inan evde oturup ağlıyorum kendimi suçluyorum nasıl davranacağımı şaşırdım çok teşekkür ederim cevabın için iyi geldi benden soğudu mu yoksa yoğunluktan mı anlayamıyorum
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım Allah aşkına bana yardım edin. 2senelik evliyim tek problemimiz eşimin çok ama çok yoğun çalışması. Haftanın her günü çalışıyor. Tek sorunumuz buydu ve ben ilk zamanlar yani ilk yıl sabrettim düzelir diye ama inşaat mühendisi olduğu için çok zor bişey tek istediğim eşimle vakit geçirmekti. Son zamanlarda çok söylendim kabahatliyim bu konuda. Son bir aydır daha bi yoğun yorgun. ama sanki benden uzaklaştı sorduğumda sıkıldım işin yoğunluğundan falan diyo ama sanki benden soğudu. Ne yapacağım acaba yorgunluktan mı böyle yoksa soğudu mu delirmek üzereyim yardım edin. Eskisi gibi ilgili değil hissedebiliyorum. eskisi gibi sık aramıyor eve zaten yorgun geliyor adam akıllı konuşamıyoruz napacağım ben
siz zaman yaratsanız başbaşa kalabilmeniz için..
mesela akşam geliş saatleri ortalama bellidir..
bir akşam yemeğinide sıradan bir gün gibi değilde özel hazırlasanız..
güzel bir masa bikaç mum bikaç gül yaprağı bi yanda odun kokuları içeren tütsü ev karanlık arkada hafif bi müzik siz şık bi gecelik şööyylee ip askılı alımlı...
emin olun hem şaşıracak hemde ona özel hazırlandığınız için etkilenecektir..
erkekler böyle atraksiyonları severler..
hem bu sayede eşinizide denemiş olursunuz..
tüm bunlara rağmen oturup size katılmıyorsa hala yorgunum yatıyorum v.s. diye davranırsa o zaman bi problem var mutlaka...
çünkü seven değer veren önemseyen her erkek böyle bir hazırlık karşısında kayıtsız kalmaz..[/QUOT
benim eşimde inş. mühendisi. akşam eve gelir gelmez laptopu açıyor sigarasını yakıyor gece 12-1 lere kadar çalışıyor. yanına gidiyorum sarılıyrum,öpüyorum .tamam canım ilgilencem senle şimdi şunları hazırlayıp mail atmam lazım diyor. bende benden uzaklaştığını hissettim. gerçi hep böyleydi dışarı yemeğe çıkarız bakarım el gibi hiç konuşmadan yemeği yer kalkarız yolda yürürken benim yanımda olup olmadığımı bazen farketmez bile o derece sürekli kafası meşgul sürekli . bu nedenle bütün kavgalarımız. hatta en son kavgamızı biraz önce yaptık. ben ona her akşam sebze sevmediği için sevdiği yemekler yapıyorum özeniyorum, geliceği zaman saçımı yapıyorum hafif makyaj yapıyorum yerine göre dekolte bile giyiniyorum.bunu görüyor ah canım çok tatlı görünüyorsunvs. iki güzel laf söylüyor yemeğimizi yiyoruz. ben mutfağı toplarken bi bakıyorum yine çalışmaya başlamış. sinir basıyor tabi beni. her akşam aynı ne bileyim evlilik öyle gözümde büyüttüğüm gibi bişey değilmiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?