• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin daima faal olması. Takip edemiyorum.

Merhabalar. Bilenleriniz vardir ama bilmeyenler icin ozet geciyim. Evimiz istanbulda ancak ben balikesirde calisiyorum. Haftasonlari evime donebiliyorum. Haftaici esim evde yalniz. Isten gelir spora gider. Spor cikisi hep bi isi olur. Mesela bu haftayi sayiyim. Pazartesi arkadasiyla kahve icmeye gitti gece 11 de dondu eve. Sali gunu ayni arkadasi arkadaslariyla bulusacakmis. Esim bu kisileri tanimamasina ragmen gitti pub gibi bi yer ve 12 de dondu eve. Dun yine kahve icmeye gitti 11 de dondu. Bugun de stand up varmis bi mekanda bar gibi ona gidecekmis yalniz. Gosteri ingilizceymis dilini gelistirecekmis. Bi gece de evde oturmuyor. Ben haksiz miyim cok yoruldum ve sinirlerime dokunuyor artik. Kisitlamamak adina bisey soylemiyorum cunku dur gitme desem durmayacak aksine kavga cikacak biliyorum. Gecenlerde de konsere gitti yine arkadasiyla.

Sen de cik diyecekler icin cikiyorum ben de ama ilcedeyim. Istanbulla kiyaslayamayacagim tabiki. Hemen bitiyor yapabileceklerim.

Ben varken de evde keyif yapariz. Tamam yemege filan cikariz disari ama disarda oturup bi kahve icmez mesela benimle. Sen daha guzel yapiyorsun evde icelim der. Gezer eve geceriz.

Ailesiyle haftaici gorusmez mesela. Haftasonu ben gelince gorusur.

Benim yerimde olsaniz sinirlenir miydiniz. Ben cok bunaldim artik. Bi basima burdayim. Benimle yanyanayken mukemmel olur biter bana ama hafta ici olunca bi sogukluk giriyor sanki. Bana bi akil verin kizlar nolur. Cok daraldim.
Madem adamın bu kadar gezip tozup eglenecek parası var sen nıye gıttın taaa Balıkesırde çalısıyorsun ki , yada ayrı yasayacaksanız ayrı takılacaksanız niye evleniyorsunuz. Evlilik ortak bi hayat paylaşmaktır. Ben olsam kendime istanbul da bir iş bulur acilen evime dönerdim ki ben zaten baska sehre calışmaya gitmezdim. Kocan bu gidişle baska bir kadına yönelirse hiç sasırma .
 
Bence bu sorun değil uğrayıp çıkıyorsunuz. O gitsede sizinde gitmeniz gerekli. Hafta içi çok geziyor ama evde eşi yok ki.
O da dogru aslinda. Ben evdeyken hicbiryere cikmaz bensiz. Ayda yilda bi mac olacak da derbi arkadasina gidecek seyretmeye. Ama ben de sinirleniyorum iste uzakta kendimi dolduruyorum. Biraz once konustuk uzun uzun tek basina. Hatta birazdan arayip ben de dinleyecegim telefonda stand up i. Neden hep aklima en kotu senaryo geliyor anlamiyorum. Dun aradim acmadi. Toplantidayim dedi. Saat 12 oldu. Geri donmeyince mesaj attim ogle arasi ne toplantisi diye. Kizmis mudurle toplantidaydik diye aradi. Gercekten toplantidaymis ama resmen vervese yaptim.
 
Madem adamın bu kadar gezip tozup eglenecek parası var sen nıye gıttın taaa Balıkesırde çalısıyorsun ki , yada ayrı yasayacaksanız ayrı takılacaksanız niye evleniyorsunuz. Evlilik ortak bi hayat paylaşmaktır. Ben olsam kendime istanbul da bir iş bulur acilen evime dönerdim ki ben zaten baska sehre calışmaya gitmezdim. Kocan bu gidişle baska bir kadına yönelirse hiç sasırma .
Esimin cok iyi bir kariyeri var. Maasi da iyi. Ama benim de kariyerim olmali ki yaninda dik durabiliyim. Benimle gurur duysun. Cok iyi bir yerde calisiyorum. Arkadaslarina benden gururla bahsediyor. Ayrica bugun evliyim evet ama bes sene on sene sonra garantisi var mi yok. O yastan sonra nasil is bulabiliyim. Ozelde de calistim. Sabah 8 aksam 8 ve 1600 tl maas. Simdi memur mesaisi ve 5000 tl maas.
Cok cok zorlandim zorlaniyorum yalan yok. Ama sebeplerimi merak etmissiniz ya yazdim o yuzden.
 
Madem adamın bu kadar gezip tozup eglenecek parası var sen nıye gıttın taaa Balıkesırde çalısıyorsun ki , yada ayrı yasayacaksanız ayrı takılacaksanız niye evleniyorsunuz. Evlilik ortak bi hayat paylaşmaktır. Ben olsam kendime istanbul da bir iş bulur acilen evime dönerdim ki ben zaten baska sehre calışmaya gitmezdim. Kocan bu gidişle baska bir kadına yönelirse hiç sasırma .
Bu arada 3 sene ayni evi paylastik. 1 senedir ayriyiz.
 
Her gece her gece ne işi varmış dışarda? Bekar adam mısın sen?Kusura bakma kocan alışmış yokluğuna.Keşke gelme dediğinde izin alıp gitseydiniz.Bakalım tepkisi ne olurdu.
 
