aynı durum benim başımdada var sizi çok iyi anlıyorum bakın evlilikde çocukla ilişkisi nasıl olucak kaç gün gelip gidicek belli edilmemiş, seni çok iyi anlıuyorum yeni evlenmişsin evine alışmadın belki kilit nokta bir kişi ile evlenmediniz çocuk eski eşte var işin içinde.
Evet çocuğu bilerek evlendiniz ama eşinizde çocuğun sizden olmadığını bilmek zorunda kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. İnsan kendi çocuğundan bıkıyor. Aynı evi paylaşmakta zorunda değilsiniz. Siz yapmadınız bu durumu boşanarak zaten çocuğunu görme ilgilnme zamanını kendisi kısıtladı siz annesi değilsiniz. Evlenmişsiniz madem yapacağınız en iyi şey uğraş bulmak, çocuk geldiği zaman gözünüzü kapayacaksınız.
Bir de ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız, x çocuğa şurdan şuraya otur deseniz normal olur ama üvey siz olunca yanlış ve kötü şekilde anlaşılma ihtimaliniz var. Herkes işlemediği sınanmadığı günahın masumudur. Burda meval okuyanlara çok bakmayın. İnsanın nefsine zor geliyor evet, kırıp Allah rızası için sabrederseniz, mutlu olursunuz ki ben yapamadım diğer türlü çok zor ipin ucu boşanma üzgünüm taraf olacağı seçeceği kişi siz olmayacaksınız. Bunuda unutmayın. Kendi evladınız olursa belki rahatlarsınız o da belki.