Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğa mı yüklüyor kıskanıyor bence eşi dengeyi kuramıyor kurabilseydi daha ılıman olurdu belki zor bir süreç
Ben de diyorum ki denge kuramayan herife sinir ol. Mesela benim babam dengeyi kuramadı. Karisi bana çok eziyet etti. Babam izin vermeseydi o da bana böyle davranamazdı diyorum. Mantık bu.

Küçük bir cocuk babasi annesinden baska biriyle suan bambaska duygular icinde olmasi simarik olmasi normal bosanmayi dusunmuyorsaniz sayet alismaya bakın

Ben de diyorum ki denge kuramayan herife sinir ol. Mesela benim babam dengeyi kuramadı. Karisi bana çok eziyet etti. Babam izin vermeseydi o da bana böyle davranamazdı diyorum. Mantık bu.
Kuzum empati yeteneği olsa bu çocuğun yerine kendini koyardı zaten. Anlatmakla uğraşmayalım yürü gidelim :) :) ceza yemelim şunun yüzünden

siz böyle altan havayı verdiniz iyice boşanıcak zaten büyük ihtimalle öyle evlenipte 2. ayda nefret edip boşanmak zor siz duygunun yanlış kişiye olduğunu değilde tütüt sen tam bir cadı kılıklısın ay ne kötü kalplisin diyorsunuz. Yeni doğum yapan anneler bile lohusalık sendromu yaşayıp çocuğunu emzirmek istemiyor, bakmıyor. Zamana ihtiyacı var sadece çat diye tepesine inmiş evliliğin 2. ayı zor geliyor belli ki

Ya kaç gündür okuyorum şu konuyu yazmadan duramicam.
Nefret ediyorum ne demektir ya? O çocuk bak bastıra bastıra yazıyorum çocuk sana ne yaptı da nefretini kazandı? Keşke çocuklu adamla en başından evlenmeseydin.haftada 1 görmüş 5 görmüş sorun bu değil.o kadına Allah gecinden versin ama bir şey olsa o çocuk hep sizinle kalacak?
Ayrıca kadın istediği erkekle düşer kalkar.bunun derdi sizi mi gerdi?üslubunuz çok yanlış çoook
Ben de çocuklu bir beyle evlenmiştim.çocuk 5 yaşındaydı annedeydi.ve ben eşime o kadar üzülürdüm ki çocuğu getir bizde kalsın derdim.beraber denize taş atmaya giderdik lunaparka giderdik evde pizza yerdik.oyunlar oynardık.ve ben derdim ben annesine Allah gecinden versin bişey olursa biz bakarız derdim.ara çocuğunu her gün ara gününün nasıl geçtiğini sor derdim.çünkü biliyorum ki o çocuğun bir tarafı eksik.onun ne suçu var.eşim o çocukla mutlu oldukça ben bir kat fazla mutlu olurdum ikisi adına.
Neyse ben de yaranamadım boşandık o ayrı mesele.
Allah yavrularımıza merhamet etsin.hiç bilemezsin tatlım hayatın ne getireceğini.o çocuğun yerinde sen de olabilirdin veya hiç istemem ama ilerde bebeğin olur ayrılmak zorunda kalırsın eşin yeniden evlenir.yeni kadın da senin gibi düşünebilir.
Anlayabileceğini zannetmiyorum ama yine de yazmak istedim.üslubun çok yanlış çok hem de.

Yahu anlatmaya çalışma an la maz ...
Bende de o beladan vardı sırf beni eve almamak için neler neler yaptı (ki annemde yoktu vefat etmisti)
Neler çektim bi ben bi Allah bilir..
Ha en güzel yanı onun sayesinde okudum :)
Boşver yorma kendini anlatma
Dalgaya al geç umursama

Üniversite öğrencisi bir çocukla evlenip ona böyle bir sorumluluk yükleyen o herif suçlu bence asıl. Kadın cahil evet ama ondaki çocukluğu görmemiş mi de evlenmiş ünv öğrencisi kız 14 yaşında bir cocikla nasıl anlassin bebek bile değil. Ailesi yok miymus kimse bişey dememiş mi anlamadım
Evlenmemisler ama adamla ilgili dediğinize katılıyorum kesinlikle. Gerçekten çocugunu düşünüyor olsa, o yaşta biriyle birlikte olmaz, evlilik düşünmez.

