- 25 Ocak 2022
- 77
- 34
- 3
- 39
- Konu Sahibi Nedenboyleisler
-
Cildirmis kucuk cocugaMerhaba hanımlar daha önce de farklı bir noktada eşimle ilgili konu acmistim
Bugünkü durumu şöyle ozetleyeyim kizim bu konuda diretti ağlamaya başladı ben de sakinlesmesi için birkaç seçenek sundum kabul etmedi esim araya girip bagirinca ayaklarını yere vurarak gurultu yapmaya başladı esim de ne yazık ki kalkarsam ağzına s... dedi cocuk odasına geçince böyle konusamazsin dedim argo küfür sen nasıl çocuğa kullanirsin diye söylenmeye başladım ( bu arada bana küfür hakaret argo kullanmisligi yok bu da beni şaşırttı zaten) bu sefer bıktım oleyim kurtulayi m ben bu aile icin calisiyirum falan sayiyor benim tepki gostermeme cok sasirmis ağzından kaçırmış vs dedim ki ben sana desem ben ve o birmiyoz dedi sen başkasına kullanbikir misin patron is arkadaşı cevap yok cocuk savunmasız demek ki ne var onda diyor hayır uste çıkması hala bana mi ilginç geliyor ortada yanlış olabilir gerildik çıktı agzimdan telafi edeyim demek varken hala tavır koymak ben mi abartiyorum diye düşünürken buluyorum kendimi
Sanırım küfür argo hiç K ullanmadigim için hassasim ben sana desem dediğimde benle o bir mi dedi ben bu noktada demek ki gücü yete ne yapıyor diye düşünüyorumBen huy etmediyse ilk seferde pat diye uyarmaya karşıyım ya.
Sonuçta adam da gerizekalı değil söylediğinin yanlış olduğunun farkındadır. Kaçmış. Size bile hiç yapmadıysa demek ki dili bu değil, gücün anca çocuğa yetiyor'a getirmek yersiz olmuş.
Evet yaptığı komple hatalı da eşlerimize illa öğretmenlik yapamayız. İnsan dediğin arada hata yapar.
Arada olur öyle aile içinde.
Cocuk bes yasinda evde iki cocuk daha varCocuk kaç yaşinda merak ettim.
Kusursuz degilim tabiki yaptiklarima bahane bulmam ama mesela yanlisimi kabul ederim cozum ararim esim hemen ben agir sartlarda calisyorum boyle davranmam normal der ustisnasiz her yanlışına bana göre çocuğa ses yükseltmek su bu da sıkıntı ( sesim yükseliyor ama bunu haklı kılmaya çalışmıyorum ) ama argo küfür yok şunu yaparım edrim demek beni çok geriyorSiz mukemmel anne misiniz? Her hareketiniz kusursuz mu? Insanlarin agzindan boyle seyler cikabilir. Surekli hale getirmedigi surece abartmanin alemi yok. Bi sozle travmalar yasamaz cocuk. Cocuklari da bu kadar hassas gorup oyle yetistirmeyin ya
Bu iki oldu çocuklara ben de ondan tepki gösterdim devamı gelmesin diye evet bana demedi hiç bence diyemeyeceginin farkında ama bana ağır geliyor ya bir cocuk anne babasından böyle bir sey duymamali diye dusunuyorumbicimde
Ben yulseltmiyorum demedim sesimyükselerek odasına gitmesini söyledim zaten odana git demek ile ağzına s... demek aynı sey değildir diye dusunuyirum hala öyle dusunuyirumGaliba çocuğa sesini yükseltmeden buyutenler bir tek kk da var normal hayatta hiç böyle görmuyorum çünkü
Cunku riyakar bir milletiz.. hic miGaliba çocuğa sesini yükseltmeden buyutenler bir tek kk da var normal hayatta hiç böyle görmuyorum çünkü
Ben yedim anne terligi hem de alasını ama bu yanlısı devam etiremem mesela hepimizin hassas olduğu konular vardır benim için küfür boşanma nedeni olabilir sizin o olmaz da başka bir sey olabilir bu da onun gibi ışte ben çok calisyorum yoruluyorum ondan böyle diyorum demek bana çok yanlış geliyorCunku riyakar bir milletiz.. hic mi
Anne terligi yemediniz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?