eşimin dağınıklığı 10 tane çocuğa bedel

Üniversiteyken benim arkadaşım iki kardeşler annesi dağınıklıklarından bıkmış. Tüm ortada olan ne varsa aşağı atmış arkadaşım diyor aşağıdan sütyen aldım geldim rezil oldum diye tabi bir daha da dağınıklık yok kesin çözüm Ha o kadarına cesaret edemezsen büyük siyah çöp poşetleri olur ya ortada dağınık ne görürsen o poşete doldur ordan alsın.

Ilk evlendigimde esimde cikarttigini cikarttigi yerde bırakıyordu toplamiyordum aksam geldiginde sabah ortada bıraktıklarını kaldir diyordum kaldiriyordu bir iki derken kaldirmadigimi gorunce birakmamaya basladi, banyoya elini yikamaya girse banyoyu yikiyordu resmen her seferinde çağırıp buralari kurularmisin dedim sonuctan memnunum. Biraz kisilik birazda ana evinde ne gordugu cok onemli cocuk gibi egitip duzeltmek lazim taviz vermeden.

ah çok güldüm : aynen kapıda baslıyor cıkarmaya özellikle çok sıcaksa hava girişte gömlek oturma odasında coraplar yatak odasnda pantolon

Filmden sahne gibi ayol, banyoya giderken yavasca corabini falan siyiriyor

Sanki kendi kocami okudum inanamadim...Aynı basım bendede var..Bornoz hep yatağın ustundedir hiç asılmaz yerine...Aldığı birşeyi asla toplamaz oldugu yerde kalır...Bir el yüz yıkar her yer sabun su olur..Bana hala en ilginç gelende pantalonu sortu nerde soyunduysa orda yerde bırakır..Kaldırmaz...O kadar kavga ettim ki ama düzelmio.Hatta alınganlık yapıo bu kadarcık seyleri yapmak zorunami gidio die...Ben duzeltemedimki sana akıl verim...Topluyorum napim beynim yorulacagina elim yorulsun..Hergün kayınvalideme ayrıca dua ediyorum nasıl oğlunu 3 yaşında bırakmayı başarabilmiş die....Çünkü bu durumları tamamen annelerinin suçu..

Ayyy ben de eşiniz gibiyim temizimdr ama çok dağınığım.. yapı biraz değiştirebileceğinizi sanmıyorm.. çözüm bulursanız takipteyim

Bence içten gelen birşey annesi de öğretmiştir emin olun ama yapmak istemiyorlar. Nede olsa yapan biri var diye

Bir tane de bana yazın madem.
AynI modelden bir tane de bizim evde var. Eve girerken üstünü çıkarmaya başlar. Her şey her yerde. Dolaptan bir tshirt alsa bütün dolabı arkasından toplamak gerekir.
Yastıkları yere atar yerde yatar, her gün bornozu başka bir yerde. Ayağını uzatacak sehpa bulur, dergi okur ortada bırakır, bir işe başlar mutlaka yarım kalır. Bir yer tamir edecek olsa 3-4 gün tamir çantası ortalarda gezer.
Allah tan temizlik konusunda dikkatli. Biraz çekilir oluyor dağınıklığı.
Ve ben de ev dagınıkken o kadar mutsuz oluyorum ki, kaç gece bu sefer dokunmam deyip uyuyamayip kalkıp toplamisligim var
Bakalım konuyu takipteyim neler çıkacak :)

yayintilarini toplamayin,aradigini bulamasin, daginikliginin farkina siz topladiginiz icin varmiyordur herhalde..ay bir kerede su kaynana denen canli yalakalik amacli olmadan gelininden yana olabilsin...ya cikar amacli yalaka tavirlar yada biricik oglum evlenince kiymete binen oglum:))

kusura bakmada size emeğe saygısız adam tembelliğe alışmış nasıl olsa ardını toparlayacak nikahlı hizmetçisi var niye düşünsünki sen yorulmuşsun temizlemişsin umurunda değil nefret ediyorum böyle insanlardan sanki dünya onların etrafında dönüyor düzene girmesi çok zor belki çok ciddi konuşursan ne kadar yıprandığını üzüldüğünü bu ilişkinizide yansıyabioeceğinin sinyallerini verirsen belki seni kaybetme korkusu ile kendine çeki düzen verir dağınıklığınada bi son verir çünkü dayanılacak gibi değil sen temizle o acımadan pisletsin dağıtsın sadece dış temizliği ile temiz insan olunnmuyor Aslan yattığı yerden belli olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…