Eşimin Çocuğuma Adaletsizliği

Değil miymiş? Ben anlaşılmamak için nickine meşhur sayıyı yazmadığını düşünmüştüm ilk okuduğumda :işsiz:

cavidancim çok ince ruhlu hassas biriydi. ağzından hiç kötü şeyler de çıkmazdı 🤷 olabilme ihtimali var mı ki?

sizin doğacak çocuğunuzdan bahsetmemiş ki eşiniz.. annesi neler yaptı ben olsam çocuğu da annesine kızıp görmek istemezdim demiş ancak sizin çocuk bile ortada yok bu neyin kızgınlığı? Hele bir olsun öyle demeyle olmaz o işler nasıl bağlanır çocuğuna ortada daha çocuk yok ki bırakma olsun.Bence kendi ailevi sorunlarına karışıp yorum yapmayın

Bu arada yazmayı unutmuşum bir mesajınızda 'en derinde kalmış duygularınızı açığa vurmak için' bu siteyi kullandığınızı yazmışsınız, biz sıradan insanlar bunun için eğitim görmüş, uzmanlık olanı insan psikolojisi olan terapistlere gideriz. Yanlış adrestesiniz yani bu dileğinizi gerçekleştirmek için. Size iyi gelmez burası, terapi çok iyi gelir ama ona katılıyorum.

Hanımefendi derdiniz nedir tam olarak?
Bakın yakında anne olacaksınız.

Bu durumda çocuğunuza öncelik vermek ZORUNDASINIZ. 😡

Eşinizin ailesi ile ne derdiniz varsa yetişkinler olarak aranızda kavga mı ediyorsunuz tartışıyormusunuz ne yapıyorsunuz aranızda halledersiniz. Görüşmüyorsunuz zaten.

Ama çocuğun karşısına geçip “Bak kimse seni sevmiyor, bak şu dıdı hediye almadı, öbür dıdı telefon açmadı, bak senin iyiliğin için söylüyorum nefret et herkesten” tarzı, çocuğun öz güvenini yerlebir edecek davranışlarda bulunamazsınız.

Çocuğunuz sizin aile kavgalarınız için kullanışlı, istediğinizde kırıp köşeye atabileceğiniz bir oyuncak bir maşa değildir. 😡

Kendinize gelin, şu halinizle berbat bir anne olma şansınız çok yüksek, acilen uygun bir uzmanla görüşün. İleride çocuğunuz sizden hesap sormadan önce yapın bunu, yoksa duygusal olarak zarar verdiğiniz çocuğunuz ileride gider nefret ettiğiniz akrabalarla barışır.

Doldurmanıza da inanmaz, biz bile buradan o akrabalara sempati duymaya başladık, yapmaya çalıştığınızın tam tersi bir etkiniz var.

cavidancim çok ince ruhlu hassas biriydi. ağzından hiç kötü şeyler de çıkmazdı 🤷 olabilme ihtimali var mı ki?

Cavidan olma ihtimali yüksek görünüyor ☺️

Nick ve doğmamış çocuk muhabbetinden dedim ki, kesin günümüzdeki annelerle dalga geçmek için onların davranışlarını abartarak tiye alan bir troll. Sonra aklıma Cavidan ve karnındaki bebeğe hava aldırması, karnını nazikçe örtmesi falan geldi :KK70: Üslup çok benzemese de olası bence de. Son mesajıyla da Cavidan olmasa bile troll olduğundan emin olabiliriz bence.

Edit: Hamile_annee nickini görünce doğurunca ne yapar nickini acaba diye de merak etmedim değil :D Bir de eski konusunda 9 ay boyunca bana sadece şunu şunu yapalım dedi demiş. Kaç ay kalıyor acaba bu çocuk içeride :D

Allah için bu konu sahibi ne diyor anlayan var mı ?
Kv kendi kızına harçlıklar veriyor hediyeler alıyor. Bana almıyor. Doğumumda bana bilezik taksın. Para versinler. Bana para vermiyorlar ilerde kızı baksın benden beklemesin. Eşinin yiğenleri ortadan kalksın benim çocuğumu sevmiyor bu arada çocuk ortada yok daha hamile😂😂 dipnot olarakta karı koca memur minimum 10 bin aylık gelirleri var. Kendisi öğretmen bizi öğretmen düşmanı ilan etti. Çocuğu doğunca eş ailesine karşı kinle büyütüp doldurcakmış para vermedikleri için😒 bu arada evleneli bir kere gitmiş hiçte aramaya tenezzül etmemiş kadının parasının çetelesini tutup kızına verdiği hediye paraları hesaplıyor

Nick ve doğmamış çocuk muhabbetinden dedim ki, kesin günümüzdeki annelerle dalga geçmek için onların davranışlarını abartarak tiye alan bir troll. Sonra aklıma Cavidan ve karnındaki bebeğe hava aldırması, karnını nazikçe örtmesi falan geldi :KK70: Üslup çok benzemese de olası bence de. Son mesajıyla da Cavidan olmasa bile troll olduğundan emin olabiliriz bence.

