Eşimin Çocuğuma Adaletsizliği

İğritmin ılmışsın ımı.... Kıskançlar 😂😂😂
Sizi en cok eleştiren üyeler öğretmen zaten, ben de dahil.
Kıskançlık değil bu, biz de öğretmen olduğumuz için bu düşüncelere sahip bir öğretmenin öğrencilerine verebilecekleri konusunda daha çok endişeliyiz, bu kadar.

Gerçekten buraya konu açmak bir hata bunu anladım.
Her insanın bastırdığı duygular vardır. Bu engellenemez. En kültürlü insanda bile vardır. Şimdi bilimsel olarak açıklamak istemiyorum anlamayan olabilir.
Toplumda maalesef öğretmen düşmanlığı bariz bir şekilde var ve insanlar öğretmenler hata yaptığında hoşlarına gidiyor. Bir hata yapsınlar diye bekleniyor.
Öğretmenin maaşı, tatili hep dert oluyor insanlara.
Ben babamı kaybettim bunu öğrencilerime söylemedim kaç sene.
Gece uyumazdım yine de verimimi düşürmezdim.
Her zaman sevilen sayılan bir öğretmen oldum.
Çevremde de her zaman ağırbaşlı oldum.
Buraya yorum yapma sebebim de çoooook derindeki duygularımı dışa vurma isteği. Yoksa gider arkadaşıma anlatırım.
Gerçekten çok itici oluyor öğretmen olmuşsun ama, doktor olmuşsun ama ile başlayan cümleler...
Kıskançlık akıyor.
Evet olmuş, başarmış işte. Sen onun mesleği hakkında yorum yapamazsın. Özel hayat denen bir şey var.
Bu arada eşime para yollamışlar benim açımdan konu kapandı siz de başka nefret kusacak yerler bulun. Cevap bile vermiyorum artık. Öğretmen düşmanları...

Akademik kariyeri yaristiracak olursak sizin diplomaniz benimkine ulasamaz. Kiskanacak gram birseyiniz yok. Ha sunu da ekleyim: Isi öğretmen düsmanliga getirmek ayrica komik. Hepimiz birinin ögrencisi olduk.
Sizin gibi toksik ve "bana para ve ilgi verilmedi" ci insanlardan benim sülalemdede var. Sizim gibilerin ailelere verdigi zararlarin hesabini Allah soracak bir gün. Ben buna cok sahit oldum. Kendinize gram acimiyorsunuz tamam. Ama cocugun günahina girmeye hakkiniz yok annesi olsaniz bile. Para hirsi ve egonuz kalbinizi karartmiz. Mesleginizle alakasi yok yani

Çok hoş 😍 hele hele Notlar verildikten sonra bu mesaj insanı çok mutlu eder .
beni forumda öğretmenlerle sorunum var diye yaftalayan bir tayfa var. oysa işini iyi yapanın kölesi bile olurum, çocuğuma verilen emeğin benim için ölçütü bile yok ❤️ değerlendirmem bile o kadar kıymetli. Geçen gün toplama da sorunumuz vardı. 1. sınıf 9+9 kafadan toplayamıyor. bende dert ettim hocam dedim ne yapabilirim. bir yöntemi var ise üstüne düşeyim dedi. Hemen aradı görüntülü meetten , bakın 7 dk falan sürdü izah etmesi , çocuk çat çat yapıyor artık kafadan hesabı. bu kadının kıymetini bilmek lazım.Bu insan yetiştirme sanatı, bize sanatçıya saygı duymak düşer ❤️

Her insanın bastırdığı duygular vardır. Bu engellenemez. En kültürlü insanda bile vardır. Şimdi bilimsel olarak açıklamak istemiyorum anlamayan olabilir.
Toplumda maalesef öğretmen düşmanlığı bariz bir şekilde var ve insanlar öğretmenler hata yaptığında hoşlarına gidiyor. Bir hata yapsınlar diye bekleniyor.
Buraya yorum yapma sebebim de çoooook derindeki duygularımı dışa vurma isteği. Yoksa gider arkadaşıma anlatırım.
Gerçekten çok itici oluyor öğretmen olmuşsun ama, doktor olmuşsun ama ile başlayan cümleler...
Kıskançlık akıyor.
Evet olmuş, başarmış işte. Sen onun mesleği hakkında yorum yapamazsın. Özel hayat denen bir şey var.
Bu arada eşime para yollamışlar benim açımdan konu kapandı siz de başka nefret kusacak yerler bulun. Cevap bile vermiyorum artık. Öğretmen düşmanları...
Toplumdaki öğretmen düşmanları ile buradaki konu ne alaka ? Kel alaka gibi bir şey oldu. Eğitimci olarak yola girdiyseniz bunun belli kriterleri vardır. Bunu taşımıyorsan öğretmen olman çokta bir şey ifade etmez. Aslında eder öğrenciler için rol model olarak kötü bir örneksiniz. Burada öğretmen düşmanları dediğin bende dahil öğretmen yani meslektaşlarının mesleğine layık olmadığını düşünüyorlar. Düşün neden acaba? Dünya senin etrafında dönmüyor. Kıskançlık falan klişelerine gerek yok. He paranızda hayırlı uğurlu olsun sizin dünya üzerinde tek tamah ettiğiniz şey sonuçta

