Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar şikayet ediyorsanız evlenmeseydiniz kardeşim. Ben kendimi biliyorum tanıyorum. Ben yapamazdim. Kendim gibi bekar ve çocuksuz biriyle evlendim. Siz de öyle yapsaydınız da küçücük çocukları babalarından kıskanmasaydınız.
Imza: sizin gibi düşünen üvey anneye sahip bir çocuk.
Hanfendinin kiskanmasindan oturu babasının diger cocuklariyla olan iletisimine hep uzaktan bakan bir cocuk. Allah bizim gibi cocuklarin hakkini sizin gibilerden cikarsin.
eski mesajlarına bakarsanız kendi daha üniversitede ,kendinden 10 küsür yaşça büyük 14 yaşında oğlu olan bi adamla evlenmiş, adama oğlun mu ben mi diye soran ama adam her seferinde doğal olarak evladını seçince hayatı zindan eden şişinen , eski karısını kötüleyen , çocuğu da istemeyen , kendi konusunda da kavga çıkmış bir tip.boşver laf anlatma sinirlerin kalkar yok yere.

Hangi aynı durum bu peki? 🤔
Arkadaşlar bu cümleyi ben mi yanlış anladım?
Kendisi üniversite öğrencisi olmasına rağmen 13 yaşında çocuğu olan biriyle sevgili, buraya birkaç defa da konu açmıştı, emin olmak için de baktım eski konularına.
Yaşamayan bilemez demiş, sanki devam etmek zorunda, aşk vs.diyecekse de evlilik sadece öyle aşığım seviyorum demeyle yapılacak birşey değil.
Çocuklu insanlarla evlenip çocuğu sevmek zorunda değil, beraber yaşamak zorunda değil kafası nereden geliyor acaba?
Alışmak kolay olmayabilir ilk başta ama nefret etmek, 15 günde bir görüşsün, eve gelmesin demek kimsenin hakkı değil. Ha eş denge kuramıyorsa eşleriyle çözsünlee dertlerini çocuklarla değil.

eski mesajlarına bakarsanız kendi daha üniversitede ,kendinden 10 küsür yaşça büyük 14 yaşında oğlu olan bi adamla evlenmiş, adama oğlun mu ben mi diye soran ama adam her seferinde doğal olarak evladını seçince hayatı zindan eden şişinen , eski karısını kötüleyen , çocuğu da istemeyen , kendi konusunda da kavga çıkmış bir tip.boşver laf anlatma sinirlerin kalkar yok yere.
Sinirlerim zıpladı zaten. " Sınanmayan bilemez" mis.
Insanlar seçimlerine göre sınanır. 🤦‍♀️
Paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

Ben de sizin gibi anladım. "Aynı durum benim başımda da var sizi iyi anlıyırum demiş." Ne dediğini bilmiyo bence zamanlızamansız arkadaşımız sırf korumaya gelmiş gibi konu sahibini.
Bence de bilmiyor. Bir çocuktan nefret edene hak verebilmek (!) normal bir davranış değil bana göre.

Kendisi üniversite öğrencisi olmasına rağmen 13 yaşında çocuğu olan biriyle sevgili, buraya birkaç defa da konu açmıştı, emin olmak için de baktım eski konularına.
Yaşamayan bilemez demiş, sanki devam etmek zorunda, aşk vs.diyecekse de evlilik sadece öyle aşığım seviyorum demeyle yapılacak birşey değil.
Çocuklu insanlarla evlenip çocuğu sevmek zorunda değil, beraber yaşamak zorunda değil kafası nereden geliyor acaba?
Alışmak kolay olmayabilir ilk başta ama nefret etmek, 15 günde bir görüşsün, eve gelmesin demek kimsenin hakkı değil. Ha eş denge kuramıyorsa eşleriyle çözsünlee dertlerini çocuklarla değil.
Doğru anlamışım o zaman. Insanların akıllarıyla oynayabileceğini zannediyor. Üstüne gidince lafı nasıl da değiştirdi. Allah bu tip insanların şerrinden korusun. 🤲🤲🤲

Bence de bilmiyor. Bir çocuktan nefret edene hak verebilmek (!) normal bir davranış değil bana göre.
üff sıktınız aynen teyzelerim sınanmayan bilmez :)
çekirdeğiniz eksik olmasın, çıtçıt kınamaya devam :) ben hata yaptım yarı yoldan döndüm. Kızın başına gelmiş Allah sabır versin.

