Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet hemde cok sevdim bana bu duskunlugunu gostermemisti katlanamiyorum resmen
Evet severek evlendiyseniz başta hersey tahammül edilir görülür.. hadi siizn ilk evliliginiz. Onun basından bir evlilik geçmiş sonuçta. Neyin ne olduğunu biliyor. Boyle yapmaya devam ederse 2. Esindende olacak. Bence gözünü biraz korkutun. Yani görüşmesi degil de çocuğun sana karşı tavrı düşman gibi o büyüyünce neler olur siz düşünün. Sizin yaninizda gorusmesin bence.
Disarda istedigi kadar görüşsün. Deki çocuk benden hoslanmiyor sevmiyor .yanıma getirme o ki öyle. Bence ya sınır koyun yada daha fazla sürdürmeyin.

Evet severek evlendiyseniz başta hersey tahammül edilir görülür.. hadi siizn ilk evliliginiz. Onun basından bir evlilik geçmiş sonuçta. Neyin ne olduğunu biliyor. Boyle yapmaya devam ederse 2. Esindende olacak. Bence gözünü biraz korkutun. Yani görüşmesi degil de çocuğun sana karşı tavrı düşman gibi o büyüyünce neler olur siz düşünün. Sizin yaninizda gorusmesin bence.
Disarda istedigi kadar görüşsün. Deki çocuk benden hoslanmiyor sevmiyor .yanıma getirme o ki öyle. Bence ya sınır koyun yada daha fazla sürdürmeyin.
Bunu dusundum disarida gorusmelerini ama esim bende olayim istiyor sonucta velayet annede annesi haftasonu barlarda adamlarla geziyor ama biz cocuga bakiyoruz

Valla size de şaşırdım bari kendini sevdirmeye çalış falan deseydiniz. Adam neden evine getirmesin çocuğunu

Ya cocuk çocukluğunu bilse birseye karışmadan babasının evinde yese içse eglense , babasinin eşini de abla die sevse birşeyler paylaşsa bu kiz bu kadar delirir mi ??? Kendinizi yerine koyun ne kadar incitici..

Bunu dusundum disarida gorusmelerini ama esim bende olayim istiyor sonucta velayet annede annesi haftasonu barlarda adamlarla geziyor ama biz cocuga bakiyoruz
Deki benden nefret ediyor cocuk neden ben olayim ki. Anası barlarda takılsın, veledi nefret etsin benden ama ben onun gönlünü hoş edeyim. Olduuu canim. Bence dışarda görüşsünler sen bunu ısrarla soyle her fırsatta

Valla size de şaşırdım bari kendini sevdirmeye çalış falan deseydiniz. Adam neden evine getirmesin çocuğunu
Getirsin tabiki ama normal bi çocuktan bahsetmiyoruz nefretle doldurulmus bi cocuk. Biraz daha büyüyünce annesi tarafından neler yaptırır aralarını bozar Allah bilir..

Kendiniz söylediniz ya "ÇOCUK"
Arakanda çocuktu. Annesine terbiyesizligini herkes gördü ama çocuktu demi tabi ya. Ben çocuğa birşey demiyorum asla . Keşke araları boyle olmasa ama bikere silmiş kafasında bu hanimefendiyi. Yapcak birşey yok

Adamlar çocuklu halleri ile bekâr kadın isterler. Çocuklu kadının yüzüne bakmazlar. Siz bekâr haliniz ile çocuklu adama seviyorum deyip varirsiniz. Kimse de mi uyarmadi ya...Üstelik küçük bir çocuk. En az 15 yıl dünya kadar masrafı var ve evlenince direk buna ortak oluyorsunuz. Ya bunu böyle kabulleneceksiniz ya da çocuk fln yapmadan ayrılacaksınız.

Arakanda çocuktu. Annesine terbiyesizligini herkes gördü ama çocuktu demi tabi ya. Ben çocuğa birşey demiyorum asla . Keşke araları boyle olmasa ama bikere silmiş kafasında bu hanimefendiyi. Yapcak birşey yok
Konu sahibiyle arkadaş olun denk gördüm sizi.
Zaman geçirip tanıyıp öyle karar verecekti o zaman. İki ayda 7-8 yaşındaki çocuktan nefret çok büyük değil mi

Siz gidin psikolojik bir tedavi görün size o düşkünlüğü göstermemiş mis neden söyleyeyim mi çünkü o canı kanı ama sen dış kapının dış mandalı bu kafa ile giderseniz o adam sizi boşar benden söylemesi

Kadın her zaman ilginin kendisinde olmasını ister seni kısmen anlayabiliyorum zor bir durum ama bakış açını degistirmelisin... örneğin çocuk eve geldiginde ilk evliliğinden olan çocuğu olarak değerlendirme kendini kısmen rahatlat bu önemli henüz 2 aylık evlisin... cok yeni... alışma sürecindesin eşinle bu sekilde konuşabilirsin dengeyi gözetmeni istiyorum diye... 6 7 yaşındaki çocuktan bazı davranışları bekleyemezsin o yüzden ona karşı gireceğin savaşta hep sen kaybedersin... para konusuna gelince eşin senin istediğin şeyleri aliyor mu ihtiyaçlarını karşılıyor mu??? Buna bakmalısın gerisi Allah Kerim

Konu sahibiyle arkadaş olun denk gördüm sizi.
Zaman geçirip tanıyıp öyle karar verecekti o zaman. İki ayda 7-8 yaşındaki çocuktan nefret çok büyük değil mi
Siz anlayamıyorsunuz heralde. Kadın ciciannelik yapiyorsa kendinden bu yuzden nefret ettirdiyse o onun günahı . Ama burada adamın yalan söylemiş olmasına kızdım ben. Tamam evladı ama 1 gün görüsuyorum deyip evlendikten sonra 5 gün görüşürsen o yalancılık olur. Dereyi geçene kadar elde edene kadarmış demekki. Bende eşine haddini bildirsin diyorum

Siz gidin psikolojik bir tedavi görün size o düşkünlüğü göstermemiş mis neden söyleyeyim mi çünkü o canı kanı ama sen dış kapının dış mandalı bu kafa ile giderseniz o adam sizi boşar benden söylemesi
Çok terbiyesizce bi yorum.. sende esin icin dış kapının dış mandalı olacaksın bu kafayla..

Siz anlayamıyorsunuz heralde. Kadın ciciannelik yapiyorsa kendinden bu yuzden nefret ettirdiyse o onun günahı . Ama burada adamın yalan söylemiş olmasına kızdım ben. Tamam evladı ama 1 gün görüsuyorum deyip evlendikten sonra 5 gün görüşürsen o yalancılık olur. Dereyi geçene kadar elde edene kadarmış demekki. Bende eşine haddini bildirsin diyorum
Önceki mesajlarınıza tekrar göz atın isterseniz.
Cevap vermicem size sinirlerim bozuluyo.

İçinden çıkılması zor bir durum doğrusu evliliğiniz çok yeni ileride çocukta sende bu duruma alısırsınız sen biraz ilgi ve sevgi gösterirsen bu durum daha iyi bir hal alacaktır. Mutluluklar dilerim :KK15:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X