eşimin cinsel organı çok küçük

reine42

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
3
1
6
Antalya
eşimin cinsel organı küçük tam ölçmedik ama 9-10 cm arası bişey ve ben bunu hi hissesemiyorum kendisi üzülmesin diye bellide etmiyorum yardım edin

eşimin cinsel organı küçük tam ölçmedik ama 9-10 cm arası bişey ve ben bunu hi hissesemiyorum kendisi üzülmesin diye bellide etmiyorum yardım edin

İlk mesajınız ve 2 günlük üyesiniz..sırf bu konuyu açmak için mi üye oldunuz acaba..bunu böyle bir forumda dile getirmek yerine eşinizle konuşup doktora falan gitseniz..dalga geçmek için konu açtığınızı veya başka birşey düşünmek istemiyorum ama bence gerçekten böyle birşey varsa bunun çaresi hiçbir kadın olamaz....

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

evet sırf bunun için açtım üyeliğimi benim gibi birileri varmıdır diye ben henüz eşimle hiç bişey konuşmadım bilmiyor o konu hakkında sıkıntılı olduğumu kendisi çok iyi biri onu bununla üzmek istemiyorum

Ölçtük falan demişsiniz madem bilmiyor dur ben bi ölcücem şunu diyip ölçtünüz daha sonrada hmm 9-10 cm iyiymiş mi dediniz..zaten böyle bir duruma geldiyseniz küçük oldugunu dile getirseydiniz

sizce kaç kadın gelip buraya "evet benim eşim de öyle" diye yazar, ya da kendi deneyimlerini paylaşır sanıyorsunuz...
bu, buradaki kadınların çare olabileceği bir konu değil...
konunun gerçek olduğunu varsayarak; eşinizle uygun bir dille konuşup, bu sorunu sadece ikiniz çözmelisiniz....

eşiniz ne olursa olsun bu durumda ardından konuşulan 3.kişi konumunda...
erkekler için ne kadar hassas bir durum olduğunu düşünürsek, haberi olmasa ve olmayacak olsa bile bence yüzlerce kadına bu soruyu sormanız (üstelik başka bir çözüm aramadan) bana garip geldi...

ne gibi yardım bekliyorsunuz
topluca el atalım uzasınmı...??
senin evlenmeden önceki beklentin devasa bir şeydi galiba
ama bunun için zenci tercih edicektin
eminmisin ereksiyon olduguna...??? ereksıyonsuz hali 9 10 cm olmasın...???
valla bulamıyanlarda var bacım bence bulduğunla yetin... azla yetinmeyi bilmeli insan

ne kadar lakayt kırıcı bir cevap
hiç hoş değil

burada emin olun fırsatını bulduğum heran konuyu bulandıranlara lafı giydirenlerden biri de benim..

fakar siteye saldırılar arttı ve bazı başlıkların kasıtlı olarak kışkırtma amaçlı açıldığını anladığımız için cevap vermekten geri durmuyoruz.

yine de yanılıyorsak takdir adminlerindir..

Ameliyatla düzelir ancak siz rahatsız olmasanız bile eşiniz bu durumdan rahatsızdır zaten..
Maddi imkanlarınız var ise ameliyat olsun kendide rahatsızdır çünki dile getirirseniz bence iknada olur ameliyata..

anladım art niyetli yazmamışsınız
ama konu gerçekse konu sahibi çok üzülmüştür o yüzden tepki verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…