eşimin cimriliği

evlenecek ve ayrı ev açacak para yokken biri neden kaçarak evlenir?

hani işinde gücünde olursun, ekonomik bağımsızlığın olur, kendine ve karşındakine güvenirsin de ailen çok saçma bi sebepten yok der. sen de gider paran elverdiğince düğününü nikahını yapar aileni de davet edersin. bunu anlarım. kaçmak değil bu. ama sen hiç bi maddi gücün yok. ayrı ev açacak paran yok. milletten toplaya toplaya ev düzmeye çalışıyosun. ve kaçtıktan iki yıl sonra eşin olacak adam beyaz eşyayı da ailen alsın diyo. ilginç valla.

Bu kafadaki bi herife çocuk da yapmışsın valla tebriklerimi sunar akıl fikir dilerim.

2 sene kaynananızla boşa mı oturdunuz? Kira vermemişsiniz, giderler tek kalem. Her şeyinizi kendiniz alın. Hem kaçıp üzmüşsünüz ailenizi şimdi de maddi zorluk yaşatmayın bence.

Damatta ki yüzsüzlüge bak!!! Sen ailesinin evinden kızı kacir sonra da buzdolabi firin iste. Kaçarken onlara mi danıştiniz ki şimdi o aileye tamah ediyorsunuz.

Sizinki yüzsüzlukte nirvana yani.

Kaçmayı biliyorsunuz çocuk yapmayıda biliyorsunuz bi zahmet beyaz eşyanızısa kendiniz alın.
Benim çocuğum bana bunu yapsa evine adım bile atmam heralde.
Ana babayı hiçe sayıp bi adam uğruna evden kaçıp ailesini utandıran kızlara saygı duyamıyorum.

Ailemden istemiyorum ailemde Allah razi olsun hep sahip ciktilar ama esim surekli ailen alsin onlar ne alicak diyip duruyor
Ben artık onların bekar kızı değilim.
Evli barklı çocukluyum.
Senin karinim.
Onlara yapmak düşmez.
Eğer onlar yapsın istiyorsan başta kacmayacaktik adam akıllı ev acacaktin

Kaçmayı biliyorsunuz çocuk yapmayıda biliyorsunuz bi zahmet beyaz eşyanızısa kendiniz alın.
Benim çocuğum bana bunu yapsa evine adım bile atmam heralde.
Ana babayı hiçe sayıp bi adam uğruna evden kaçıp ailesini utandıran kızlara saygı duyamıyorum.[/QU kimse kimseye saygi duymak zorunda degil zaten canim haa ayni zamanda bunu dile getirmek konusundada

Öyle eş bi kaşık suda boğmalık resmen
Dediğiniz konumda ben olsam ne ailemden bir çöp beklerim nede onlar alırlar yani
Kendi burnumun dikine gidip kaçmışım şimdi 2 sene sonra çocuğum varken Çeyiz dizecekler öyle mi
Eşiniz sizi kaçırırken nasıl ev geçindirmeyi düşünmüş acaba

Bu saatten sonra ailenden bir cop bile beklemek cok tuhaf. Siz suan evlenmiyorsunuz. Tasiniyorsunuz sadece.

Cok mu aradim bu adami be kuzum?

Hayirlisi olsun.

Arkadaslar 2yil önce kacarak evlendim kaynanamgile ayni evde oturuyorduk ama evimizi ayirmaya karar verdik ve şu anda evimiz tadilata oturma grubum ve yatak odami esimin ailesi ilk evlendigimizde almisti annemde eksik esyalarimi halilarimi mutfak esyalarimi vs. Aliyor ayni zamanda bebegimin ihtiyaclarinida karsiliyor ama esim tuturdu beyaz esyayi annengil alsin diye bende dugundeki bilenziklerimi sen aldin (vermedigim icin kustu ve dugunden sonra3ay icinde hepsini yatirm yapalim diye aldi)beyaz esyayida sen alicaksin diyorum haksizmiyim esim cifcilikle ugrasiyor 1 inek satsa herseyi rahatlikla alabilir:bicak:
Siz eve çıkıyorsunuz diye niye aileler alsın eşyayı. Kusura bakmayın da hem kızı kaçır hem eşyaları onun ailesine aldır. Çok gözü acıkmış maşallah.

Madem eşya hesabı yapacak iki yıl önce kaçırmak yerine ailenin rızasıyla evlenseydi seninle ve iki yıl ailesinin yanında oturmak yerine direk kendi evini kursaydı. Geçti borun pazarı...
Ailen hiçbirini almak zorunda değil. Hatta onları hiçe sayıp kaçarak evlenmişsin bu yaptıklarını da yapmak zorunda değil.

Arkadaslar 2yil önce kacarak evlendim kaynanamgile ayni evde oturuyorduk ama evimizi ayirmaya karar verdik ve şu anda evimiz tadilata oturma grubum ve yatak odami esimin ailesi ilk evlendigimizde almisti annemde eksik esyalarimi halilarimi mutfak esyalarimi vs. Aliyor ayni zamanda bebegimin ihtiyaclarinida karsiliyor ama esim tuturdu beyaz esyayi annengil alsin diye bende dugundeki bilenziklerimi sen aldin (vermedigim icin kustu ve dugunden sonra3ay icinde hepsini yatirm yapalim diye aldi)beyaz esyayida sen alicaksin diyorum haksizmiyim esim cifcilikle ugrasiyor 1 inek satsa herseyi rahatlikla alabilir:bicak:
Kesinlikle hiç alttan alma kendisi fedakarlık etsin

Dugunden once olsaydi tamam esin hakli derim.

Ama kacmissiniz.

Ne onun ailesi ne senin ailen almak zorunda degil sun an.
Kendiniz alin ne alacaksaniz

Cimrilik değil başka bişey bu.evlenmiş çoluk çocuk olmuş eşya istiyo bide.ne guhadf insanlar var hakkatten parası olmasa gurur olur biraz.ee altınlarda varmış neye beklentiye giriyosa.

Eşinin cimriliği değil arsızlığı pes cidden , biraz utanma olsaydı bari :KK67: Sen adam gibi ailesinden gidip isteme kızı kaçır ,geline ait olan altınları da al, ayrı ev açma, ananlarla aynı evde iki yıl yaşat, sonra bir zahmet lütfedip ayrı eve çık, utanmadan bir de beyaz eşya iste pes pes pes. Yazık bir de sizi kullanıp beyaz eşyayı istetmeye çalışıyor, azıcık vicdanınız varsa istemezsiniz :KK20:

Back
X