Eşimin Çocuğuma Adaletsizliği

Bence cocuğun için en büyük sorun senin gibi mutsuzluklarla beslenen, geçmişiyle barisamamis ve her şeyi kişisel alan , hayatı dram yapan bir annesi olması.
Şimdiden Allah sabırlar versin yumurcağa

Gerçekten anladım ki çoğu üye kadın düşmanı burada. Sırf nefret kusmak için yorum yapılıyor

Gerçekten anladım ki çoğu üye kadın düşmanı burada. Sırf nefret kusmak için yorum yapılıyor
Aslında hepimiz erkeğiz. Bırda pusuya yatıp sizin gibi kadınları üzmek ve ezmek için mesai yapıyoruz. Her nefret kusma başına 100 lira alıyom ben 😂

Gerçekten de kimse kötülüğünüzü istemmiyor
Sadece hayatı hem kendinize hem eşinize muhtemelen çocuğunuza çekilmez hale getiriyorsun yapma biraz değişmeye çalış diyorlar
Belki hamilelikten hormanlardandır olabilir yani herkes başka olaşabiliyor hamileliklerinde
Biraz böyle çocugelişimi ya da iletişim kitapları okusan
Okumayı sevmiyorsan da videolar var çocuk psikolojisi ve aile iletişimi ile ilgili onları seyretsen daha iyi hissedeceksin eminim
Nefes al rahatla biraz salla herşeyi takma

Gerçekten de kimse kötülüğünüzü istemmiyor
Sadece hayatı hem kendinize hem eşinize muhtemelen çocuğunuza çekilmez hale getiriyorsun yapma biraz değişmeye çalış diyorlar
Belki hamilelikten hormanlardandır olabilir yani herkes başka olaşabiliyor hamileliklerinde
Biraz böyle çocugelişimi ya da iletişim kitapları okusan
Okumayı sevmiyorsan da videolar var çocuk psikolojisi ve aile iletişimi ile ilgili onları seyretsen daha iyi hissedeceksin eminim
Nefes al rahatla biraz salla herşeyi takma
Ben zaten kitap okuyorum

Neden nefret kusayim ki? Daha cuma günü üye oldun, bugün pazar sabahı.
İki gunde 65 mesaj atmissin,neredeyse hepsi 'cocuguma yazık değil mi?', 'kaynanam çocuğuma bişey yapmadi','yavrum için ölsün inşallah dediler' , 'zavalli bebeğimin günahı ne?' , 'gorumcem çocuğumu sormadi' , 'herkes eş ailesi bebeğe ne yaptı diye soruyor,bebeğim kimsesiz gibi kaldı' , 'babasi da bebeğimi sevmiyor' , 'ah kadersiz yavrum' içerikli.
Yani zaten görüşmüyorsun eş ailesiyle. Bu ne dram?? Çocuğun anneye ve babaya ihtiyacı var. Anane dede babaanne nine kim yani? Çocuk neden eksikligini hissetsin? Ama daha şimdiden doğmamış çocuğunuzu yetersizlik hissine bogdunuz. Çocuğa hiç onunla alakalı olmayan konularda değersiz hissettiteceginiz o kadar açık ki... Oysa büyük ihtimalle eş ailesi sizi sevmiyor (ve hisleriniz karşılıklı) . Çocuğu , kendi kanlarından , canlarından olduğu icin çok sevecekler. Ha, velev ki sevmediler.
Sevmesinler efendim, dünyanın sonu mu? Geçen konunuza da yazmıştım, babamın ailesi öyle savruk ki, 22 yaşında tanistigim halam var. Ama zaman her şeyin ilacı, bu 22 yaşında tanistigim halamla anca bu sene -29 yasimda- ufak bir yolculuk yaptık ve başbaşa olup birbirimizi tanıma , bol bol sohbet etme fırsatı bulduk...
Çocuk için halam beni aramıyor, teyzem hediye almıyor , ninem bana altın takmadı falan... Bunlarin gram önemi yoktur. Bunlar sadece annesi 'gordun mu bak? Sana değer vermiyorlar!! Sana bir gram ince künye takmadilar. Zaten ben hamileyken sen öl diye beddua ettiler!! İşte bu kadar değer veriyorlar sana!' diye çocuğu doldururusan önemli olur

Eşim hiçbir kardeşi ile görüşmüyor konusu açıldı ben çocukları için bişi söyledim o da çocukları karıştırma dedi. Tamam buraya kadar haklı konu ne olursa olsun karıştırmamam gerekiyordu çocukları. Haksızım buraya kadar.

