Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuktan kıymetlisi var mı. Bu tavrınızla tam bir üvey anne olmuşsunuz, ay ne üzüldüm çocuğa ya.. o da garibim sizden negatif elektrik aldığı için sevmiyodur sizi🙄 lütfen biraz anlayış✋🏻 Evlenmeniz büyük hata olmuş hem siz, hem eşiniz hem de çocuk için...

Bana ve aileme 2 haftada 1 goruyorum demisti her hafta 3 gun degil ve bunu bilerek kabul ettim
tamam da adam istediği kadar görebilir çocuğunu sananeee.. adam i alana kadar tabi herşey aldıktan sonra onu istemem bunu istemem ya bir gün gelir sizin çocuğunuza aynı durumda olursa alaa gerçi bu dünyada kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş 7-8 yaşlarında bir çocuk hayırsız bizimkilerde hayırsız ne yapcan o çocukluktan 30 yaş olgunluk mu bekliyordun üvey anne diyeceğim ama inanki öyle üvey anneler bar öz annelere taş çıkarır .....sizi bir kefeye koyamadım merhamet merhamet

Evlenirken hayatının sonuna kadar bir sorumluluğu olduğunu bilerek evlendiniz. 7 8 yaşındaki melekten nefret edilemez, hatta acınır. Baba ne kadar yanında olsa da bir yanı eksiktir ebeveynleri boşanmış çocukların. Yani, aile sıcaklığından mahrum. Onun hiçbir suçu yok, çocuk aklıyla sizden nefret edebilir. Siz kendizi sevdirmelisiniz. Kıskançlık duygunuzun yerini anaçlık almazsa, eşiniz de sizden soğuyabilir.

Çocuğuna düşkün diye adama daha çok sempati duymanız gerekirken şu mesajların çirkinliğine kıskançlığına bak.
Çocuğuna tabi düşkün olacak şaka mısınız ya? Demek ki yarın öbür gün çocuk olsa ve sonra boşansanız adam arkasını dönüp gitmeli sizin mantığınızla? Çocuğu sallamamalı, hele başka hatun bulunca adını bile anmamalı? Evlerden ırak insan tipi.

Cocuk her zaman hayatinizda olacak. Hic bir zaman esin icin cocugu kadar kiymetli olamayacaksin. Her zaman cocugunu daha cok sevecek daha cok ilgi gösterecek once cocugu gelecek. Masrafin yarisi ve belki daha fazlasi her zaman esine ait olacak.

Ha bana kalsa ben esimin cocugundan nefret ediyorum diye biri evlat olsa sevilmez kocan niye seni sevmis evlenmis onu hic bilemedim.

Empatiniz hiç yok. Hayat ne gösterir bilemeyiz olurda sizde ayrılırsanız çocuğunuz bu durumda kalsa ne düşünürsünüz keşke evlenmeseydiniz yazık o çocuğa üzüldüm nasıl dolduruşlara gelecek ilerde . bir arkadaşımda üvey annesinin dolduruşuna gelen babadan çok çekti üstelik ilk başlarda çokta üzerine düşerdi babası. Büyüdükçe sizin dediğiniz gibi para ilgi karısının gözünü döndürdü . Ölümlü dünyada yaşıyoken böyle şeyleri düşünmek acizlik.

Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
7-8yas çok küçük ya o tatlı yarışmacı kandirmasi kolay olur tavla sen onu sevdiklerini yap annesi gibi davran şuan çocuğun yok galiba ama olunca anlarsın kendini sevdirmeyi dene çocuk senle iyi anladirsa ve bunu eşin görürse daha mutlu olursunuz ne kadar agrasif gozukursen eşine çocuğun yanında o kadar çok yapışır eşine ve eski karisina

7-8yas çok küçük ya o tatlı yarışmacı kandirmasi kolay olur tavla sen onu sevdiklerini yap annesi gibi davran şuan çocuğun yok galiba ama olunca anlarsın kendini sevdirmeyi dene çocuk senle iyi anladirsa ve bunu eşin görürse daha mutlu olursunuz ne kadar agrasif gozukursen eşine çocuğun yanında o kadar çok yapışır eşine ve eski karisina
Şu klavyeden çektiğim nedir ya yarışmacı değil yaramazi en sondaki çocuğa ve eski esine

Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Evlenmeden önce cocuktan haberiniz yokmuydu evlilik öncesi çocukla ilgili gorus gunleri maddi paylasimlar vs konusmadinizmi esinizle evlendikten sonrami ortaya cikti bu durum. Tabiki ihtiyaclarini karsilayacak babasi.Cocuk onu istemediginizi hissediyor ve sizi o yuzden sevmiyor. Yada yasi cok kucuk annesinin yerine gectiginzii dusundugu icin sizi sucladigindan oturu olabilir gerci kusura bakma ama sen sevilmemeyi hakediyorsun 🤚

Denedim kac kez ama nafile hic bir şekilde sevmiyor ve bana dunyayi dar ediyor surekli huzursuz oluyoruz.eski karisini adamlarla gezip tozuyor cocuk kendi agziyla soyluyor yok su abinin pipisi yok surasi burasi die kadin haftasonu çocuğu bize kitleyip gezip tozuyor bense 2 aylik evliyim ve esim bana 2 haftada bir demisti tabi ki de cocuktan nefret etme seviyesine gelirim

Denedim kac kez ama nafile hic bir şekilde sevmiyor ve bana dunyayi dar ediyor surekli huzursuz oluyoruz.eski karisini adamlarla gezip tozuyor cocuk kendi agziyla soyluyor yok su abinin pipisi yok surasi burasi die kadin haftasonu çocuğu bize kitleyip gezip tozuyor bense 2 aylik evliyim ve esim bana 2 haftada bir demisti tabi ki de cocuktan nefret etme seviyesine gelirim
[/QUOTE. Bilmiyorum tercih senin ,sevmeyi dene daha yeni evlisin alışırsın oda alışır daha sana sabret bekle bence, çocuğundan hiçbir anne veya baba vazgeçemez hakkında hayırlısı.

Allah yardımcınız olsun ama bence cocugu kendinize cekmeye calisin sızi sevmesi için eski karısıyla bence siz irtibata gecin cocugun gorulmesi konularını guclu olmak sart sizin icin malesef ilerde sizin çocuğunuzda olunca isler degisir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X