Sinirlerim zıpladı zaten. " Sınanmayan bilemez" mis.
Insanlar seçimlerine göre sınanır. 🤦‍♀️
Paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Bende diyorum ki neden bu kadar bu konuya bilendi saldırıyor desteksiz sebebi şimdi belli oldu.
Aklima şu geldi müge ankliya çıkan bir kadin vardi ya benim gomlegimi giymeyen benim ateşimde yansın diye özlü sözleri vardi ayni o şekil bir insan kendisi o yuzden bu ateşli savunmalar demek :deli:

Aynen böyle bana hehe laf soktum diyerek sevinmeye devam çoluğun çocuğun var olur mu olur dikkat et. Allah sınamasın.
Ya he he dicem çocuğu var mi sana bir güzel lafı oturtan hanimefendinin bilemem ama bak benim bir kiz bir de oğlum var ben karakterleri sağlam olsun diye elimden geleni fazlasıyla yapıyorum ki eşimde gerisi hayat onun bilemem ama artik su kınadığını yaşamadan olmazsın muhabbetti baydı
Ben kendimden düşündüm konuyu okuyunca asla aklima dahi gelmedi boşanmış çocuklu biri ile yapamazdim o yuzden yan gözle bakmayı bırak gormedim bile oyle biri hiç olmadi çevremde ama sen amca ! larla takılıp millette de ders vermeye kalkarsan cevabını verirler sana.

Ya he he dicem çocuğu var mi sana bir güzel lafı oturtan hanimefendinin bilemem ama bak benim bir kiz bir de oğlum var ben karakterleri sağlam olsun diye elimden geleni fazlasıyla yapıyorum ki eşimde gerisi hayat onun bilemem ama artik su kınadığını yaşamadan olmazsın muhabbetti baydı
Ben kendimden düşündüm konuyu okuyunca asla aklima dahi gelmedi boşanmış çocuklu biri ile yapamazdim o yuzden yan gözle bakmayı bırak gormedim bile oyle biri hiç olmadi çevremde ama sen amca ! larla takılıp millette de ders vermeye kalkarsan cevabını verirler sana.
kendime laf çarpılmış, vb gibi hissetmiyorum kezbanlar oturdu konuşuyor işte o yönden bakıyorum kendi kararımı kendim verecek yaştayım hataydı kabul mesele ben değilim konu sahibide. Aynı duyguları hissettim evlenmiş yapması gerekeni söyledim. Çocuğa karşı tavrını onaylamıyorum. Normal diyorum sadece bu duyguları hissetmesi. Siz gibi ayy ne kötü kalpli ay şöyle benim haddime değil iyiye çevirmek varken zıddına körüklüyorsunuz. Tepki alacağını bilerek yazmıştır diye düşünüyorum.

kendime laf çarpılmış, vb gibi hissetmiyorum kezbanlar oturdu konuşuyor işte o yönden bakıyorum kendi kararımı kendim verecek yaştayım hataydı kabul mesele ben değilim konu sahibide. Aynı duyguları hissettim evlenmiş yapması gerekeni söyledim. Çocuğa karşı tavrını onaylamıyorum. Normal diyorum sadece bu duyguları hissetmesi. Siz gibi ayy ne kötü kalpli ay şöyle benim haddime değil iyiye çevirmek varken zıddına körüklüyorsunuz. Tepki alacağını bilerek yazmıştır diye düşünüyorum.
Hiii tabi kezbanlar olarak oturup düşünüp senin bu halin ne olur diye düşünüp duruyoruz neyse bu yazma tarzını beğenmedim böyle ortaokul muhabbetlerini geç bana ve bence sana yazan akıllı kadınlara gore degilsin o yuzden sen hunharca komu sahibini savunmaya devam et iyi forumlar
Not =Boşuna zahmet edip cevap yazmaya uğraşma göz ardı edip gormicem kezban goresim yok zuhaaahahaha :KK53:

