Eşimin cinsel istekleri

Bir de hayal gibi gelenler var, olsa olsa rüyadır denecek ve düşününce bile mutluluk veren kesim
Kardeş kendınınkıyle de bırseyler yapsa olurdu oyuncakta falan gözümüz yoğudu fekat onu bıle beceremedi

İlişki yaşadıktan sonra mı fikriniz değişti yoksa ilk ilişkiyi de mi istemiyordunuz.. Belki eşinizle ten uyumunuz yok ya da eşiniz soğuttu sizi ilişkiden??

Doktora da gitmişsiniz halbuki.. Hiçbiri değilse pskilog ile görüşün derim bilemedim ki

Oha konu geçen seneninmişçok pardon yazmış bulundummniye karşıma çıktı ki

Aynen öyle istersin bu seferde adam istemez

Bu cinsellik anlaminda mutlu kadin sayisi yok denecek kadar az kiminin kocasi kiminin kendisi uyum saglayani bulmak cok zor belkide cok erken yasta hormonlu gidalar tuketmekten bu sonla karsi karsiya kaliyoruz

Bu cinsellik anlaminda mutlu kadin sayisi yok denecek kadar az kiminin kocasi kiminin kendisi uyum saglayani bulmak cok zor belkide cok erken yasta hormonlu gidalar tuketmekten bu sonla karsi karsiya kaliyoruz
Mutlu kadın ve erkekte, hem insanlarda doyumsuzluk olması hemde kötü gıdalar sagliakziz beslneme vs

Eşiniz normal bence siz normal değilsiniz. İstemiyorsanız bile güzelce istemiyorum demek çok kolay kızmak falan gereksiz. Bunda bir şey yok abartıyorsunuz siz.

Doyumsuzluk derken bazıları ilk yillarda bile bu sorunla karsi karsiya kaliyor
İnsanlar artık tatmin olmuyor veya olmak için çaba sarfetmiyor uyumu yakalmak zor her zmaan bir konuda mukahaha eksiklik kalıyor, performans iyi olur fantezi anlayışı kötü olur, adamın huyu iyi olur performansı kötü olur erken boşalır givi gibi

Performansi iyi olsunda fantezi sonraki is

Bence bu sorunların temeli kültürümüzdeki cinsel tabular, beslenme gibi unsurlar bunun çok gerisinde

Bence eşinizin başka fantezileri de vardır da sizden sakliyordur bana kalırsa.. İşi biraz sapkınlığa dökmüş gibi duruyor.Biraz abartılı geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…