eşimin cinsel organı küçük tam ölçmedik ama 9-10 cm arası bişey ve ben bunu hi hissesemiyorum kendisi üzülmesin diye bellide etmiyorum yardım edin
evet sırf bunun için açtım üyeliğimi benim gibi birileri varmıdır diye ben henüz eşimle hiç bişey konuşmadım bilmiyor o konu hakkında sıkıntılı olduğumu kendisi çok iyi biri onu bununla üzmek istemiyorumİlk mesajınız ve 2 günlük üyesiniz..sırf bu konuyu açmak için mi üye oldunuz acaba..bunu böyle bir forumda dile getirmek yerine eşinizle konuşup doktora falan gitseniz..dalga geçmek için konu açtığınızı veya başka birşey düşünmek istemiyorum ama bence gerçekten böyle birşey varsa bunun çaresi hiçbir kadın olamaz....
evet sırf bunun için açtım üyeliğimi benim gibi birileri varmıdır diye ben henüz eşimle hiç bişey konuşmadım bilmiyor o konu hakkında sıkıntılı olduğumu kendisi çok iyi biri onu bununla üzmek istemiyorum
Çok bile :) Japonlar ne yapsın,yazıııık
ara ara lastik gibi çek uzar belki
ara ara lastik gibi çek uzar belki
Ölçtük falan demişsiniz madem bilmiyor dur ben bi ölcücem şunu diyip ölçtünüz daha sonrada hmm 9-10 cm iyiymiş mi dediniz..zaten böyle bir duruma geldiyseniz küçük oldugunu dile getirseydiniz
ne kadar lakayt kırıcı bir cevap
hiç hoş değil
anladım art niyetli yazmamışsınız
burada emin olun fırsatını bulduğum heran konuyu bulandıranlara lafı giydirenlerden biri de benim..
fakar siteye saldırılar arttı ve bazı başlıkların kasıtlı olarak kışkırtma amaçlı açıldığını anladığımız için cevap vermekten geri durmuyoruz.
yine de yanılıyorsak takdir adminlerindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?