Hiii tabi kezbanlar olarak oturup düşünüp senin bu halin ne olur diye düşünüp duruyoruz neyse bu yazma tarzını beğenmedim böyle ortaokul muhabbetlerini geç bana ve bence sana yazan akıllı kadınlara gore degilsin o yuzden sen hunharca komu sahibini savunmaya devam et iyi forumlar
Not =Boşuna zahmet edip cevap yazmaya uğraşma göz ardı edip gormicem kezban goresim yok zuhaaahahaha :KK53:
Literatürüne 2 üç yeni bir şey girdi ise ne mutlu bana. Kezoluğa devam iyi akşamlar. :)

Epey tepki alacaksınız kk hazır olun
2. Evliliği yapan ve çocuğu olan adamla hiç kadınların mutlu olduğuna şahit olamadım
[
Çoğunlukla bende görmedim ama tek birini gördüm ki adam yeni karısı için çocuğunu sildi daha ilkokula giden bir çocuğu . Artık varsa ypksa yeni karısı ve çocukları içim acıya acıya dinledim bunu çocuğundan. İkinci kaeısıda benim arkadaşım. Evlenirken çok tatlı kızı artık benimde kızım diyordu kendi çocukları olunca artık ona tahammül edemiyormuş hanımefendi . Bana anne de derken artık bana anne deme olayına dönüştü. Çok acı

Allah allah ben sizin gibi hehe he şöylede böylede diyip kınamıyorum ki.
Hala fikrimin arkasındayım kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Yapabilirse ne ala herkesin kaldıracağı bir şey değil ben 2 tarafında mutsuz olacağını biliyordum.
Evlenmesin o zaman çocuklu biriyle haydaa

Çocuk çocuk karşınızda ki! Hayret bir şey. Bu ne ofke! Bosaninca insan karısını bosuyor evladını değil. Yarın sizin de çocuğunuz olabilir siz de bosanabilirsiniz. Hey Allahım.bir de masraflar ikiye bölünüyor yazmis! Ne olacaktı pardon! Çocuğun tüm masraflarını babası odemesi bence daha makul. Ben olsam memnun olurum evladına düşkün olmasina. Ve çocuğa kendimi sevdiriiririm. Çocuklar çok iyi bilir kime nasıl davranacaklarını. Siz sevmiyorsunuz diye çocuk böyle davranıyor. Güzel davransaniz onunla oyun oynasaniz hediye verseniz hemen nasıl sevilirsiniz inanamazsiniz. Biraz iyi bir insan olmayı deneyin yani. Kazanan da yine siz olursunuz.

Evlenmeyecekti o zaman, bu kadar basit :KK58:
E tek basina evlenmedi ki bu kadin evlendigi adamda cocuguna yapabilecek en kötü seyi yapmis olmadi mi yani onu asla istemeyen biri ile muhatap etmek.kadin bastan soylemis madem adamin ısrarı ne kadin koşa koşa evlenmis bu adamla bu adam kucuk cocuk mu?kandi mi yani bu hata tek tarafli kadina yikilmasi saçma. evlenen adam cok mu iyi niyetli simdi kadin cocuk kendi hep mutsuz olacak. Muhabbet "kadin kandirdi kotu kadın adam kandi" 'ya mi dönecek diye takip ediyorum konuyu.

Filmlerdeki kötü üvey anneler gibi olmussunuz kendinize gelin. Çocuk sizi tabiki en baştan sevmeyecektir siz kendinizi sevdireceksiniz siz yaklaşacaksınız.

