eşimin cinsel organı çok küçük

Hangi konuda yardımcı olcaz peki:44:
Uzatma yöntemimi istiyorsunuz,benim bildiğim uzamaz bu yaştan sonra:26:

Hiç bir erkek cinsel organı hakkında onusulmasından hoşlanmaz ,bunu hakaret kabul eder ayrıca başkasıyla degıl kendiyle alıştıra alıştıra konuşun suçlayarak degıl bence alay konusu olursunuz ...

Hatırlatma;

Konuyu geyiğe çevirmek, konusahibi ya da konuyla dalga geçmek, polemiğe girmek, konudışı mesaj yazmak yasak ve uyarı sebebidir.

İyi paylaşımlar dilerim.

evet bu sizin sorununuz olabilir sizi çok zor durumda bırakıp üzedebilir ama insanlardan nasıl bir yardım bekleyebilirsiniz ki.ya seviyorum deyip sabredip katlanacaksınız yada ayrılacaksınız.ben bu forumdan ne beklediğinizi anlayamadım

yardım edin demişsin de nasıl :53: biz buradan ne yapabiliriz eşinin şeysinin boyu için çekip uzatacak değiliz.

kk da çözüm aramak yerine daha kesin çözüm olarak bence bir doktora gidin.

yardım edin demişsin de nasıl :53: biz buradan ne yapabiliriz eşinin şeysinin boyu için çekip uzatacak değiliz.

kk da çözüm aramak yerine daha kesin çözüm olarak bence bir doktora gidin.

yahu bacım sen arkadaşının sorusunun cvbını imzanla vermişsin aslında:27:

Hangi konuda yardımcı olcaz peki:44:
Uzatma yöntemimi istiyorsunuz,benim bildiğim uzamaz bu yaştan sonra:26:

Bu yaştan sonra uzamaz diyo ya :1:
Okuyan da adamın boyu kısa sanır :1:

Konu sahibi/sahibesi gördüğünüz üzre aramızda doktor olan yok :ssz:
Mesir macunu felan yedir diyeceğim de o macunlar dediğin soruna değil başka soruna etki ediyor :28:
Doktora gitmelisiniz başka bir yol yok.

sanırım onun durumuna yapilabilecek pek bişey yok, ama siz vajina daraltma operasyonu düşünebilirsiniz, sanırım vardır jinekoloji bölümünde.

cevaplara sok oldum
-devasa bir sey bekliyorduysan zenciyle evlenseydin
-cok bile japonlar ne yapsin?
tum japon ve zenci erkekleri ölctunuzmu?
bayagi bir gormeniz gerekiyor bu tur irkci yorumlar yapmak icni :51:

Araştırma yaptım, kadınlar zaten vajina girişinden 3-4 cmden sonrasını hissetmezmiş.
buradan anladığım kadarıyla devasa boyutlarda bile olsa farketmiyor çünkü hissedebileceğiniz kısım belli. Tıbben de 8 cm ve yukarısı normal kabul ediliyormuş bir doktora gitseniz bile sanırım size normal olduğunu söyleyecektir.
Tıbben durum bu olsa da cinsel tecrübesi olanlar daha net yorum yapabilirler belki gerçekten boyu önemlidir:9:

eşimin cinsel organı küçük tam ölçmedik ama 9-10 cm arası bişey ve ben bunu hi hissesemiyorum kendisi üzülmesin diye bellide etmiyorum yardım edin :(

Biz nasıl yardım edebiliriz ki?. Ancak bir uzmandan yardım alabilirsiniz.

kızlar hatırlıyosanız buna benzer bi konu daha açılmıştı:27::27::27: sonra konu sahibinin erkek:30::30: olduğu çıkmıştı meydana:27::27:
:9::9:bence çenenizi yormayın:6::6: fazla bunun altından da böyle bişey çıkacak sanırım:52::52::52::52::52::52:

Back
X