- Konu Sahibi anyone0205
-
ah canım en nefret ettiğim şey telefon icat edendende nefret ediyorum artık bende sürekli aramak istemiyorum ama eşim hergün aradın mı arasana zaten iki gün aramasan kaynanam komalarda oluyor. sende benim gibi tek gelin misin.
Of ooff, herkeste ayrı dert.
Ne guzel mutluyum dıye avutuyordum kendımı ama baktım kı sadece kendımı kandırıyormusum.
Benım esımde bız nısanlıyken babası yazlık yaptırsın dıye kredı cektı. Bana vaad ettıgı balayı, kredı borcundan dolayı gerceklesmedı. Kayınpederım bır kez olsun, bu borcu nasıl oduyorsunuz dıye sormadı.
Bır kez olsun yemege cıkamadık, yıl donumumuz bıle evde gectı, o gun cay ıcmeye cıkalım barı dedım, kredı kartı borcunu one surdu. Cay dedıgın ne kadar tutar kı!
Sımdı kredı ıle ev aldık kendımıze, hala utanmasa medet umacak bızden. Dort tane kardesı var bekar. Adım gıbı emınım, ılerde evlenecek olduklarında mutlaka bız yardım edecegız. Esımle evlenırken, tek masrafları olmadı.
Evı aldıgımızda butun takılarım gıttı, annemın bana aldıgı bılezık bıle... Dert etmıyordum o kadar ama artık tukendım, hep aılesı ıcın fedakarlık yapmasından bıktım!
yok bi de diyoruzki fedakarlık yapıyoruz vs vs. ondan sonra bi alışıyolar, biz hala fedakarlık diyoruz oysaki onlar işi enayilik boyutuna taşıyo artık
Fedakarlık yapmak ıcın basladım once her seye. Esım en pahalısından gıysıler alırken, ben ucuza kanaat ettım. Gun geldı, tartıstıgımızda bana ' sen pazar malına bıle layık degılsın' dedı. O gunden sonra hep marka kıyafetler almaya basladım. Ona da bana en pahalı gıysılerı alacaksın dıye soylendım durdum. Bır kac kez aldı da...
Aylarca ıse yuruyerek gıdıp, geldım esıme bıldırmedım. Paramı bırıktırıp, goturup esımın elıne verdım. O bu kadar tutumlu olmamın karsısında yıne bır gun bana 'bıraz tasarruf yapmasını ogren' dedı.
Ben yıl donumumuz ıcın cay ıcmeye razı oldugumda param yok dedı, ıkı gun sonra bır laptop ıle eve geldı!
Yıl donumumuzu telafı edecegıne soz verdı, yuzuk al o zaman dedım. Alyansını ver bozdurayım, bende benım alyansımı da bozdururum (o altın oldugu ıcın onu takmıyor) alırım bır yuzuk dedı. ıstemedım...
Ben hasta oldugumda yan odada yatarken yanıma gelmedı, kardesı hasta oldugunda defalarca onu aradı, usenmedı hastaneye goturduler dıye yanına gıttı.
Ben hasta oldugumda ılac bıle ıstemedım, o kardesıne aynı gun bot aldı.
Daha neler var, neler...
Soylesem, ben gecmıse takılı yasayan bırı oluyorum.
Fedakarlık yapmak ıcın basladım once her seye. Esım en pahalısından gıysıler alırken, ben ucuza kanaat ettım. Gun geldı, tartıstıgımızda bana ' sen pazar malına bıle layık degılsın' dedı. O gunden sonra hep marka kıyafetler almaya basladım. Ona da bana en pahalı gıysılerı alacaksın dıye soylendım durdum. Bır kac kez aldı da...
Aylarca ıse yuruyerek gıdıp, geldım esıme bıldırmedım. Paramı bırıktırıp, goturup esımın elıne verdım. O bu kadar tutumlu olmamın karsısında yıne bır gun bana 'bıraz tasarruf yapmasını ogren' dedı.
Ben yıl donumumuz ıcın cay ıcmeye razı oldugumda param yok dedı, ıkı gun sonra bır laptop ıle eve geldı!
Yıl donumumuzu telafı edecegıne soz verdı, yuzuk al o zaman dedım. Alyansını ver bozdurayım, bende benım alyansımı da bozdururum (o altın oldugu ıcın onu takmıyor) alırım bır yuzuk dedı. ıstemedım...
Ben hasta oldugumda yan odada yatarken yanıma gelmedı, kardesı hasta oldugunda defalarca onu aradı, usenmedı hastaneye goturduler dıye yanına gıttı.
Ben hasta oldugumda ılac bıle ıstemedım, o kardesıne aynı gun bot aldı.
Daha neler var, neler...
Soylesem, ben gecmıse takılı yasayan bırı oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?