üff sıktınız aynen teyzelerim sınanmayan bilmez :)
çekirdeğiniz eksik olmasın, çıtçıt kınamaya devam :) ben hata yaptım yarı yoldan döndüm. Kızın başına gelmiş Allah sabır versin.
İyi sende amcalarla! sevgili olmayı bırakırsin artik, yaşadın tecrübe ettin sonuçta değil mi?

15 günü adam demiş kıza ve kızın ailesine ayak üstü kızı kandırmış .Sevmek zorunda değil kimse kimseyi değil ki saygı ayrı tabi ki.

Üniversite öğrencisi bir çocukla evlenip ona böyle bir sorumluluk yükleyen o herif suçlu bence asıl. Kadın cahil evet ama ondaki çocukluğu görmemiş mi de evlenmiş ünv öğrencisi kız 14 yaşında bir cocikla nasıl anlassin bebek bile değil. Ailesi yok miymus kimse bişey dememiş mi anlamadım

Aynen böyle bana hehe laf soktum diyerek sevinmeye devam çoluğun çocuğun var olur mu olur dikkat et. Allah sınamasın.
Buradan bile çocuklara düşman olduğun ne kadar belli. 👎
O çocuklardan birinin durumuna düşersen görürsün.

Üniversite öğrencisi bir çocukla evlenip ona böyle bir sorumluluk yükleyen o herif suçlu bence asıl. Kadın cahil evet ama ondaki çocukluğu görmemiş mi de evlenmiş ünv öğrencisi kız 14 yaşında bir cocikla nasıl anlassin bebek bile değil. Ailesi yok miymus kimse bişey dememiş mi anlamadım
evlenemdim ben bıraktım, bende aynı süreçten geçtiğim için anlıyorum yapabilirse, yapapabileceğini söyledim.

Biz herif masum demiyoruz. Beni kandırdı falan diyor tüm sucu çocuğa yüklüyor yaa, biz de diyoruz ki seni kandıran heriften nefret et. Kandırıldıysan boşanma davası aç. Bizim ülkemizde her halti erkekler yer ama onlara kimse toz kondurmaz. Ya anası suçlu olur ya ikinci kadın suçlu olur ya da 7 yaşındaki çocuk 🤷‍♀️

Buradan bile çocuklara düşman olduğun ne kadar belli. 👎
O çocuklardan birinin durumuna düşersen görürsün.
Allah allah ben sizin gibi hehe he şöylede böylede diyip kınamıyorum ki.
Hala fikrimin arkasındayım kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Yapabilirse ne ala herkesin kaldıracağı bir şey değil ben 2 tarafında mutsuz olacağını biliyordum.

Biz herif masum demiyoruz. Beni kandırdı falan diyor tüm sucu çocuğa yüklüyor yaa, biz de diyoruz ki seni kandıran heriften nefret et. Kandırıldıysan boşanma davası aç. Bizim ülkemizde her halti erkekler yer ama onlara kimse toz kondurmaz. Ya anası suçlu olur ya ikinci kadın suçlu olur ya da 7 yaşındaki çocuk 🤷‍♀️
Çocuğa mı yüklüyor kıskanıyor bence eşi dengeyi kuramıyor kurabilseydi daha ılıman olurdu belki zor bir süreç

Allah allah ben sizin gibi hehe he şöylede böylede diyip kınamıyorum ki.
Hala fikrimin arkasındayım kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Yapabilirse ne ala herkesin kaldıracağı bir şey değil ben 2 tarafında mutsuz olacağını biliyordum.
Ya kimse kimseyi kınamıyo kınıyosunuz deyip durma!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X