- 7 Mayıs 2015
- 477
- 335
- 33
- 45
- Konu Sahibi selmanurnur
-
takıntı rahatsızlığı ok canım ama şöyle bi takıntısı var banada mesela ye aç kalma falan der. çocuklar yemezse boylarının kısa falan kalıcak gibi bi takıntısı var adamın.Anladığım kadarıyla çocuklar konusunda eşiniz biraz kontrol manyağı.
Maalesef bu tutumu, hem sizin çocuklarınızın gözündeki ağırlığınızı sarsar, hem de çocuklarınızın sosyal gelişimleri açısından sakıncalı. Eşiniz size çocuklar konusunda güvenerek saygı duyabilmeli.
Takıntı rahatsızlığı filan yok değil mi eşinizin?
Bunu karşılıklı olarak konuşmayı denediniz mi? Kavga olarak değil de, "Seni de anlamaya çalışıyorum ama ilişkimizin hırpalandığını, bir şeylerin ters gittiğini düşünüyorum" vs. gibisinden?
bazen bu kavgalarda falan boşanmayı düşünüyorum ama bu çocuklarına düşkünlüğü çocukları benden alır korkusuyla duruyorum.
kendimi mahkemede hakime: hakimim bu çocuklara bakmıyor yedirmiyor hasta ediyor diye konuşurken görüyorum adamı.
bakmasına bakar aslında gezdirir yedirirİş kavgaya, bağırmalara dönüşmeden, sadece konuşarak aşamadınız sanırım.
Eşinize bırakmayı denediniz mi peki çocukları? Kaç yaşlarında çocuklar?
"Madem sen bu kadar iyi biliyorsun çocuk bakımını, bu kadar hakimsin her şeye de ben bi şey bilmiyorum, al buyur sen doyur, sen giydir, sen gezdir" deyip çekilin.
Kolay mıymış öyle oturduğu yerden konuşmak, görsün.
bakmasına bakar aslında gezdirir yedirir
:))))) çocukonmun elindeyken düşüerse nazar oluyor canım. eskisine göre biraz daha alıştı çocukların hastalıklarına falan.E tamam bi süre kendisi ilgilensin çocuklarla. Çocuklar hiç hastalanmasın da görelim. Ufacık bi yerine bi şey olsa, hastalansa filan siz de dizinizi dövün eşinizin suratına baka baka, "Perişan oldu yavrucaklar perişaaan! Ah gamsız baba" filan diyin.
Belki mesaj yerine ulaşır?
:))))) çocukonmun elindeyken düşüerse nazar oluyor canım. eskisine göre biraz daha alıştı çocukların hastalıklarına falan.
aslında ben başta ilk çocugum doğdugunda olayı idrak edememişim o zamanlar ağzını kapatmalıymış sanane çocuğun yemeğinden ben bakarım o zamankiş aptallığım ipleri biraz elimden kaçırmışım.
bu yemek konusunu aşamadık
bi arkadaşın eşide sürekli altını temizledinmi altını temizledinmi diye sorardı eşine tuhafıma giderdi bekarken
aman ha kızlar kınamak değil nasıl olur bile demeyin
başlığa bakınca bunun neresi dert gibi geliyor değilmi
çok şükür eşim çocuklarına düşkün bunu baba olmadan önceden de anlamıştım.
ama bu düşkünlüğünün dozajı çok fazla ben anne değilim bakıcı .e
ve geliyor bunlar aç mı yemek yedilermi neyicekler her iki saatte bi sorulan soru.ben tepki gösterince bu sefer kavgaya gidiyor ben düşünmesem senin düşünceğin yok !!!!
çocuktıur hasta olmazmı hasta olurlar heleki ben biyere götürmüşümde hasta olmuşsa çocuklar dizlerine vuruyor perişan olduşar perişan oldular diye.sakinleştiryorum cocuktur hasta olur diyorum bu sefer gamsız oluyorum.!!!!!
en son ki kararım seslenme ne yaparsa yapsın çünkü karşılık verince kavgaya dönüyoır bu çocuklar büyüyecek biz birbirimize kalacağızbari o zaman birbirimize saygımızı kaybetmeyelim.
hadi bunları bi şekilde aştım diyelim aşamadığım konu tamam eşim romantik falan değildir ama bana ilgisini kaybetti .
normalde kocalar çocukları kıskanır değilmi bizde tam tersi .
adam bi kere ya şu çocukları koyalım aile büyüklerinede bi birlikte bişeyler yapalım demişliği yoktur.bankaya gideriz onda bile annelere derim çocukda gelir bizimle.
bi olayı anlatayalım mesela
sevgililer günü öncesiydi 3 çift arkadaş oturuyorduk. bi çift biz yarın evdeyiz getirin çocukları bize bırakın dediler diğer çiftin kocası aman nasıl mutlu oldu
bizimki yok yaa falan diye kıvranmaya başladı biliyorum çünkü onun için mümkün değil böyle birşey öğrendim artık durumu kurtardım yarın işimiz var falan filan
ama yine canım yandı o ayrı diğer arkaadaş karıcım karıcım bilmem napalım diye sevinirken
artık böyle bi talebim falanda yok.
