Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Azra08819

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
31
-103
1
30
Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi

Ay ne diyim bilemedim bazen baskasinin cocuguna katlanmasi zor oluyor.Belki kendi cocugun olunca daha kabullenirsin sonucta kardes olacaklar.Zamanla sen alisacaksin kimse cocugundan vazgecmez cunku.7-8 yas arasi cocuklar yaramazliktan ziyade duymamazliktan gelme asamasindalar oda insani sinir ediyor.Allah sabir versin.Umarim seversiniz birbirinizi.

cocugun sizi sevmemesi cok normal her cocuk babasinin yaninda annesini gormeyi ister ve masraflarini elbette karsilayacak babasi. Cocugu istemiyorum ne demek esya mi bu atasin. Katlanamiyorsan kendine gore birini bul

8
Ay ne diyim bilemedim bazen baskasinin cocuguna katlanmasi zor oluyor.Belki kendi cocugun olunca daha kabullenirsin sonucta kardes olacaklar.Zamanla sen alisacaksin kimse cocugundan vazgecmez cunku.7-8 yas arasi cocuklar yaramazliktan ziyade duymamazliktan gelme asamasindalar oda insani sinir ediyor.Allah sabir versin.Umarim seversiniz birbirinizi.
Daha cok yeni evliyim ama cok pismanim esimi de seviyorum bu kadar duskun olmasina katlanamiyorum

Evlenirken adamın çocuğunun olduğunu bilmiyomuydunuz hanımefendi. Beni yargılayın diye uğraşmışsınız resmen. Çocuktan değil kendi düşünce yapınızdan nefret edin bir an önce
Bana ve aileme 2 haftada 1 goruyorum demisti her hafta 3 gun degil ve bunu bilerek kabul ettim

Çok can sıkıcı bi durum. Kesin annesi ogretiyordur öyle de diye.. yoksa küçük çocuğa sen naptinki seni sevmesin bide nefret etsin. Adamda 2.evliligine sahip çıksın biraz. Evliliği beceremeyecek çocuğuna adayacaktı ise evlenmeseydi alla alla. Ama keşke çocuklu biriyle evlenmeseydiniz 🤦‍♀️ severek mi oldu

Ne demek sadece aynı görüşte olanlar yazsın yahu? Burası bir forum herkes saygı çerçevesinde dilediğini yazabilir. Beyfendinin çocuğu varsa tabi ki bütün masrafların yarısını ödeyecek hatta yarısından fazlasını ödemesi gerekli. Çocuğunu her haftasonu görmesi de çok normal tebrik ediyorum kendisini. Bence bunu buraya yazmak yerine “Ben senin çocuğundan rahatsız oluyorum görmeni istemiyorum ona masraf yapman bana batıyor” diyin diyebilirseniz tabi. O da adam gibi bir adamsa size gereken cevabı verir. İnsanların evlatlarından rahatsız olmaya kimsenin hakkı yok.

Yargılayacaklar yazmasın demişsiniz ama bu bencilliği dayanamayıp yazıcam 😎 Öncelikle evlendiğiniz kişinin daha önce evlenip boşanmasını ve hatta çocuğu olmasını 2 ay kadar kısa bir süre önce kabul etmişsiniz. Şimdi ne değişti ? Ayrıca sizin gibi hani eşleri ilk evlilikten olan çocuklarıyla görüşmesin onlarla ilgilenmesin diye içi içini yiyen tiplerden de gına geldi 🙄 Evladı ya evladı şunu bi anlayamadınız !!! Siz şimdi 1 ay sonra hemen hamile de kalırsınız tabi diğer çocuğundan uzaklaşsın. Yazık valla diyecek bir şey yok.

Çok can sıkıcı bi durum. Kesin annesi ogretiyordur öyle de diye.. yoksa küçük çocuğa sen naptinki seni sevmesin bide nefret etsin. Adamda 2.evliligine sahip çıksın biraz. Evliliği beceremeyecek çocuğuna adayacaktı ise evlenmeseydi alla alla. Ama keşke çocuklu biriyle evlenmeseydiniz 🤦‍♀️ severek mi oldu
Evet hemde cok sevdim bana bu duskunlugunu gostermemisti katlanamiyorum resmen

Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Cocugu olan adami neden es diye aldiniz?Soylememis miydi size?Sizinle evlendi diye çocuğunu atsa güzel mi olacak?Içinde ki şeytandan kurtul vesvese veriyor sana o cocuk büyüyecek inan önune dikildiginde pişman olacaksin.Bosver esin cocuguyla görüşsün masrafını karsilasin ilgilenme hoşuna gitmiyorsa bunu yap cünkü hayatin boyunca bu boyle olacak

8

Daha cok yeni evliyim ama cok pismanim esimi de seviyorum bu kadar duskun olmasina katlanamiyorum
Anliyorum seni ama sen ne kadar iyi gidersen o kadar duzelecek durum.Once cocukla aranizdaki bagi kuvvetlendirip sonra az gelmesini istersen esinlede sorun yasamazsiniz hem hemde sende alisirsin belki.Oda sonucta annesi babasi ayri olan gozunde babasini elinden almis bi kadin olarak goruyor seni onun icinde zordur.Ayrica size gelmeyi istiyorsa senden nefret etmiyordur annesi ogretiyordur sevmeyeceksin onu diye.

Bilemedim cocuk seni sevseydi aranizdaki bağ farkli olurdu sende cok severdin ama annesi illaki biseyler diyodur sonucta kotulugunu gormeyen cocuk neden nefret etsin kabul etmissin bir cocugu oldugunu biliyomussun ama bisey diyemiyorum yargilamak hele asla yargilamam dusmez kalkmaz bi Allah tir yani cocugu oldugu icin ne soylersen yanlis anlar tek tavsiyem cocukla yakinlik kurmayi basarman

Seninki nefret dışında kıskançlık resmen. Sen yokken o çocuk vardı ve ayrıca bile bile evlenmişsin bunun 2 haftada 1 görmesi veya haftada 3 görmesi gibi bi ayrımı olamaz. Biraz empati ya o çocuğun ne suçu var. Evlenmeseydin o zaman .Allah kimseyi bir çocuktan nefret edecek kadar katı yapmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X