya uzun süren bir ilişki sonrası nişanlanıp nişan attım, nişanlım madde bağımlısıydı yıllarca çektim.Daha sonra arkadaşlar aracılığıyla eşimle tanışıp evlendik çok çok mutlu giden bir evliliğimiz var lakin şuan oturduğumuz semt ile bu kişinin yaşadığı semt aynı olduğu için bende dışarıya akrabalarıma gittiğimde eve dönüş güzergahı olarak kullandığım bir yol var gittiğim arkaşımın evinden çıktığımda hiç caddeye çıkmadan dümdüz gelip ufak bi caddeden geçip kendi evime ulaşabiliyorum ama Bugün tesadüfen eşim o yolu kullandığımı öğrendi ve çıldırdı bizim ev arkadaşımın evinden çıkınca karşıya geçilen tarafta kalıyor bende çok trafik olduğu için ordan karşıya geçmedim bu evime yakın olan karşıdan karşıya geçme yeri ise daha önce bu geçmişimdeki insanın bulunduğunu düşündüğü yer. Senelerdir evliyiz çocuk bekliyoruz ben herşeyi unuttum mutlu yuvamda devam ederken o Bugün çıldırdı evi ayağa kaldırdı hata yapıyosun seni hiç biyere göndermicem ben alıp ben bırakıcam diye ben krize girdim çok korktum ağlamaya başladım. Eşimde sağa sola vurdu çok çok kötüydü hala kendime gelemiyorum...
Zarar verecek madde bağımlısı insan yolda tesadüfen karşılaşmanızi ki bekler? Atla deve değil ev adresinizi öğrenmek, bir kargocu vs eş dost bulsa bile açık adresinize ulaşabilir sistemden. Ya da eş dosttan öğrenir,bir şekilde bulur. Rezalet cikartirsa da çıkartır. Böyle bir cekincesi varsa eşinizin biraz daha uzak bir yerde ev tutsaydiniz keşke. Hamile kadına bağırmış çağırmış..terbiyesiz.Zarar vermesinden korkuyor sanırım
kadına vurmamış ki neden ayrılsın hemen.öyle her sorunda boşansaydık hiç birimiz evli değildik şu anÖfke kontrolü bilmeyen bi insandan ayrılmak mantıklı bir karar olur ama yine de siz bilirsiniz tabii
Ben yanlış mı okudum korkudan titriyorum falan yazmışkadına vurmamış ki neden ayrılsın hemen.öyle her sorunda boşansaydık hiç birimiz evli değildik şu an
kadına vurmamış ki neden ayrılsın hemen.öyle her sorunda boşansaydık hiç birimiz evli değildik şu an
Şu kısım oldukça etkileyici değil mi sence? Umarım çocuk doğunca da böyle şeyler yapmaz bugün bu konu olur yarın başka konu olur ama çözüme ulaştırması gereken bir konu kesinlikleBugün çıldırdı evi ayağa kaldırdı hata yapıyosun seni hiç biyere göndermicem ben alıp ben bırakıcam diye ben krize girdim çok korktum ağlamaya başladım. Eşimde sağa sola vurdu çok çok kötüydü hala kendime gelemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?