Eşimin çok yoğun çalışması

limango

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
25
48
88
İzmir
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım Allah aşkına bana yardım edin. 2senelik evliyim tek problemimiz eşimin çok ama çok yoğun çalışması. Haftanın her günü çalışıyor. Tek sorunumuz buydu ve ben ilk zamanlar yani ilk yıl sabrettim düzelir diye ama inşaat mühendisi olduğu için çok zor bişey tek istediğim eşimle vakit geçirmekti. Son zamanlarda çok söylendim kabahatliyim bu konuda. Son bir aydır daha bi yoğun yorgun. ama sanki benden uzaklaştı sorduğumda sıkıldım işin yoğunluğundan falan diyo ama sanki benden soğudu. Ne yapacağım acaba yorgunluktan mı böyle yoksa soğudu mu delirmek üzereyim yardım edin. Eskisi gibi ilgili değil hissedebiliyorum. eskisi gibi sık aramıyor eve zaten yorgun geliyor adam akıllı konuşamıyoruz napacağım ben

canım adam eve çalışıp para getirmek zorunda ve dediğin gibi çook yoğun çalışıyorsa bu hali normal...insanlar 3kuruş maaş veriyor ama etmediklerinide koymuyorlar,çalıştıysan bilirsin...hak ver bence anlayışlı ol.bi problem varsa çıkar ortaya zaten.beklemekten başka bişi yapamazsın zaten...

inan evde oturup ağlıyorum kendimi suçluyorum nasıl davranacağımı şaşırdım çok teşekkür ederim cevabın için iyi geldi benden soğudu mu yoksa yoğunluktan mı anlayamıyorum

inan evde oturup ağlıyorum kendimi suçluyorum nasıl davranacağımı şaşırdım çok teşekkür ederim cevabın için iyi geldi benden soğudu mu yoksa yoğunluktan mı anlayamıyorum

kadınlar bu konuda çok hassas oluyor tabi canım haklısın.ama bu kadar yoğun çalışıyorsa senin yani ailesi içindir.onuda unutma.sende eşini çok seviyorsun ki bu kadar sıkıntılısın belli yazmalarından.ne kadar güzel Allah bozmasın inş. mutluluklar. :33::54:

siz zaman yaratsanız başbaşa kalabilmeniz için..
mesela akşam geliş saatleri ortalama bellidir..
bir akşam yemeğinide sıradan bir gün gibi değilde özel hazırlasanız..
güzel bir masa bikaç mum bikaç gül yaprağı bi yanda odun kokuları içeren tütsü ev karanlık arkada hafif bi müzik siz şık bi gecelik şööyylee ip askılı alımlı...
emin olun hem şaşıracak hemde ona özel hazırlandığınız için etkilenecektir..
erkekler böyle atraksiyonları severler..
hem bu sayede eşinizide denemiş olursunuz..
tüm bunlara rağmen oturup size katılmıyorsa hala yorgunum yatıyorum v.s. diye davranırsa o zaman bi problem var mutlaka...
çünkü seven değer veren önemseyen her erkek böyle bir hazırlık karşısında kayıtsız kalmaz..

evet çok seviyorum, babamı hiç tanımadım ben 2 yaşındayken vefat etmiş o yüzden eşime çok düşkünüm. onu kaybetmekten korkuyorum tabi bayanız dediğin gibi hassas oluyoruz ama ne bileyim soğudu sandım. bi de şu var evlendikten sonra hayat biraz monotonlaşıyor . tekrar teşekkürler

peki sorunun olduğunu nasıl anlayacağım. eşim ben kötü bişey yapmıyorum sadece çalışıyorum diyor. ya benden soğuduysa nasıl anlarım

