- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam da adam istediği kadar görebilir çocuğunu sananeee.. adam i alana kadar tabi herşey aldıktan sonra onu istemem bunu istemem ya bir gün gelir sizin çocuğunuza aynı durumda olursa alaa gerçi bu dünyada kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş 7-8 yaşlarında bir çocuk hayırsız bizimkilerde hayırsız ne yapcan o çocukluktan 30 yaş olgunluk mu bekliyordun üvey anne diyeceğim ama inanki öyle üvey anneler bar öz annelere taş çıkarır .....sizi bir kefeye koyamadım merhamet merhametBana ve aileme 2 haftada 1 goruyorum demisti her hafta 3 gun degil ve bunu bilerek kabul ettim
ağzına sağlık cnmBir insanin ne sebeple olursa olsun bir cocuk icin ' nefret' duygusu beslemesini bekarligimda evlilimde ve anneligimde anlamadim. Anlasilacak bir sey degil bence.
cocuklar icin nefret duygusu besleyen insanlar yok olsalar keske.
7-8yas çok küçük ya o tatlı yarışmacı kandirmasi kolay olur tavla sen onu sevdiklerini yap annesi gibi davran şuan çocuğun yok galiba ama olunca anlarsın kendini sevdirmeyi dene çocuk senle iyi anladirsa ve bunu eşin görürse daha mutlu olursunuz ne kadar agrasif gozukursen eşine çocuğun yanında o kadar çok yapışır eşine ve eski karisinaMerhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Şu klavyeden çektiğim nedir ya yarışmacı değil yaramazi en sondaki çocuğa ve eski esine7-8yas çok küçük ya o tatlı yarışmacı kandirmasi kolay olur tavla sen onu sevdiklerini yap annesi gibi davran şuan çocuğun yok galiba ama olunca anlarsın kendini sevdirmeyi dene çocuk senle iyi anladirsa ve bunu eşin görürse daha mutlu olursunuz ne kadar agrasif gozukursen eşine çocuğun yanında o kadar çok yapışır eşine ve eski karisina
Evlenmeden önce cocuktan haberiniz yokmuydu evlilik öncesi çocukla ilgili gorus gunleri maddi paylasimlar vs konusmadinizmi esinizle evlendikten sonrami ortaya cikti bu durum. Tabiki ihtiyaclarini karsilayacak babasi.Cocuk onu istemediginizi hissediyor ve sizi o yuzden sevmiyor. Yada yasi cok kucuk annesinin yerine gectiginzii dusundugu icin sizi sucladigindan oturu olabilir gerci kusura bakma ama sen sevilmemeyi hakediyorsunMerhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Olma mı?onerisi olan var mi
Denedim kac kez ama nafile hic bir şekilde sevmiyor ve bana dunyayi dar ediyor surekli huzursuz oluyoruz.eski karisini adamlarla gezip tozuyor cocuk kendi agziyla soyluyor yok su abinin pipisi yok surasi burasi die kadin haftasonu çocuğu bize kitleyip gezip tozuyor bense 2 aylik evliyim ve esim bana 2 haftada bir demisti tabi ki de cocuktan nefret etme seviyesine gelirim7-8yas çok küçük ya o tatlı yarışmacı kandirmasi kolay olur tavla sen onu sevdiklerini yap annesi gibi davran şuan çocuğun yok galiba ama olunca anlarsın kendini sevdirmeyi dene çocuk senle iyi anladirsa ve bunu eşin görürse daha mutlu olursunuz ne kadar agrasif gozukursen eşine çocuğun yanında o kadar çok yapışır eşine ve eski karisina
Denedim kac kez ama nafile hic bir şekilde sevmiyor ve bana dunyayi dar ediyor surekli huzursuz oluyoruz.eski karisini adamlarla gezip tozuyor cocuk kendi agziyla soyluyor yok su abinin pipisi yok surasi burasi die kadin haftasonu çocuğu bize kitleyip gezip tozuyor bense 2 aylik evliyim ve esim bana 2 haftada bir demisti tabi ki de cocuktan nefret etme seviyesine gelirim
[/QUOTE. Bilmiyorum tercih senin ,sevmeyi dene daha yeni evlisin alışırsın oda alışır daha sana sabret bekle bence, çocuğundan hiçbir anne veya baba vazgeçemez hakkında hayırlısı.
Ne gibi bir öneri mesela?onerisi olan var mi