Eşimin Çocuğuma Adaletsizliği

Ben de bu yorum ne zaman gelir diyordum :işsiz: Daha ikinci sayfada yazmışsınız. Tebrikler çözdünüz tüm sırrı :KK9:
Kadın, kadına suçlu bile olsa, sen haklısın, eşin kötü ailesi ise evlerden ırak diyecek.

Kız kardeşlik bunu gerektirir sonuçta🤗 minnoş olmayı bir türlü beceremedik.

Konu ne? Neler oluyor yahu ??? Ne anlatmaya çalışıyorsun kuzum sen??
Ben kendim ayarladım kız çocuk yaptım kendime, adı da prenses. Eşimin ailesi bu sebeple bana para vermeli. ( vermiş dün ) ama bir sorunumuz daha var eşimin yeğenleri var eşim onları da seviyor, onlar da imha edilmeli. Bu arada öğretmenim herkes pis kıskanç ülkenin tek eğitim fak mezun oldum ve öğretmen oldum. Tatilimize maaşımıza karışıyorlar falan filan, öğretmenlik tiyatroculuktur falan filan, Kadının düşmanı kadın falan filan, hepiniz çok kıskançsınız ikinci nakarat !

Ben kendim ayarladım kız çocuk yaptım kendime, adı da prenses. Eşimin ailesi bu sebeple bana para vermeli. ( vermiş dün ) ama bir sorunumuz daha var eşimin yeğenleri var eşim onları da seviyor, onlar da imha edilmeli. Bu arada öğretmenim herkes pis kıskanç ülkenin tek eğitim fak mezun oldum ve öğretmen oldum. Tatilimize maaşımıza karışıyorlar falan filan, öğretmenlik tiyatroculuktur falan filan, Kadının düşmanı kadın falan filan, hepiniz çok kıskançsınız ikinci nakarat !
Ben boşuna anlamamakta diretmemişim 🥴🥴🥴

Böyle kompleksli insanlar evlerden ırak. Kendi ailemdeki toksikcileri artik eve almıyorum. Bu konuda tam onlara layik. Kisir yerken ne güzel diger aile üyeleri cekistirirlerdi. Ilerde cocugun kalabalik ailede yalniz kalacagindan haberi yok onun yüzünden

Böyle kompleksli insanlar evlerden ırak. Kendi ailemdeki toksikcileri artik eve almıyorum. Bu konuda tam onlara layik. Kisir yerken ne güzel diger aile üyeleri cekistirirlerdi. Ilerde cocugun kalabalik ailede yalniz kalacagindan haberi yok onun yüzünden
Ya bütün konu para para para hayır senin neyinde bu insanlar sürekli sana para versin hangi sıfatla alt tarafı oğluyla evlenmişsin. Evlendin diye kadın sana her şeyi vercek hali yok. Birde senelerce bir kere evıne gitmiş telefonla hiç aramamış bile ama istekler maşallah :işsiz: Kv kendi kızına neler alıyormuşmuş. Sanane kendı kızı kendi parası git kendi ailenin parasının çetelesini tut. Kafalar pırıl pırıl

Son düzenleme:
Öğretmen olmamı karıştırma ben okulumda örnek bir öğretmenim özel hayatım başka o başka insanların öğretmen olmasını karıştırmayın her şeye
Hani biz öğretmenler çocuk gelişimi konusunda daha bilgili oluruz, çocuk psikolojisine daha duyarlı oluruz falan ya. Siz kendi doğmamış çocuğunuza bu bilgi ve duyarlılığın zerresini göstermiyorsunuz da, o yüzden öğretmen olmanız karıştırılıyor konuya. Kendi çocuğuna bu acımasızlığı yapan elin çocuğuna karşı hassas davranamaz ya hani, o bakımdan.