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım Allah aşkına bana yardım edin. 2senelik evliyim tek problemimiz eşimin çok ama çok yoğun çalışması. Haftanın her günü çalışıyor. Tek sorunumuz buydu ve ben ilk zamanlar yani ilk yıl sabrettim düzelir diye ama inşaat mühendisi olduğu için çok zor bişey tek istediğim eşimle vakit geçirmekti. Son zamanlarda çok söylendim kabahatliyim bu konuda. Son bir aydır daha bi yoğun yorgun. ama sanki benden uzaklaştı sorduğumda sıkıldım işin yoğunluğundan falan diyo ama sanki benden soğudu. Ne yapacağım acaba yorgunluktan mı böyle yoksa soğudu mu delirmek üzereyim yardım edin. Eskisi gibi ilgili değil hissedebiliyorum. eskisi gibi sık aramıyor eve zaten yorgun geliyor adam akıllı konuşamıyoruz napacağım ben

hoşgeldin öncelikle :)
canım eşin cok yogun calışıyorsa emınım cok yorgun oldugundan sana sogumus gibi geliyordur yanı ben senden sogudugunu falan düşünmüyorum.benim eşim o kadar yogun çalışmamasına ragmen eve bazen bi gelio 1 kelime edecek hali kalmamıs bende senın gibi bana karsı soguksunn noolduu gibi sorular soruyodum ama artık anladım ki gercekten SADECE YORGUNLUKTAN !!! Düşünsene gün boyunca türlü türlü insanlarla ugrasıolar kostur kostur ee halıyle akşama pilleri bitio sadece dinlemnek istiyolar :) sen bence kafanı takma emınım düzelir allah bol kazançlar versin eşine :)

bende inşaat mühendisiyim devlette calısıyorum çalışma kosullarımız gercekten agır
özelde calısıyorsa hafta sonu tatili yok aksamda gec saatlere kadar calısılıyor
malesef durum böyle özelde ise belki devlete gecerek calışma süreleri daha düzenli olabilir
tabi maası özele göre cok az oluyor

Çok çalışması eşine soğuk davranmasını gerektirmez. Yorgun olabilir. Az zaman geçirilebilir. Ama geçirilen zamanın kalitesi çok önemlidir. Yorgun diye iki küçük tatlı sözü zöyleyemez mi insan.
Alttan almayın ama saldırmayın da bence. Sadece ilgiye ihtiyacınız olduğunu, yalnızlıktan çok bunaldığınızı anlatın ona. Onun yükünü hafifletmek için yapabileceklerinizi sorun.
Yani konuşun onunla. Konuşabilmek için vakit bulmalısınız. Yoksa bu ara açılır gider

galiba şirketten maaşına zam istemiş, patron da olumlu cevap vermemiş, o günden beri böyle sanırım depresyonda. çalışmasına göre az bile alıyor e haliyle eskisi gibi değil. normalde bebek diye delirirdi olsun isterdi şimdi psikolojim böyleyken olmasın diyor. maaşıma zam yapmadılar diye hayata küstü resmen. ben de öğretmenim çalışıyorum sıkıntımız yok şükür ama gel gör işte

siz zaman yaratsanız başbaşa kalabilmeniz için..
mesela akşam geliş saatleri ortalama bellidir..
bir akşam yemeğinide sıradan bir gün gibi değilde özel hazırlasanız..
güzel bir masa bikaç mum bikaç gül yaprağı bi yanda odun kokuları içeren tütsü ev karanlık arkada hafif bi müzik siz şık bi gecelik şööyylee ip askılı alımlı...
emin olun hem şaşıracak hemde ona özel hazırlandığınız için etkilenecektir..
erkekler böyle atraksiyonları severler..
hem bu sayede eşinizide denemiş olursunuz..
tüm bunlara rağmen oturup size katılmıyorsa hala yorgunum yatıyorum v.s. diye davranırsa o zaman bi problem var mutlaka...
çünkü seven değer veren önemseyen her erkek böyle bir hazırlık karşısında kayıtsız kalmaz..
[/QUOT