Evde onunla kurabiye yapın kek yapın oyunlar oynayın o kaçtıkça siz peşine düşün çocuk o elbet bi yerden sonra sizi sevecektir. Üstelik sizin bu çabanızı iyi niyetinizi eşinizin de görmesini istemez misiniz?
En azından sonradan yine güzel bi iliskiniz olmasa bile adam der ki ama benim eşim cok çabaladı onun suçu yok der.

Salgın bitince hamburger yemeye götürün animasyon filmleri geldigi zaman sinemaya götürün gezdirin alisveris yapin oyuncaklar alin. Hatta bunlari esiniz olmadan yapin sadece ikiniz olun. Cunku eşiniz olursa babam götürdü der ama ikiniz olursaniz siz götürdü olursunuz.

Açıkçası ben de baska bi cocukla ayni evde olmaya ısınamam zorlanirim ama bunu bile bile evlendiysem nefret etmeye hakkim olmadigini düşünürüm

aynı durum benim başımdada var sizi çok iyi anlıyorum bakın evlilikde çocukla ilişkisi nasıl olucak kaç gün gelip gidicek belli edilmemiş, seni çok iyi anlıuyorum yeni evlenmişsin evine alışmadın belki kilit nokta bir kişi ile evlenmediniz çocuk eski eşte var işin içinde.
Evet çocuğu bilerek evlendiniz ama eşinizde çocuğun sizden olmadığını bilmek zorunda kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. İnsan kendi çocuğundan bıkıyor. Aynı evi paylaşmakta zorunda değilsiniz. Siz yapmadınız bu durumu boşanarak zaten çocuğunu görme ilgilnme zamanını kendisi kısıtladı siz annesi değilsiniz. Evlenmişsiniz madem yapacağınız en iyi şey uğraş bulmak, çocuk geldiği zaman gözünüzü kapayacaksınız.
Bir de ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız, x çocuğa şurdan şuraya otur deseniz normal olur ama üvey siz olunca yanlış ve kötü şekilde anlaşılma ihtimaliniz var. Herkes işlemediği sınanmadığı günahın masumudur. Burda meval okuyanlara çok bakmayın. İnsanın nefsine zor geliyor evet, kırıp Allah rızası için sabrederseniz, mutlu olursunuz ki ben yapamadım diğer türlü çok zor ipin ucu boşanma üzgünüm taraf olacağı seçeceği kişi siz olmayacaksınız. Bunuda unutmayın. Kendi evladınız olursa belki rahatlarsınız o da belki.
Çiftin çocuğu olursa ve boşanırlarsa, çocuk babayla asla görüşmesin ve çocuğun maddi ve manevi tüm sorumluluğunu konu sahibi üstlensin. Çünkü adamın yeni eşi kocişkosunu kimseyle paylaşamaz. Sonsuza kadar sadece iki kişi pembiş panjurlu evlerinde mutlu mesut yaşamak isterler.

İkinci evliliğimi yaptım eşimin oğlu da başta beni kabullenmedi babasına o kadına bilezik almışsın bana da yeni telefon al demişti
Babasına sen evlenince beni sevmeyi bıraktın vs dedi
Ben hep duymazdan geldim oğluma nasıl yaklaşıyorsam o ada öyle yaklaştım Anneyle kalıyor ve dolduruyor annesi ama ilk zamanlarda ki tepkiler vermiyor biz birbirimizin çocuklarını bilerek evlendik evlenip ben artık çocuğu evde istemiyorum diyemem
Ona para harcama da diyemem velayet babasında ama her ay oglunun ihtiyacı için bütçe ayırıyoruz ki ben istedim eski eşim oğlumu mağdur ediyor mağdur edilmesin diye
Çocukların hiç suçu yok zaten enkazın altında kalanlar onlar oluyor bide biz tepki vermeyelim demi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X