Edit: Hamile_annee nickini görünce doğurunca ne yapar nickini acaba diye de merak etmedim değil :D Bir de eski konusunda 9 ay boyunca bana sadece şunu şunu yapalım dedi demiş. Kaç ay kalıyor acaba bu çocuk içeride :D

Araştırmanız çok güzel 👍
Yöneticiler bulur inşallah 😊

Zaten gerçek olsun olmasın yine de yazıyoruz, sonuçta benzer derdi olanlar da gelip okuyor.

Kv kendi kızına harçlıklar veriyor hediyeler alıyor. Bana almıyor. Doğumumda bana bilezik taksın. Para versinler. Bana para vermiyorlar ilerde kızı baksın benden beklemesin. Eşinin yiğenleri ortadan kalksın benim çocuğumu sevmiyor bu arada çocuk ortada yok daha hamile😂😂 dipnot olarakta karı koca memur minimum 10 bin aylık gelirleri var. Kendisi öğretmen bizi öğretmen düşmanı ilan etti. Çocuğu doğunca eş ailesine karşı kinle büyütüp doldurcakmış para vermedikleri için😒 bu arada evleneli bir kere gitmiş hiçte aramaya tenezzül etmemiş kadının parasının çetelesini tutup kızına verdiği hediye paraları hesaplıyor
Birşey derdim de susuyorum. Böyle insanları allah yamacımızdan yöremizden uzak tutsun ne diyeyim. Yazık çok yazık

elektra elektra nerdesin ne oldu beeee

Hep diyorum ebeveyn olmak için de öğretmen olmak için de ruh sağlığı uygundur raporu şart olmalı. Kim bilir kaç çocuğu etkileyecek kendi çocuğu da dahil.
Güzel, hakkını veren öğretmenlerimizi tenzih ederim. ama böylelerini gördükçe ziya selçuk gel topla bunları diye twittera tasiyasim geliyor. Bu konudan sonra gerçek olmadığını düşünüyorum inşallah öğretmen falan değildir. Zira bir öğretmenin güzel bir anlatımla yazabilmesi için uğraşması gerekmediğini düşünüyorum

Bir gün bir kadın bahçede büyük bir çığlık atmiş, herkes bahçeye koşmuş. Kadin ağzı açık bir kuyunun başında dövünüp ağlıyormuş.
Ne oldu diye sormuşlar;
" Ben yakında evleneceğim, evlenince çocuğum olacak, çocuğum bu bahçede oynamak isteyecek, ya bu kuyuya düşerse" demiş.
Annem bu hikayeyle büyüttü bizi. Olmamış olaylar için şimdiden yas tutarsanız çok çabuk yaşlanırsınız.

Eşiniz hem size doğumda bilezik takmalarını bekliyor, hem de annesinin yaptıkları bana yapılsaydı çocuğunu da sevmezdim diyor..ilginç :işsiz:

Sizi yadırgamak istemiyorum fakat gerçekten bu mevzuyu kafanıza takıp burada konu mu açtınız? :skandal:
Allah yardımcınız olsun...
Bu kafayla giderseniz askere zor alırsınız tezkere 🙄
Bence takıntılarınızdan dolayı profesyonel bir destek almanızı öneririm.

Güzel, hakkını veren öğretmenlerimizi tenzih ederim. ama böylelerini gördükçe ziya selçuk gel topla bunları diye twittera tasiyasim geliyor. Bu konudan sonra gerçek olmadığını düşünüyorum inşallah öğretmen falan değildir. Zira bir öğretmenin güzel bir anlatımla yazabilmesi için uğraşması gerekmediğini düşünüyorum
Eğitim fakülteleri aslında sadece mesleği öğretmiyor, karakterlerimizi de çok şekillendiriyor. Kesinlikle size katılıyorum, bu karakter şekillendirme durumundan nasibini alamamış meslektaşlarım için benim de aynısını yapasım geliyor twitterda ya da ekşi sözlükte.

Back
X