benim eşimde inş. mühendisi. akşam eve gelir gelmez laptopu açıyor sigarasını yakıyor gece 12-1 lere kadar çalışıyor. yanına gidiyorum sarılıyrum,öpüyorum .tamam canım ilgilencem senle şimdi şunları hazırlayıp mail atmam lazım diyor. bende benden uzaklaştığını hissettim. gerçi hep böyleydi dışarı yemeğe çıkarız bakarım el gibi hiç konuşmadan yemeği yer kalkarız yolda yürürken benim yanımda olup olmadığımı bazen farketmez bile o derece sürekli kafası meşgul sürekli . bu nedenle bütün kavgalarımız. hatta en son kavgamızı biraz önce yaptık. ben ona her akşam sebze sevmediği için sevdiği yemekler yapıyorum özeniyorum, geliceği zaman saçımı yapıyorum hafif makyaj yapıyorum yerine göre dekolte bile giyiniyorum.bunu görüyor ah canım çok tatlı görünüyorsunvs. iki güzel laf söylüyor yemeğimizi yiyoruz. ben mutfağı toplarken bi bakıyorum yine çalışmaya başlamış. sinir basıyor tabi beni. her akşam aynı ne bileyim evlilik öyle gözümde büyüttüğüm gibi bişey değilmiş .

benim eşimde inş. mühendisi. akşam eve gelir gelmez laptopu açıyor sigarasını yakıyor gece 12-1 lere kadar çalışıyor. yanına gidiyorum sarılıyrum,öpüyorum .tamam canım ilgilencem senle şimdi şunları hazırlayıp mail atmam lazım diyor. bende benden uzaklaştığını hissettim. gerçi hep böyleydi dışarı yemeğe çıkarız bakarım el gibi hiç konuşmadan yemeği yer kalkarız yolda yürürken benim yanımda olup olmadığımı bazen farketmez bile o derece sürekli kafası meşgul sürekli . bu nedenle bütün kavgalarımız. hatta en son kavgamızı biraz önce yaptık. ben ona her akşam sebze sevmediği için sevdiği yemekler yapıyorum özeniyorum, geliceği zaman saçımı yapıyorum hafif makyaj yapıyorum yerine göre dekolte bile giyiniyorum.bunu görüyor ah canım çok tatlı görünüyorsunvs. iki güzel laf söylüyor yemeğimizi yiyoruz. ben mutfağı toplarken bi bakıyorum yine çalışmaya başlamış. sinir basıyor tabi beni. her akşam aynı ne bileyim evlilik öyle gözümde büyüttüğüm gibi bişey değilmiş .[/QUOTE]

evet aynen sabır gösteriyorsun, yorgun diye alttan alıyorsun ama o yine devam ediyor. tamam o da onun işi ama biz de insanız özellikle bayanız tıkanıyorsun bir yerde. yaz sezonu daha bir yoğun tabi fakat şu aralar eşimin bir problemi var herşeye herkese karşı isteksiz. deli gibi çalışmayı seven adam birden isteksiz yapmaya başladı işini. acaba benden mi soğudu

Benim arkadaşlarıma tavsiyem, inşaat mühendisiyle evlenirken 5 kez düşünün. Türk şirketleri dünyada inşaat sektöründe çokkk önde diye gururlanırlar sonra. Sen mühendisini köle gibi çalıştır, işçinin hayati güvencesi bile olmasın, maaşlarını 3er ay geriden yatır, ilk iş bitiminde işten çıkar, o inşaat sektörü yükselmesin de kimler yükselsin.

Valla hayat değil. Bir süre sonra aşk da bitiyor, birlikte birşeyler yaşamaya yaşamaya heyecan da kalmıyor.Sonra bi bakıyosun millet facebookta sürekli gezi fotoğrafları paylaşır, tatil planları yapar, biz ot gibi evde.Hele ki şantiyede, pazar günü bile tatil değildir. En vasıfsız işçinin bile her pazarı tatilken senin okumuş kariyerli kocan çocuklarını karısını alıp da bi pazar günü bile bir yere gidemez. En uzak durulması gereken mesleklerden birisi bence.

meslek ile ilgili değil tamamen özel sektörün işsizlik durumunu kullanması her sektör böyle eşimde elektronik mühendisi haftada bir gün tatil olursa mutlu oluyoz

kesinlikle katılıyorum size. bu yüzden bebek yapmakta çok kararsızım, çok istiyorum inşallah rabbim aratmaz ama eşim bu denli yoğunken cesaret edemiyorum

Back
X