Velayet annede değil mi?
Anne vermez bence çocuğu evlense de..
Ayrıca eşiniz bu sorunları görmüyor şimdilik kolay geliyor.
Eğer gelirse benden size tavsiye sesinizi çıkartmamaya çalışın.
Madem sorunlu bi çocuk eşiniz de anlayacaktır neyin ne olduğunu.
Tecrübeyle sabit...
Peki sizce ergenlik cagındaki bu cocugun babaya mı anneye mi daha cok ihtiyacı vardır. Bizim yanımızda ne olursa olsun üvey anne ile yasaması mı sıkıntılı yoksa üvey baba ile anne yanında mı? Cocuk biraz kız cocugu gibi. Böcek görünce bagırır mesela. Aşırı tembel. Halsı ile babaannesinin evinin arasında sadece bir cadde var.Caddenin sagında halası tam karsısında da kayınvalidemin evi var. Biz onu bu arada arabayla u çekerek götürdük düşünün yani.Onu otururken hiç görmedim hep yatar. Aşırı kilolu. Annesinin karakteriymiş aynı. Cocuk için düşünecek olursak sizce onu yanımıza almalımıyım?
Haksızlık mı ediyorum acaba
Cevap veren herkese cok tesekkür ederim arkadaslar dediğiniz gibi yaptım. Eşimin üzerine gitmedim. Bazı şeyleri kendisi görsün istedim. Cocugun anneside bu sene değil seneye evlenmeye karar vermiş. Bu sene cocugun düzenini bozmayacak. Seneyede lise baslayacak cocuk kısmet bakalım. Umarım herşey gönlümüzce olur
Neyse ki sorununuz çözümlenmiş.
Benden size tavsiye.
Kesinlikle baba ile oğul hatta eski eş için yorum yapmayın.
Haklıs olsanız dahi.
Çünkü haklı olduğunuz bilinse bile özellikle evlat konusunda çok da haklı görünmeyeceksiniz.
İnsanlar evlatlarına herşeyi söylüyorlar da kendi anne babaları dahil kimseye laf söyletmiyorlar.
Arada kalmamak için hep mesafeli davranın.
Fikir istense bile fikir beyan etmeyin, siz bilirsiniz deyip geçiştirin.
Çocuk mahkemenin tahsis ettiği zamanlarda ya da diğer zamanlarda evinize geldiğinde de mesafenizi koruyun. Ama tavır olarak değil.
Güleryüzlü.. Sadece o kadar.
Gereksiz, abartılı hareketlerde bulunmayın rahat ettireceğim diye, ama burası da benim evim imajı da yaratmayın.
O ölçü ve sınırı korursanız evliliğinizde huzurlu olursunuz.
konunun şimdilik çözülmüş olması sevindirici. seneye yne açılırsa net bi şekilde kararınızı söyleyin bence. yeni evlisiniz özel hayatınızolacak bir erkek çocugun yanında ne kadar rahat olabilirsiniz?? benim erkek kardeşim kaldı 6 ay yanımda inanın eşime yaklaşırken hep tedirgindim ki evim dublex ve biz üst kattayız. olmuyor yanı yalnız gibi.
Elbetteki eşlerin özel hayatı olacak.
Ben hiçbir zaman yeni evlilik falan diye bakmıyorum.
Ama unutmayın o çocuk eşinin evladı.
Net tavır falan konmuyor.
Net tavır konursa eşinin uzaklaşacağını hesaplayamadınız.
Kimse evladına ters ya da tavırlı davranılsın istemez..
Çocuk kaç sene daha kalır ki anne baba yanında.
Gerek var mı evinde kalmasın diye tavır yapıp sevimsiz bir insan olmaya.
Zaten ben annesinin çocuğunu bırakacağını zannetmiyorum.
Ancak hastalıklı insanlar sırf huzur bozsun diye çocuklarını gönderirler.
Bu durumlar da kısa sürede ortaya çıkar.
Çok olağan dışı bişey olmadıkça geride kalmak taraftarıyım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?