Toplumdaki öğretmen düşmanları ile buradaki konu ne alaka ? Kel alaka gibi bir şey oldu. Eğitimci olarak yola girdiyseniz bunun belli kriterleri vardır. Bunu taşımıyorsan öğretmen olman çokta bir şey ifade etmez. Aslında eder öğrenciler için rol model olarak kötü bir örneksiniz. Burada öğretmen düşmanları dediğin bende dahil öğretmen yani meslektaşlarının mesleğine layık olmadığını düşünüyorlar. Düşün neden acaba? Dünya senin etrafında dönmüyor. Kıskançlık falan klişelerine gerek yok. He paranızda hayırlı uğurlu olsun sizin dünya üzerinde tek tamah ettiğiniz şey sonuçta
Öğrencilerim burayı mı okuyor

Akademik kariyeri yaristiracak olursak sizin diplomaniz benimkine ulasamaz. Kiskanacak gram birseyiniz yok. Ha sunu da ekleyim: Isi öğretmen düsmanliga getirmek ayrica komik. Hepimiz birinin ögrencisi olduk.
Sizin gibi toksik ve "bana para ve ilgi verilmedi" ci insanlardan benim sülalemdede var. Sizim gibilerin ailelere verdigi zararlarin hesabini Allah soracak bir gün. Ben buna cok sahit oldum. Kendinize gram acimiyorsunuz tamam. Ama cocugun günahina girmeye hakkiniz yok annesi olsaniz bile. Para hirsi ve egonuz kalbinizi karartmiz. Mesleginizle alakasi yok yani
Ne biliyorsun diplomamı allahım ya

beni forumda öğretmenlerle sorunum var diye yaftalayan bir tayfa var. oysa işini iyi yapanın kölesi bile olurum, çocuğuma verilen emeğin benim için ölçütü bile yok ❤️ değerlendirmem bile o kadar kıymetli. Geçen gün toplama da sorunumuz vardı. 1. sınıf 9+9 kafadan toplayamıyor. bende dert ettim hocam dedim ne yapabilirim. bir yöntemi var ise üstüne düşeyim dedi. Hemen aradı görüntülü meetten , bakın 7 dk falan sürdü izah etmesi , çocuk çat çat yapıyor artık kafadan hesabı. bu kadının kıymetini bilmek lazım.Bu insan yetiştirme sanatı, bize sanatçıya saygı duymak düşer ❤️
İyi yapmışsınız hem de çok iyi bir öğretmene denk gelmişsiniz . Ben hep kendime bu çocuklar 10 yıl sonra ülkeyi emanet edeceğimiz insanlar en iyisi olmalılar derim. Öğretmenle aslında sorun olmaz sorun iletişimsizliktir veya çocuktan fazla beklentiye girer Veli . Yoksa benim tanıdığım herkes çocuklarımızın iyiliği için uğraşır dururlar .

Kıskançlık akıyor.
Ciddiye bile almam. Siz birakin baskasina ogretmenlik yapmayi, ilk once dogacak cocugunuza iyi bir anne ve ogretmen olmaya calisin. Zira o cocuk sizin elinizde nefret ve kinle buyuyecek.

Ne biliyorsun diplomamı allahım ya

Eh millete burda herkes beni kiskaniyor dersen millet senin diplomani da sorgular. Egitim sistemi Türkiyede az cok belli degil mi? Eh neyi yaristirmaya calistiriyorsun. Yok ögretmen düsmanligi felan. Benim ailemdede Türkiyede ögretmen ve müdür olan da var. Onlara sanki düsmanlik besliyoruz. Onlarin verdikleri emeklere sahit olduk. Yani hic öyle "ögretmenim de ondan" deme. Insanlar seni burda uyarmaya calistikca isi goy goya sürekliyorsun. Tamam istedigin gibi cocugunu zehirle. Burda ondan baska kime ne olacak. Biz telefonu kenara koyacagiz hayatimiza devam edecegiz. Kendi kendine hayati zindan edecek olan sensin. 🤷‍♀️

Çocuğum(en önemlisi)
Çocuğu
Çocuğumuz(ühüü bu daha önemli)
Çocuğun
Acaba bu çocuk doğmadan nufus kaydı var mıdır diye düşünüyorum
Gidip eşinize sorun biz nerden bilelim
Dünyada bilmem kaç kadın hamile kalıyor
Yok çocuğuma onu almadılar yok bilmem ne eşim bilmem ne

kaç ay var doğmasına ona göre analiz yapıcam kaç konu daha olur diye
İnsan kendi çocuğunu çok sever normali bu ama yeğenle kıyaslamak bana ilginç geliyor
Bu kadar çocugumda çocuguma gerek yok önce doğsun ya vallaha
Nüfus kaydını bilmem de sosyal medya hesabı vardır doğmadan :D

Back
X