eşimin cinsliği...

kelebekse38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
545
0
46
Ankara
mrb arkadaşlar canımı sıkan bir olayı sizlere anlatmak istiyoum:sabah eşimle dışarı çıktık markete gittik kardeşime düdüklü tencere gönderecektim bi tane boş kutu al dedim o da almış neyse eve gelirken araba da nerden çıktı bu düdüklü işi diyor bende kullanmadığım düdüklü(küçük) var onu gönderecem dedim.(kardeşim bekar yeni atandı eve gelmişti vermeyi unuttum)ihtiyacı var boşuna almasın dedim.yani kısacası göndermemi istemiyor herhalde.söyledim işte kullanmadığım bi düdüklü diye.o da diyo ki niye kullanmıyon.neyse eve girince niye öyle söylüyon dedim yanlış anladın yeliz bizim kullanılmış düdüklüyü ne yapacak diye söyledim diyo sonra diyoki düdüklü kaç para ki zaten kargo parası 10-15 tutar düdüklü kaç para ki.neyse böyle konuşurken kargoyu sen vermeyeceksin zaten falan dedi ama konu oraya nasıl vardı sinirden unuttum sonra küstüm konuşmadım hep trip yapıyon diyo.ya arkadaşlar göndermemi istemedi adım gibi eminim hissettim ama hep üste çıkıyor böyle şeylerde sanki ben yalan söylemiş ya da yanlış anlamışım gibi kalıyorum ortada.yani anlayacağınız çok iyi kıvırıyor.bana ne önerirsiniz?

eşin ayıp etmiş sonuçta o senin kardeşin kullanmadığın birşey niye sorun yaptı ki bu kadar anlamadım bende.

Erkek kisminin boyle seylere akli ermez, bosver, ustunde durma..

Sana şunu öneririm:
Bariz bir şekilde istemediğini belli etmedikçe, öyleymiş gibi davranma
Kıvırma imkanı da olmaz, sen de tınlama boşver bence..

Etrafımda böyle olaylar çok oluyor.Ailenle eşin arasında bir sorun mu var.Ondan Böyle davranıyor olabilir.Ya da birbirlerini sevmiyor olailirler.Böyle durumlar genelde bunlardan çıkıyor.

ah canım aynı modelden bende de var.bi konu üzerine konuşurken haksız olduğunu anlatmaya kalmaz kıvırı senin dediğin gibi yanlış anlayan ben olurum.erkek milleti işte model model.bizim bahtımıza da bu modelden düşmüş ne diyelim boş ver canını sıkmaya değmez

Etrafımda böyle olaylar çok oluyor.Ailenle eşin arasında bir sorun mu var.Ondan Böyle davranıyor olabilir.Ya da birbirlerini sevmiyor olailirler.Böyle durumlar genelde bunlardan çıkıyor.Belki de gerçekten eşinin dediği gibidir yani eskisini kullanmasını istememiştir ama bu cevap bana hiç samimi gelmedi.

Etrafımda böyle olaylar çok oluyor.Ailenle eşin arasında bir sorun mu var.Ondan Böyle davranıyor olabilir.Ya da birbirlerini sevmiyor olailirler.Böyle durumlar genelde bunlardan çıkıyor.Belki de gerçekten eşinin dediği gibidir yani eskisini kullanmasını istememiştir ama bu cevap bana hiç samimi gelmedi.

Etrafımda böyle olaylar çok oluyor.Ailenle eşin arasında bir sorun mu var.Ondan Böyle davranıyor olabilir.Ya da birbirlerini sevmiyor olailirler.Böyle durumlar genelde bunlardan çıkıyor.Belki de gerçekten eşinin dediği gibidir yani eskisini kullanmasını istememişyit ama bu cevap bana hiç samimi gelmedi.

canım böyle şeleri erkeğe çaktırmadan gözüne sokmadan yapıcaksın...onun haberi olmadan gönderseydin 20 yıl geçse o düdüklü tencerenin yokluğundan haberi olmaz :))

bencede ailene göndereceğin yada vereceğin şeyleri asla eşine söyleme. şimdi benim kocama sorayım evde kaç düdüklü tencere var diye? nerden bilecek hayatta bilmez.

canım böyle şeleri erkeğe çaktırmadan gözüne sokmadan yapıcaksın...onun haberi olmadan gönderseydin 20 yıl geçse o düdüklü tencerenin yokluğundan haberi olmaz :))

biliyorum hep öyle yaparım zaten ama kutu lazım oldu marketten boş kutu al dedim o da sordu ne yapacan diye.ya mevzu düdüklü değil zaten düdüklü umrunda değil tavrına bozuldum sadece

biliyorum aslında hep öyle yaparım ama kutu lazım oldu bi de düdüklü umrunda değil aslında ama tavrını anlamadım

Kadinlarin islerine burnunu sokan kocalardan nefret ediyorum.
Sen ondan sdc kutu bulmasini istemissin.
Tum bu yorumlar neden.
Ki su da var, insan kullanmadigi birseyi kardesi degil, ihtiyaci olan herkese veriyor.
Kardesine vermesi daha mantikli sizin acinizdan.
Uzerinde durmayin bence, kendi bildiginizi okuyun siz:))

kendi bildiğimi okuyacam zaten ama tavrına sinir oldum bi de piknik dönüşü sinir oldum iyice.bi kaç saat iyi vakit geçirdik sonra içine etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…