- Konu Sahibi selmanurnur
-
başlığa bakınca bunun neresi dert gibi geliyor değilmi
çok şükür eşim çocuklarına düşkün bunu baba olmadan önceden de anlamıştım.
ama bu düşkünlüğünün dozajı çok fazla ben anne değilim bakıcı .e
ve geliyor bunlar aç mı yemek yedilermi neyicekler her iki saatte bi sorulan soru.ben tepki gösterince bu sefer kavgaya gidiyor ben düşünmesem senin düşünceğin yok !!!!
çocuktıur hasta olmazmı hasta olurlar heleki ben biyere götürmüşümde hasta olmuşsa çocuklar dizlerine vuruyor perişan olduşar perişan oldular diye.sakinleştiryorum cocuktur hasta olur diyorum bu sefer gamsız oluyorum.!!!!!
en son ki kararım seslenme ne yaparsa yapsın çünkü karşılık verince kavgaya dönüyoır bu çocuklar büyüyecek biz birbirimize kalacağızbari o zaman birbirimize saygımızı kaybetmeyelim.
hadi bunları bi şekilde aştım diyelim aşamadığım konu tamam eşim romantik falan değildir ama bana ilgisini kaybetti .
normalde kocalar çocukları kıskanır değilmi bizde tam tersi .
adam bi kere ya şu çocukları koyalım aile büyüklerinede bi birlikte bişeyler yapalım demişliği yoktur.bankaya gideriz onda bile annelere derim çocukda gelir bizimle.
bi olayı anlatayalım mesela
sevgililer günü öncesiydi 3 çift arkadaş oturuyorduk. bi çift biz yarın evdeyiz getirin çocukları bize bırakın dediler diğer çiftin kocası aman nasıl mutlu oldu
bizimki yok yaa falan diye kıvranmaya başladı biliyorum çünkü onun için mümkün değil böyle birşey öğrendim artık durumu kurtardım yarın işimiz var falan filan
ama yine canım yandı o ayrı diğer arkaadaş karıcım karıcım bilmem napalım diye sevinirken
artık böyle bi talebim falanda yok.
iyi masşallah bende çocukları hasta olsun diyee öyle soğuk hava falan kollarım .hımmmmaşallah o babaya. çocuktur hasta olur derseniz tabiki gamsız olursunuz.çocuk zaten iyi beslensin mutlu olsun hasta olmasın diye uğraşılır.biz eşimle birlikte şuraya çıkmayalım bugün hava iyi değil şöyle yapmayalım aman çocuk hasta olur diye düşünüyoruz hep onu zararlı şeylerden korumaya yönelik davranıyoruz.eşinizin davranışı doğru fazlalık yok
oyyy bebieğine şifalar dilerim canımaynısından bende de var ben de zamanında kavga ettim ben annesiyim bakıcısı değil diye
bir süre sonra mesela o dışarı çıkarınca düştü
o bir yere götürdü hasta oldu vs vs
alıştı ben bunu yaptım da mı ldu acaba dedi
ben de aman yapmasan da olurdu dedim
öğrendi
neyse oğlumuz yakında 6 olacak ve şimdiye kadar bir yere bırakmadı
karşı apartmanda ablası oturuyor onlara 1 saat ben göndersem de sesini çıkarmasa da olay oluyor içi içini yiyor
ne yapalım adam değişmez
olduğu gibi kabul edelim
benimkinde hem kendi az ilgi ile büyümüş hem de bşizim bebeğimiz sıfır sperm teşhisi sonrasında oldu o nedenle çok kıymetli
oyyy bebieğine şifalar dilerim canım
iyi masşallah bende çocukları hasta olsun diyee öyle soğuk hava falan kollarım .hımmm
canım ben boşansamm yukardada yazdım hakime neler der kimbilir çocuklarımı aç bırakır hakimim der eminim vermezki çocukları banaçok sinir bozucu.bi benzerinden bende de var.bazen intikam almak için boşanıp çocuklara hasret bırakayım şunu diyorum.bi de çocuklar onun bu hareketlerinden rahatsızlar.
ama diğer arkadaşların dediği gibi kontrol edip akıl vermeden duramıyorlar.insanı canından bezdiren bir durum.seni çok iyi anlıyorum bu tipler düzelmez Allah bize sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?