Of ablacım ya kaç paraya fır dönüyorsun kaç para yollamışlar? Öğretmenler iyidir hoştur ama maalesef kadın hocalarımızın bir kısmında öğretmenim ben öğretmen egosu var bakınız konu sahibi. Bir de aşırı kıskançlık, çocuğu sırf iş arkadaşlarınızdan birilerini kıskandığınız için yaptığınıza ve öğretmenler odasında onlar çocuklarına rahme düştüğü andan itibaren alınan hediyeleri anlatırken siz kıskançlıkla baktığınız ve anlatacak bir şeyiniz olmadığı için bu kadar nefret dolduğunuza o kadar eminim ki. 10 yıllık öğretmenler odası gözlemlerimle diyorum bunu . Öğretmenleri kıskanıyor demeyin ,ilk girişimde öğretmen oldum onu da belirteyim de siz kadar mükemmel olamasak da . Insanliginiz fazla iyi değilmiş demek ki kocanız da dahil çevreniz size değer vermiyor ve kayın aileniz de parasıyla size her şeyi yapabileceklerinin farkında. Kendiniz ve çocuğunuz için psikolojik destek alın. En başta bu kadar kin, nefret, hırs, kıskançlık kendi bünyenize zarar.

Ya bütün konu para para para hayır senin neyinde bu insanlar sürekli sana para versin hangi sıfatla alt tarafı oğluyla evlenmişsin. Evlemdin diye kadın sana her şeyi vercek hali yok. Birde senelerce bir kere evıne gitmiş telefonla hiç aramamış bile ama kv kendi kızına neler alıyormuş. Sanane kemdi kızı kendi parası git kemdi ailenin parasının çetelesini tut. Kafalar pırıl pırıl

Bende anlamiyorum. Birde kendisi calisiyor..niye insanlar verilen degeri eline tutusturulan para ile ölcer onu da bilmiyorum. Yok para vermezlerse bakmazmis da. Oda senin insanligin o zaman ne diyelim. Ben esimin hatrina annesine babasina bakarim, bana para verdikleri icin degil. Bana kimse para vermesin, huzursuzluk cikartmasin kimse bana yeter. Konu sahibi zaten akil da istemiyor aslinda. Kendi görüsleri sabit. Sadece burda esini ve ailesini kötülememizi istiyor. Erkekler de huzursuzlugu bizim gibi sadece bir yere kadar ceker. Insan kendi kendine hayati zehir etmeye niye bu kadar da merakli orasi da muamma

Bende anlamiyorum. Birde kendisi calisiyor..niye insanlar verilen degeri eline tutusturulan para ile ölcer onu da bilmiyorum. Yok para vermezlerse bakmazmis da. Oda senin insanligin o zaman ne diyelim. Ben esimin hatrina annesine babasina bakarim, bana para verdikleri icin degil. Bana kimse para vermesin, huzursuzluk cikartmasin kimse bana yeter. Konu sahibi zaten akil da istemiyor aslinda. Kendi görüsleri sabit. Sadece burda esini ve ailesini kötülememizi istiyor. Erkekler de huzursuzlugu bizim gibi sadece bir yere kadar ceker. Insan kendi kendine hayati zehir etmeye niye bu kadar da merakli orasi da muamma
Bencede bir yere kadar çeker yakında buraya kocamla aram bozuldu konuları açar. Zaten baksın bakmasın kendisi bakmak zorunda değil. Eşi bakacak çokta şey yapmasın. Kız kardeşi mi bakıyor bal gibide eşi para verecek ailesinin müşkül durumunda

Ayy ben korktum sizden cidden.
Çocuğun cinsiyetini kendinizin belirlediğine inanmaktan tutun da, en önemli işi kendinizin yaptığına, herkesin sizi kıskandığına doğru uzanan korkunç yüksek bir egoya sahipsiniz. Yapabileceğinizin sınırı yok gibi geldi bana.

Bu arada herkes çocuk sahibi olmak istemiyor, herkes öğretmen olmak da istemiyor. Bunların hepsi birer tercih, siz de tercihlerinizin sonuçlarını yaşıyorsunuz.

Bu kadar yüksek egonuz varken bir gün yaptıklarınızın sıradanlığı ile yüzleşince çok fena boşluğa düşeceksiniz şimdiden söyleyeyim.

Bencede bir yere kadar çeker yakında buraya kocamla aram bozuldu konuları açar. Zaten baksın bakmasın kendisi bakmak zorunda değil. Eşi bakacak çokta şey yapmasın. Kız kardeşi mi bakıyor bal gibide eşi para verecek ailesinin müşkül durumunda

Adam simdiden bikmistir. Bende böyle luzumsuz huzusuzluk cikartan insanlara kil oluyorum. Ilk cocuk o kadar güzel ve heycanli bir sürec ki. Ilgilendigi konulara bakin

Back
X