Ama sonra konu bizim çocuğumuza geldi. Eşim de annesi böyle böyle yaptı ben olsam o çocuğu hiç görmek istemem dedi.
Ben de az önce çocuklar suçsuzdu şimdi benim çocuğum mu suçlu oldu dedim. Konu benim çocuğum olunca ama sen bunu yaptın ama sen şunu yaptın oluyor...

Eşim çocuğunu hiç mi sevmiyor gerçekten.
Elalemin çocuğunu bile nasıl savunuyor kendi öz çocuğu konu olunca nasıl böyle konuşuyor ki. Üstelik doğmamış çocuk ne suçu olabilir... Hep böyle mi olacak onların çocuğuna mı ezdirecek...
Doğmamış çocuk derken?? Ortada olmayan çocuğun üzerinden saçma sapan muhabbetlere girmişsiniz.. Hem bence merak etmeyin kendi çocuğunu kimseye de ezdirmez..

Sen bizim yerimizde olsan ne yapardın acaba dusunme ye basladım bence bıraz kendinı geliştir bebegın için cumku cok önemli saglıklı ebeveyın olmak

Çocuğum(en önemlisi)
Çocuğu
Çocuğumuz(ühüü bu daha önemli)
Çocuğun
Acaba bu çocuk doğmadan nufus kaydı var mıdır diye düşünüyorum
Gidip eşinize sorun biz nerden bilelim
Dünyada bilmem kaç kadın hamile kalıyor
Yok çocuğuma onu almadılar yok bilmem ne eşim bilmem ne

kaç ay var doğmasına ona göre analiz yapıcam kaç konu daha olur diye
İnsan kendi çocuğunu çok sever normali bu ama yeğenle kıyaslamak bana ilginç geliyor
Bu kadar çocugumda çocuguma gerek yok önce doğsun ya vallaha

İyi ki bir hamile kalmışsınız.
Herşeyi çocuğunuzun aleyhineymiş gibi görmekten vazgeçin.

Çocuğuma babaannesi hediye almıyor mutsuz olur babası sevmiyor,o nereden çıkıyorsa artık, böyle olur.

Bunları yazınca da biz kadın düşmanı oluyoruz hemencecik.

Siz dram seviyorsunuz diye biz sizin hoşunuza giden yorumlar yapmak zorunda değiliz. 😉

Siz çocuğuma bir çöp almadılar , doğum için inşallah bilezik alırlar, kv yemek bile yaptım harçlık vermedi diyen kadın değil misiniz? Bunlar hamilelik hormonlarından mı acaba? Reis bu kadar takıntılı olma ya. Çocuk bir doğsun ondan sonra tam gaz devam edersin😅

Dun bir belgesel izledim..Aile olmak .Moritanyali bir kadinin hayat mücadelesi..Acin buyuk dramlariniz arasinda bir izleyin.Zorsunuz cok zor

Konu sahibinin eşi kardeşleriyle görüşmüyormuş. Konu sahibi de adamın yeğenleriyle ilgili atıp tutmuş adam da çocukları karıştırma diye kızmış.

Sonra başka bişe olmuş adam “bizim çocuğumuzu senin yüzünden sevmeyecekler” demiş konu sahibi de yeğenlerini karıştırmıyosun da benim doğmamış çocuğumu niye karıştırıyosun demiş.

Şimdi diyo ki bu adam yeğenlerini benim karnımdaki bebeden daha çok seviyor ya çocuğumu hiç sevmezse.
Teşekkür ederim.💐

Allah sizin çocuğunuzun dersine girecek öğretmene milyonlarca sabır versin . Hormonlarla mı alakalı bilemedim ama çok kindar ve karşıdakinin hayat enerjisini tüketen birisiniz gibi hissediyorum. Kayınvalidenizle altınlar için tartışmışsınız sonra da niye şöyle niye böyle diyorsunuz . Belki telafisi olmayan kırgınlığı var kadının size . Evlatta olsa , ana -baba da olsa bir yerde benden uzak mutlu olun diyorsun. Ayrıca bence hamile grupları var onlara da yazabilirsiniz . Belki onlar hassasiyetlerinizi daha iyi anlayabilirler hormonla alakalı olabilir belki diye . Hem başka bir mesajınızda daha doğmamış bebeğe 1500 TL gibi bir harcama yapıyoruz aylık demişsin . Ne alıyorsunuz o kadar ? Çok merak ettim vallahi.

