Esimin çocuğa söylediği

Galiba çocuğa sesini yükseltmeden buyutenler bir tek kk da var normal hayatta hiç böyle görmuyorum çünkü

Ben cocukken hiç tutturdugumu tepindigimi filan hatirlamiyorum karakterim oyleydi. Annem de hep söyler kucukken hiç derdin yoktu diye.
Benim kucuklugum gibi cocugu olanlar bagirmadan hallediyordur bence. Ama aksi cok zor.

Bana göre de benim kızımın derdi pek yok kardeşlerinin 5 sıkıntılı davranışına karşılık belki bir tane sıkıntılı ddavranis sergiler üst baş giyinme oda düzeni dolap düzeni vs kendi çapında hallrtmistir güzel oyun kurar ee arada bir de olsun yani ona da sabresemeyeceksek

Benim bebeğim 17 aylık ve inanın çok zor bir çocuk.
Mahvediyor ikimizi de eşimde bana göre tezcanli ve daha sinirli biri.
Bende bazen dayanamıyorum bugün parmağımı sıkıştırdı esim yemek yaparken ayağını ısırıyor birşeyler fırlatıyor vs vs
Ama küfür çok kotu aşırı iğrenç normallesmemesi lazim.

Son düzenleme:
Belki sen o kadar sinir etsen sanada ayni kufru edecek, nerden biliyorsundene istersen

Ha daha once yapmis mi? Tum yorumlari okumuyoruz bunu konuyu actigin ilk msja yazarsan herkesin fikri daha farkli olur

Daha oncede yapmis

Ben zaten geri adim atmayi dusunmedigim icin gorus almak istiyirum cunku o kendini hakli gorur konusmaz bir de
Ya hu ne boşanması. eşin suçu yüzü vurulunca üste çıkmaya çalışmış. Önünde sonunda konuşur kaç gün konuşmayacak. Tekrar konuyu açmayın zaten gerekli tepkiyi vermişsiniz. Bi dahakine dikkat eder. Çocuğa sürekli böyle davranmıyor sonuçta.

Genelde sizi hatalı bulmuşlar ama ben tepkinizi normal buldum.
Eşim bana "senin ağzına s..." dese en anlayışlı ses tonumla "cınım benimle böyle konuşman çok yanlış, bu beni çok üzdü balım" falan demem parçalarım. Aynısını çocuğa yapınca niye anlayışlı bir tepki görsün ki, çocuğum benden daha mı az kıymetli?
Kaldı ki başta kötü bir şey de söylememişsiniz. Siz "böyle konuşamazsın" deyince o zaman ben öleyim diye kendi kendine dram yaratmış.

Yine de daha önce yaptığı bir şey değilmiş. Bir kere de sakince konuşup aldığınız tepkiye göre konuyu kapatırsınız.

İnsanlık halidir.
Sinirlenir, ses yükseltir, tersler kalp kırarsın ancak küfür etmek çok başka olay.
Evde çocuk varsa ona göre yaşayacaksın.
Haa çocuk o küfürü senden duymasa da topluma karışıp başka yerden duyuyor bir gün ama bu kişiler ailesi, güvendiği, model aldığı yetişkinler olmamalı.

Bu durumlarda kahve yapıp cınım diye takilabilen biri değilim ne yazık ki..Sizin gibi davranırdım muhtemelen hatta belki daha sert:/

Yanlış yapmış küfre bende tahammül edemiyorum iğrenç bir şey ama çocukların bu tarz davranışları da insanı çıldırtıyor

Adamın çocuğun şımarıklığına sabrı taşmış ağzından kaçmış abartma bu kadar. Normalde böyle biri değilmiş işte. Bu kadar saksıda yetiştirmeyin çocukları bişey olmaz bi laf duydu diye.sistematik işkence görmüyo ya.
sanki Olay Finlandiyada Norveçte geçiyo ya, burda herkes kusursuz mükemmel anne rolünde gerçek hayatta bağrıs çağırış harala gürele her evde.

Ben cocukken hiç tutturdugumu tepindigimi filan hatirlamiyorum karakterim oyleydi. Annem de hep söyler kucukken hiç derdin yoktu diye.
Benim kucuklugum gibi cocugu olanlar bagirmadan hallediyordur bence. Ama aksi cok zor.
Bende oyleydim hatta abimde oyleydi, simarikligimz yoktu… bu yuzden belli yasa kadar hic azar yemedik…ama simdi cogu cocuk tepiniyor ve her dukkana girdiginde birsey istiyor mesela.. olay
Maddiyat degil sadece.. ama her istedigini almakta zararli bunu anlamak istemiyorlar. Oturup anlat hadi.. anlamak istemiyor mecburen bi yerde kestirip atmak zorunda kaliyorsun.. sonra kasadan gecene kadar agliyor…bu durumda kotu anne oluyorsam olayim sorun yok

Arkadaşlar cocuga kızma yapma etme ile ağzına s... Aynı şey mi?
Bu basite asla indirgenemez.
Asla normallestirilemez hemen boşan ayrıl denmez ama adama iyi bir ayar lazim.

Arkadaşlar cocuga kızma yapma etme ile ağzına s... Aynı şey mi?
Bu basite asla indirgenemez.
Asla normallestirilemez hemen boşan ayrıl denmez ama adama iyi bir ayar lazim.
Evet ben de aynı göremiyorum ışte bunu anlatmaya çalıştım aslında şimdi ben desem esim bana tepki gösterse ya evet dikkat edeyim derim ama esim de o da yok bu genel huyudur zaten şimdi o tepkili sakinlesince de ben babalariyim kotuluklerini ister miyim diyecek ben de adım atmak istemiyorum artık bu tavrından dolayi

Ben tepki v ermeseydim büyük ihtimalle sen nasıl annesin nasıl cochuna böyle K onusturursun denecekti çünkü benzer konularda öyle yorumlar var

Valla acik açık konuşun bazı adamlar ciddi manada çocuğa nasıl davranacagini bilmiyor.
Yontulmamis kalas gibiler.
Ben de eşimle çocuk olayinda sıkıntı yaşadığım yerler vardı ilk başlarda soyleye söyleye torpuledim.
Bazısı cidden ailede nasıl gördüyse oyle.
Çocuk ruh sagligindan anlamıyorlar.
Ama tenkit etmeden yapın yoksa ters tepiyor.
Mesela benim çocuk şimdi esimin yanına gitse hemen esim izlediği tvyi kapatir.
Ya da onu kizdirsa daha normal tepki veriyor ilk basta ama daha kızarak veriyordu.
Cidden torpulenmeleri lazim.
Asla normal değil bu kufur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…