Daha cok yeni evliyim ama cok pismanim esimi de seviyorum bu kadar duskun olmasina katlanamiyorumAy ne diyim bilemedim bazen baskasinin cocuguna katlanmasi zor oluyor.Belki kendi cocugun olunca daha kabullenirsin sonucta kardes olacaklar.Zamanla sen alisacaksin kimse cocugundan vazgecmez cunku.7-8 yas arasi cocuklar yaramazliktan ziyade duymamazliktan gelme asamasindalar oda insani sinir ediyor.Allah sabir versin.Umarim seversiniz birbirinizi.
Bana ve aileme 2 haftada 1 goruyorum demisti her hafta 3 gun degil ve bunu bilerek kabul ettimEvlenirken adamın çocuğunun olduğunu bilmiyomuydunuz hanımefendi. Beni yargılayın diye uğraşmışsınız resmen. Çocuktan değil kendi düşünce yapınızdan nefret edin bir an önce
Evet hemde cok sevdim bana bu duskunlugunu gostermemisti katlanamiyorum resmenÇok can sıkıcı bi durum. Kesin annesi ogretiyordur öyle de diye.. yoksa küçük çocuğa sen naptinki seni sevmesin bide nefret etsin. Adamda 2.evliligine sahip çıksın biraz. Evliliği beceremeyecek çocuğuna adayacaktı ise evlenmeseydi alla alla. Ama keşke çocuklu biriyle evlenmeseydinizseverek mi oldu
2 haftada bir görse sorun olmayacak sizin için öyle mi. Adam çocuğunu görsün bırakın aynı durum da siz ve sizin çocuğunuz olsa ne hissederdiniz çocuğu kıskanmak nedirBana ve aileme 2 haftada 1 goruyorum demisti her hafta 3 gun degil ve bunu bilerek kabul ettim
Cocugu olan adami neden es diye aldiniz?Soylememis miydi size?Sizinle evlendi diye çocuğunu atsa güzel mi olacak?Içinde ki şeytandan kurtul vesvese veriyor sana o cocuk büyüyecek inan önune dikildiginde pişman olacaksin.Bosver esin cocuguyla görüşsün masrafını karsilasin ilgilenme hoşuna gitmiyorsa bunu yap cünkü hayatin boyunca bu boyle olacakMerhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Anliyorum seni ama sen ne kadar iyi gidersen o kadar duzelecek durum.Once cocukla aranizdaki bagi kuvvetlendirip sonra az gelmesini istersen esinlede sorun yasamazsiniz hem hemde sende alisirsin belki.Oda sonucta annesi babasi ayri olan gozunde babasini elinden almis bi kadin olarak goruyor seni onun icinde zordur.Ayrica size gelmeyi istiyorsa senden nefret etmiyordur annesi ogretiyordur sevmeyeceksin onu diye.8
Daha cok yeni evliyim ama cok pismanim esimi de seviyorum bu kadar duskun olmasina katlanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?