Neden nefret kusayim ki? Daha cuma günü üye oldun, bugün pazar sabahı.
İki gunde 65 mesaj atmissin,neredeyse hepsi 'cocuguma yazık değil mi?', 'kaynanam çocuğuma bişey yapmadi','yavrum için ölsün inşallah dediler' , 'zavalli bebeğimin günahı ne?' , 'gorumcem çocuğumu sormadi' , 'herkes eş ailesi bebeğe ne yaptı diye soruyor,bebeğim kimsesiz gibi kaldı' , 'babasi da bebeğimi sevmiyor' , 'ah kadersiz yavrum' içerikli.
Yani zaten görüşmüyorsun eş ailesiyle. Bu ne dram?? Çocuğun anneye ve babaya ihtiyacı var. Anane dede babaanne nine kim yani? Çocuk neden eksikligini hissetsin? Ama daha şimdiden doğmamış çocuğunuzu yetersizlik hissine bogdunuz. Çocuğa hiç onunla alakalı olmayan konularda değersiz hissettiteceginiz o kadar açık ki... Oysa büyük ihtimalle eş ailesi sizi sevmiyor (ve hisleriniz karşılıklı) . Çocuğu , kendi kanlarından , canlarından olduğu icin çok sevecekler. Ha, velev ki sevmediler.
Sevmesinler efendim, dünyanın sonu mu? Geçen konunuza da yazmıştım, babamın ailesi öyle savruk ki, 22 yaşında tanistigim halam var. Ama zaman her şeyin ilacı, bu 22 yaşında tanistigim halamla anca bu sene -29 yasimda- ufak bir yolculuk yaptık ve başbaşa olup birbirimizi tanıma , bol bol sohbet etme fırsatı bulduk...
Çocuk için halam beni aramıyor, teyzem hediye almıyor , ninem bana altın takmadı falan... Bunlarin gram önemi yoktur. Bunlar sadece annesi 'gordun mu bak? Sana değer vermiyorlar!! Sana bir gram ince künye takmadilar. Zaten ben hamileyken sen öl diye beddua ettiler!! İşte bu kadar değer veriyorlar sana!' diye çocuğu doldururusan önemli olur
Doldurucam

Allah sizin çocuğunuzun dersine girecek öğretmene milyonlarca sabır versin . Hormonlarla mı alakalı bilemedim ama çok kindar ve karşıdakinin hayat enerjisini tüketen birisiniz gibi hissediyorum. Kayınvalidenizle altınlar için tartışmışsınız sonra da niye şöyle niye böyle diyorsunuz . Belki telafisi olmayan kırgınlığı var kadının size . Evlatta olsa , ana -baba da olsa bir yerde benden uzak mutlu olun diyorsun. Ayrıca bence hamile grupları var onlara da yazabilirsiniz . Belki onlar hassasiyetlerinizi daha iyi anlayabilirler hormonla alakalı olabilir belki diye . Hem başka bir mesajınızda daha doğmamış bebeğe 1500 TL gibi bir harcama yapıyoruz aylık demişsin . Ne alıyorsunuz o kadar ? Çok merak ettim vallahi.

Benim de ona kırgınlığım var ne olmuş

Çocuğum(en önemlisi)
Çocuğu
Çocuğumuz(ühüü bu daha önemli)
Çocuğun
Acaba bu çocuk doğmadan nufus kaydı var mıdır diye düşünüyorum
Gidip eşinize sorun biz nerden bilelim
Dünyada bilmem kaç kadın hamile kalıyor
Yok çocuğuma onu almadılar yok bilmem ne eşim bilmem ne

kaç ay var doğmasına ona göre analiz yapıcam kaç konu daha olur diye
İnsan kendi çocuğunu çok sever normali bu ama yeğenle kıyaslamak bana ilginç geliyor
Bu kadar çocugumda çocuguma gerek yok önce doğsun ya vallaha
Benim için çocuğum bir tane herkes için öyledir

Back
X