- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Hamile_annee
Değil miymiş? Ben anlaşılmamak için nickine meşhur sayıyı yazmadığını düşünmüştüm ilk okuduğumda![]()
cavidancim çok ince ruhlu hassas biriydi. ağzından hiç kötü şeyler de çıkmazdı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil miymiş? Ben anlaşılmamak için nickine meşhur sayıyı yazmadığını düşünmüştüm ilk okuduğumda![]()
sınıf bence veliler özellikle beni istiyor dedi, diğer branşlarda öyle bir talep oluyor mu ? Gerçi oluyor matematik veya ingilizce ise sanırım.Banada öyle geliyor. O kadar sorduk söylemediÇatlıcam
![]()
Cavidan olma ihtimali yüksek görünüyorDeğil miymiş? Ben anlaşılmamak için nickine meşhur sayıyı yazmadığını düşünmüştüm ilk okuduğumda![]()
Lisede pek olmuyor. Duymadım bu tarz sınıf öğretmenlerinde oluyor dediğiniz gibisınıf bence veliler özellikle beni istiyor dedi, diğer branşlarda öyle bir talep oluyor mu ? Gerçi oluyor matematik veya ingilizce ise sanırım.
Doldurucam
cavidancim çok ince ruhlu hassas biriydi. ağzından hiç kötü şeyler de çıkmazdıolabilme ihtimali var mı ki?
Cavidan olma ihtimali yüksek görünüyor![]()
Kv kendi kızına harçlıklar veriyor hediyeler alıyor. Bana almıyor. Doğumumda bana bilezik taksın. Para versinler. Bana para vermiyorlar ilerde kızı baksın benden beklemesin. Eşinin yiğenleri ortadan kalksın benim çocuğumu sevmiyor bu arada çocuk ortada yok daha hamileAllah için bu konu sahibi ne diyor anlayan var mı ?
Nick ve doğmamış çocuk muhabbetinden dedim ki, kesin günümüzdeki annelerle dalga geçmek için onların davranışlarını abartarak tiye alan bir troll. Sonra aklıma Cavidan ve karnındaki bebeğe hava aldırması, karnını nazikçe örtmesi falan geldiÜslup çok benzemese de olası bence de. Son mesajıyla da Cavidan olmasa bile troll olduğundan emin olabiliriz bence.
Edit: Hamile_annee nickini görünce doğurunca ne yapar nickini acaba diye de merak etmedim değilBir de eski konusunda 9 ay boyunca bana sadece şunu şunu yapalım dedi demiş. Kaç ay kalıyor acaba bu çocuk içeride
![]()
Birşey derdim de susuyorum. Böyle insanları allah yamacımızdan yöremizden uzak tutsun ne diyeyim. Yazık çok yazıkKv kendi kızına harçlıklar veriyor hediyeler alıyor. Bana almıyor. Doğumumda bana bilezik taksın. Para versinler. Bana para vermiyorlar ilerde kızı baksın benden beklemesin. Eşinin yiğenleri ortadan kalksın benim çocuğumu sevmiyor bu arada çocuk ortada yok daha hamiledipnot olarakta karı koca memur minimum 10 bin aylık gelirleri var. Kendisi öğretmen bizi öğretmen düşmanı ilan etti. Çocuğu doğunca eş ailesine karşı kinle büyütüp doldurcakmış para vermedikleri için
bu arada evleneli bir kere gitmiş hiçte aramaya tenezzül etmemiş kadının parasının çetelesini tutup kızına verdiği hediye paraları hesaplıyor
Kv kendi kızına harçlıklar veriyor hediyeler alıyor. Bana almıyor. Doğumumda bana bilezik taksın. Para versinler. Bana para vermiyorlar ilerde kızı baksın benden beklemesin. Eşinin yiğenleri ortadan kalksın benim çocuğumu sevmiyor bu arada çocuk ortada yok daha hamiledipnot olarakta karı koca memur minimum 10 bin aylık gelirleri var. Kendisi öğretmen bizi öğretmen düşmanı ilan etti. Çocuğu doğunca eş ailesine karşı kinle büyütüp doldurcakmış para vermedikleri için
bu arada evleneli bir kere gitmiş hiçte aramaya tenezzül etmemiş kadının parasının çetelesini tutup kızına verdiği hediye paraları hesaplıyor
Güzel, hakkını veren öğretmenlerimizi tenzih ederim. ama böylelerini gördükçe ziya selçuk gel topla bunları diye twittera tasiyasim geliyor. Bu konudan sonra gerçek olmadığını düşünüyorum inşallah öğretmen falan değildir. Zira bir öğretmenin güzel bir anlatımla yazabilmesi için uğraşması gerekmediğini düşünüyorumHep diyorum ebeveyn olmak için de öğretmen olmak için de ruh sağlığı uygundur raporu şart olmalı. Kim bilir kaç çocuğu etkileyecek kendi çocuğu da dahil.
Eğitim fakülteleri aslında sadece mesleği öğretmiyor, karakterlerimizi de çok şekillendiriyor. Kesinlikle size katılıyorum, bu karakter şekillendirme durumundan nasibini alamamış meslektaşlarım için benim de aynısını yapasım geliyor twitterda ya da ekşi sözlükte.Güzel, hakkını veren öğretmenlerimizi tenzih ederim. ama böylelerini gördükçe ziya selçuk gel topla bunları diye twittera tasiyasim geliyor. Bu konudan sonra gerçek olmadığını düşünüyorum inşallah öğretmen falan değildir. Zira bir öğretmenin güzel bir anlatımla yazabilmesi için uğraşması gerekmediğini düşünüyorum