offf offf benim derdim hiç bitmeyecek mi? eşim son 8 aydır bana hep ii davrandığını iddia ederek sonunda beni ramazan bayramında ailesine türkiyenin öteki ucuna götürmeyi kabul ettirdi. tamam kabul ediyorum son 7 aydır daha önce davrandığından ii davrandı. hatta başına kaka kaka bu seneki doğumgünümde .ıçını kaldırıp bişiler bile yaptı. gerçi ondan sonra evlilik ikinci evlilik yıldönümümüzde herşeyi .ok etti. ben ona bi ayakkabı aldım, ne olur ne olmaz değiştirme kartınıda aldım dedim beğenmezse değiştirir. yatağın üzerine bırakmıştım gelince görmemiş, aldım oturma odasına yanına götürdüm açmaya bile zor tenezzül etti, açıncada bu ne yaşlı işi dedi, dedim ii değiştirme kartı var değiştirilir. kavga kıyamet ayakkabıcıya gittik, baktı baktı bişi beğenemedi, nasıl ayakkabıcı bulmuşsun diye bana kızdı. bi tane beğendi bende salak gibi sanki adamın huyunu bilmiyom ayyy dedim onun gibi ayakkabıları kırolar giyiyo, yok efendim o ayakkabıyı nasıl beğenmişse milletin içinde kafanı şurdaki aynaya bi gömerim o da sana gömer dedi. bağırarak söylemedi ama kısık seslede söylemedi. etrafımızda bizi dinleyen rahat duyardı ama. bende sana hediye diye almışım şu yaptıklarına bak dedim, senin gibi hediyeleşme bilmeyen birinden de bu beklenir di? hediye alarak hata yapan benim dedim. ben gidiyorum dedi, dur ayakkabının son değiştirme günü bugün dedim bastı gitti.:umursamaz:
bende kaldım ayakkabılar indirimdeydi, hem onun istediğini aldım hemde kendime bi tane aldım. gerçi sonradan düşünmedim diil bırakıp gitmiş beni ne o sanki ondan korkmuş gibi istediği ayakkabıyı aldım diye. yani sağolsun 8 aydır şiddet yok ama hala oduuuuunnn. banyo için armatür bakmaya gittik dedim iki tanede prize ihtiyaç var burda çeşit çokmuş bakayım burdan alalım dedim. yok dedi yürü başka zaman bakarız. burası ters yer bi daha zor gelirim dedim. yok yürü diye çıkıştı. birileri buna gelin bişi dedimi öyle hemen alma falan mı demiş nedir? ne istesem canımdan bezdiriyo öyle alınıyo offf offf...