Eşimin Çocuğuma Adaletsizliği

Öğretmen olmamı karıştırma ben okulumda örnek bir öğretmenim özel hayatım başka o başka insanların öğretmen olmasını karıştırmayın her şeye
Çocuğunuzu dolduracağınızı gayet açık ifade etmişsiniz mesajlarınızda. Kendi çocuğuna bunu yapanın, bu davranışın çocukta nasil bir aşağılık duygusu yaratacağını düşünemeyen bir annenin öğrencilerine ne kadar faydali olacagi konusunda endişe ettiğim için kusuruma bakmayın.

Yazık sizin çocuğunuza. Bu lafınızdan da anlaşıldığı gibi derdiniz çocuğunuz falan değil. Umarım bebeğiniz doğunca değişir, iyileşir bu düşünceleriniz diyebiliyorum sadece yoksa yazacak çok şey var ama banlanmak istemiyorum.

He çok haklı ben mesela bir insanın annesi için değerli olmasını hazmedemem skksslls çünkü aklımdan zorum var
Siz bazı şeyleri hazmediyor olabilirsiniz
Mesela dünyanın herkes için döndüğünü
Sadece sizin çocugunuz için dönemeyecegınj
Konu fake çıkarsa dediydim derim kalsın burada

Çocuğunuzu dolduracağınızı gayet açık ifade etmişsiniz mesajlarınızda. Kendi çocuğuna bunu yapanın, bu davranışın çocukta nasil bir aşağılık duygusu yaratacağını düşünemeyen bir annenin öğrencilerine ne kadar faydali olacagi konusunda endişe ettiğim için kusuruma bakmayın.
Onların iyi olduğunu sansın da çocuğa kötülük mü etsinler gizli gizli

Öğretmen olmamı karıştırma ben okulumda örnek bir öğretmenim özel hayatım başka o başka insanların öğretmen olmasını karıştırmayın her şeye
Yok öyle bir şey canım . Öğretmenlik öyle okulda sınırlı kalmıyor . Mahallede de hoca hanım oluyorsun , pazarda da , düğünde de bayramda da . Peki branşınız nedir ?

Şok içerisindeyim sizin gibi psikolojik sorunları olanlar nasıl öğretmen oluyor nasıl yapıyorlar. Daha düzgün yazmayı bilmez öğretmenim diye geçinir :işsiz:

He çok haklı ben mesela bir insanın annesi için değerli olmasını hazmedemem skksslls çünkü aklımdan zorum var
Siz bazı şeyleri hazmediyor olabilirsiniz
Mesela dünyanın herkes için döndüğünü
Sadece sizin çocugunuz için dönemeyecegınj
Konu fake çıkarsa dediydim derim kalsın burada
He herkes fake canım

Şok içerisindeyim sizin gibi psikolojik sorunları olanlar nasıl öğretmen oluyor nasıl yapıyorlar. Daha düzgün yazmayı bilmez öğretmenim diye geçinir :işsiz:
Hep diyorum ebeveyn olmak için de öğretmen olmak için de ruh sağlığı uygundur raporu şart olmalı. Kim bilir kaç çocuğu etkileyecek kendi çocuğu da dahil.

Yok öyle bir şey canım . Öğretmenlik öyle okulda sınırlı kalmıyor . Mahallede de hoca hanım oluyorsun , pazarda da , düğünde de bayramda da . Peki branşınız nedir ?
Öyle bişi yok okuldan çıktığın an özel hayat başlar bizim de özel hayatımız var öğretmenlik roldur oyunculuktur

Back
X