Boy %99 genetik, sizinle eşiniz gibi olacaklar. Ne yediği çok fark etmez.takıntı rahatsızlığı ok canım ama şöyle bi takıntısı var banada mesela ye aç kalma falan der. çocuklar yemezse boylarının kısa falan kalıcak gibi bi takıntısı var adamın.
başlığa bakınca bunun neresi dert gibi geliyor değilmi
ve geliyor bunlar aç mı yemek yedilermi neyicekler her iki saatte bi sorulan soru.ben tepki gösterince bu sefer kavgaya gidiyor ben düşünmesem senin düşünceğin yok !!!!
çocuktıur hasta olmazmı hasta olurlar heleki ben biyere götürmüşümde hasta olmuşsa çocuklar dizlerine vuruyor perişan olduşar perişan oldular diye.sakinleştiryorum cocuktur hasta olur diyorum bu sefer gamsız oluyorum.!!!!!
en son ki kararım seslenme ne yaparsa yapsın çünkü karşılık verince kavgaya dönüyoır bu çocuklar büyüyecek biz birbirimize kalacağızbari o zaman birbirimize saygımızı kaybetmeyelim.
hadi bunları bi şekilde aştım diyelim aşamadığım konu tamam eşim romantik falan değildir ama bana ilgisini kaybetti .
adam bi kere ya şu çocukları koyalım aile büyüklerinede bi birlikte bişeyler yapalım demişliği yoktur.bankaya gideriz onda bile annelere derim çocukda gelir bizimle.
sevgililer günü öncesiydi 3 çift arkadaş oturuyorduk. bi çift biz yarın evdeyiz getirin çocukları bize bırakın dediler diğer çiftin kocası aman nasıl mutlu oldu
bizimki yok yaa falan diye kıvranmaya başladı biliyorum çünkü onun için mümkün değil böyle birşey öğrendim artık durumu kurtardım yarın işimiz var falan filan
ama yine canım yandı o ayrı diğer arkaadaş karıcım karıcım bilmem napalım diye sevinirken
ne güzel canım bende sen,i bulduğuma sevindimBenim de var başımda bir tane.
tamam çok şükür, bir yandan çok güzel birşey, bulunmaz nimet.
Çünkü oğlum babası ile çok mutlu, bende onun mutluluğu ile daha mutlu oluyorum.
Ama dediğin gibi, bir gün dememiştir "hadi gel bir kaç saatte biz takılalım seninle, bir gezelim bir yemek yiyelim"
Çıldırıyorum bu anlamda, benimde eşim hiç romantik değildir, hiç bir zaman da olmadı zaten, böyle bir beklentiye girmedim.
Fakat o böyle yaptıkça benim de hiç kendime fırsatım kalmıyor, insan arada bir eşinden azıcıkta olsa böyle şeyler bekliyor ama yok.
Varsa yoksa oğlumuz (tabii ki o olacak, konu o değil) ama çalışan bir eş olarak arada bir yemek veya bir kahve kaçamağı yapıyor olabilelim istiyorum o kadar.
Yalnız değilmişim en azından bunu gördüm.
normalde canım çalışıyorum anane baktı ama hep böyle cocuklarına sevgisi acımaya dönüşüyorum yazık cocuklarıma anneleride çalışıyor daha çok vakit geçirelim.Kocanizi cocukken basina kotu bir ismi geldi acaba cocuklari kimseye emanet edememesinin altinda birsey ararim ben cidden. Hani komsuyu arkadasi anladimda aile buyugune bile birakmiyor olmasinin altinda bir travma sezdim ben bir koruma ic gudusu yani. Bunun illa cok kotu birsey olmasina da gerek yok belki birinden dayak yemistir, biri kotu davranmistir yada ailesi birine birakip gittiginde kendini terkedilmis hissetmistir bu tarz seylerde olabilir.
maşallah o babaya. çocuktur hasta olur derseniz tabiki gamsız olursunuz.çocuk zaten iyi beslensin mutlu olsun hasta olmasın diye uğraşılır.biz eşimle birlikte şuraya çıkmayalım bugün hava iyi değil şöyle yapmayalım aman çocuk hasta olur diye düşünüyoruz hep onu zararlı şeylerden korumaya yönelik davranıyoruz.eşinizin davranışı doğru fazlalık yokbaşlığa bakınca bunun neresi dert gibi geliyor değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?