• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin çok mu üstüne düşüyorum?

Peki siz nasıl üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz bu durumun?:KK43:
Bende takmamaya clisyrm beraber tv izlerken tv de guzel kiz gorunce bakmasi bnmde gicigima gidiyo veya yolda guzel bi kadin gcse ay dikkatini cekmistir illaki diye snr oluyrm ama icinden dyrm ya bsver sonucta tv deki kadin bakarsa baksn noluck veya yoldaki kadini bida nerde grucek gcti gitti kendi kendimi teskinliyrm snde oyle yap hep icinden cnku erkekleri fzla sktin mi kacarlar snde kiskanma brk o seni kiskansin desinki bni neden artk fzla kiskanmiyosun bak gor ozmn o senin ustune dusup ister istemez kiskanmaya baslicak

Guzellere bakmasini kaldiramayan hanimlar.... Bak kendnz soyluyorsunuz guzeller yani..bende bakiyorum. Adam bakmasaydi herhalde suphelenirdim??? Ya bozuk derdim... Ya da ben yokken yiyor bu hatunlari... Ya da helal valla takva sahibi baya derdim.. Amaannnnn.....

Kızlar lüften bana akıl verin çünkü evliliğim çok zarar görmeye başladı.lüften lütfen..eşimle 11 aylık evliyiz.ikimiz de memuruz, akşam 6 gibi evimizde oluyoruz.benim sorunum sürekli eşimin gözümün önünde olmasını istemem ve sürekli bakışlarını kontrol etmem.örneğin ben mutfakta yemek yaparken onun içeride tv izlemesi bile aşırı rahatsız ediyor korkuyorum tvde açık güzel bi kadın görür cinsel duygularını harekete geçirir diye.ya da dışarı çıkınca yanımızdan açık elbiseli bi kadın geçince acaba bakıyor mu diye hep onu kontrol ediyorum sinirleniyorum dışarı çıkamaz olduk.evde film izleyemiyoruz, güzel kadınlardan nefret ediyorum çünkü.eşimin kadın bacağına karşı bi ilgisi var bunu anladım.güzel mini elbiseler giyiyorum öyle çıkıyorum karşısına ama benden başkasından etkilenince yıkılıyorum çok mutsuzum.şu an ablamdayım kavga ettik çıktım evden.ve aramızdaki tek sorun bu.lütfen akıl verin lütfen...
Böyle hayat geçmez eşinize guvenmiyorsunuz neden birliktesiniz benim için güven sevgiden daha onemli

İster çok güzel ol istersen ortalama bir bayan.. Kendine güvenin yerinde değilse kıskanacak şey muhakkak bulursun ve en önemlisi mutsuz olursun.

Kızlar lüften bana akıl verin çünkü evliliğim çok zarar görmeye başladı.lüften lütfen..eşimle 11 aylık evliyiz.ikimiz de memuruz, akşam 6 gibi evimizde oluyoruz.benim sorunum sürekli eşimin gözümün önünde olmasını istemem ve sürekli bakışlarını kontrol etmem.örneğin ben mutfakta yemek yaparken onun içeride tv izlemesi bile aşırı rahatsız ediyor korkuyorum tvde açık güzel bi kadın görür cinsel duygularını harekete geçirir diye.ya da dışarı çıkınca yanımızdan açık elbiseli bi kadın geçince acaba bakıyor mu diye hep onu kontrol ediyorum sinirleniyorum dışarı çıkamaz olduk.evde film izleyemiyoruz, güzel kadınlardan nefret ediyorum çünkü.eşimin kadın bacağına karşı bi ilgisi var bunu anladım.güzel mini elbiseler giyiyorum öyle çıkıyorum karşısına ama benden başkasından etkilenince yıkılıyorum çok mutsuzum.şu an ablamdayım kavga ettik çıktım evden.ve aramızdaki tek sorun bu.lütfen akıl verin lütfen...
Şaka bu dimi:KK57::KK57:

şaka di mi

Sorun sizde bence özgüven eksikliği yaşıyo olabilirsin ve yardım almanız gerek yoksa adam bunalır kaçar çok fazla kıskançlık bu büyük zarar görür evliliğiniz

niyeyse aklıma pembik gelinler geldi... Niyeyse...
Büyük çapta özgüvensizlik. İlginizi başka yönlere çevirin. İnsan sosyal bir canlı ve heryerde her türden insanla karşılaşır. Bunu engelleyemeyeceğinize göre kendinizi frenleyin. Saçmalamayın.

Kadın bacağına zaafı olmayan erkek var mı ya?? :D Güzel bacaklara ben de dönüp bakarım yani erkek olmaya gerek yok bunun için. Estetik algı denen bir şey var.

• Beğen
Reactions: KV_
Evet ozguvensizsiniz burası aşikar.
Peki buna iten neden nedir sizi ? Daha önce bi seyler yakalamış olabilir misiniz ama tam anlamıyla eminmisiniz?

rahatsız edici derecede mi bu bakıslar sahsen bende esimin bir kadının bacaklarına bakmasını istemem guzeldi ondan baktım diye bir acıklamada olamaz aynı sekilde kaslı bir vucudu olan bir adam gecse yanımızdan askım napıyım adamın vucudu iyi ondan baktım desem tabiki bozulur normali bana kalırsa bu ozguven eksikligi degil bu sevdigini kıskanmak ama bunuda paranoya derecesine getirmemek lazım kime baktın orda kadınmı vardı tv izleme ya guzel kadın cıkarsa gibi..

Yok artık ya essegin aklina karpuz sokmussun sen insanın yapa ca gi yoksada aldatir neyse gönül isterki gözü bizden başkasını görmesin onlar için susleniriz pusleniriz sonra gidip internette bir şeylere bakarlar bakabildigi yere kadar baksın baksın baksın doysun inşallah ne diyelim yani oldurelimmi ? :D aman boşver bacım güzel çirkin farketmez bunlara bi bakmışsın çirkinden etkilenir sende kendini harap ettiğinle kalırsın sal yularını gitsin :D

Açık bi kadin gördüğümzde biz bile bakiyoruz ama ona bakip tahrik oluyosa problem aksi takdirde herks bakar ilgi cektigi icin .sizin kizkanclik ileri duzey bi psikologdan yardim alin derim tv izlerken bile kiskaniyosaniz sorun byuk. Bu esinizede zarar veriyor evliliğinizede.

Ozguveniniz yerlerde, biraz kendinize guvenin ama. Adam sizi sevmis sizden etkilenmis ki sizle evlenmis. Hem tvde acik kadin gorse ne olur? Daha bir yillik bile evli degilsiniz, hani uzuuun yillardir evli olursunuz da beni cekici bulmuyor falan dersiniz anlamaya calisirim.

Back
X