Yarin icin izin alip bugunden eve gidecektim. Istemedi esim. Yani nornalde can atmasi gerekirken cok izin alma sikinti olmasin filan dedi. Meger programi varmis. Bir de bana diyor ki sana surprizim var. Ne surprizi dedim. Stand up i soyluyor. Birlikte mi gidecegiz dedim. Hayor bugun bem gitcem diyor. Nesi surpriz bunun dedim. Hani bi dizi vardi ya ordaki gibi ingilizce stad up diyor. Sacmaladi yani. Iyice gerildi sinirlerim.
Benim eşim bana söylese bunu ,hemen o dakka binerim otobüse o akşam yanında olur o gosteriyi burnundan getirir,geri bir hişimla döner ,ayaklarıma kapanınca ya kadar dönmezdim.Cünkü benim için üslûp cokkkk önemli.Kusura bakmayın lütfen bı nevi nasıl olsa hafta sonu geleceksin,birakta hafta içi bende gezeyim demis.
 
Bence eşiniz en doğrusunu yapıyor evde oturmayarak ama şimdi tekrar okudum b.kunu çıkarmış resmen.

Ama keşke sizlede yapsa. Sizinle sadece evde takılması kısmına takıldım ben. Ne demek aen daha güzel yapıyorsun hadi evde içelim bu resmen seninle dışarda takılmak gereksiz işte evde oturalım yeter de artar der gibi.

Sizde istanbula geldiğiniz her haftasonuna plan yapın. Evde durmayın gözlemleyin.

Bakalım ne yapacak??
 
Bu arada, yanlış hatırlamıyorsam bebek istiyordunuz siz.Dollenip tutmuyor mu ? diye sormuştunuz.Sadece haftasonları görüşüp bebek yapma şansınız da çok düşük bu durumda
 
Ben herşeyi geçtim de bir erkek karısının şehir dışında çalışmasına nasıl izin verir bunu anlamadım
Bu nasıl evlilik ya
Resmen ortaklık için evlenmiş adam
hayat o kadar kolay degil ne yazik ki keske öyle olsa calismak para kazanmak kendi ayaklarimizin üzerinde durmak istiyorsak bazi fedakarliklar yapmak zorundayiz ve bunun icinde eşten izin almak degil bu konuda mutabık kalmak yeterli
 
Son düzenleme:
Bir ayim kaldi insallah. Ama omrumden bes sene gitmistir su bir yilda. Artilarini dusunup oyle karar verdim ama insallah iyi yapmisimdir. Artilari yuzde elli daha az calismaya uc kati maas aliyorum eski is yerimle kiyaslayinca. Ve em onemlisi bebegim olmasi durumunda iki yil ucretsiz iznim olacak. Deger miydi bilmiyorum. Insallah evime donerim de kocaman bir oh cekerim. Degdi derim.
Aile konusu cok karisik. Kv kp bosanmak uzereler. Kv kp yi sokaga atti. Bizden yardim bekliyor hepsi. Cok cok karisik. Ikisi de cok suclu ama esim annesini oyle bir melek olarak goruyor ki hic kabahat bulamiyor. Ayilip bayiliyor annesine kv de esime. Ama ne hikmetse on dk mesafede ben yokken gorusmuyorlar. Ama haftasonu olup da ben eve dondugumde daha biz uyanmadan ariyor kv.
Evet biraz sinir bozucu seyler var anlattiklarinizda ama devlet sektöründe calismak icin bu fedakarligi yapmak zorundaydiniz ne yazikki sistem böyle işliyor siz yine bir senede eş taini yapabiliyormuşsunuz daha uzun süreler doguda yalniz basina hatta kücük cocuklariyla calismak zorunda olan kadinlar var ,bence en dogrusunu yapmissiniz esinizle ilgili evet rahatsiz edici durumlar var ama abartacak kadarmi bilemedim bunu siz daha iyi bilirsiniz kendisiyle paylasin bence düsüncelerinizi zaten yüzmüs yüzmüs kuyruguna gelmissiniz sikmayin caninizi yanina döndügünüzde ortak bir yol bulursunuz insallah
sürekli mizmizlanip caninizi sikan bir tip olsaydi daha sikici olurdu belki:)
 
Esimin cok iyi bir kariyeri var. Maasi da iyi. Ama benim de kariyerim olmali ki yaninda dik durabiliyim. Benimle gurur duysun. Cok iyi bir yerde calisiyorum. Arkadaslarina benden gururla bahsediyor. Ayrica bugun evliyim evet ama bes sene on sene sonra garantisi var mi yok. O yastan sonra nasil is bulabiliyim. Ozelde de calistim. Sabah 8 aksam 8 ve 1600 tl maas. Simdi memur mesaisi ve 5000 tl maas.
Cok cok zorlandim zorlaniyorum yalan yok. Ama sebeplerimi merak etmissiniz ya yazdim o yuzden.
Kalbini kırmak için söylemedim ama böyle ayrı yasayarak evlilik birliği sağlanmaz. Kendi kariyerini düsünebilirsin ama erkeklere de güven olmaz burada bir sürü kadın var eşine güvenip de dili yanan. Adam yalnız yasıyor boş bir anında gönlünü birine kaptırıverir sonra ortada kariyerinle başbaşa kalırsın .
 
E siz? Siz hic evde yoksunuz ama adama evde otur diyorsunuz,ne derece mantikli?
 
Haklı değilsiniz.Araya soğukluk girmesi normal dışarı çıkması da normal napsın kızmaya hakkınız yok bana göre
 
H sonu canta gibi taşiyor sizi .Disarda gezip duran adam niye sizide goturmez h.sonu
.Sizde gitmeseniz bile konserdeyim kahve iciyorum ,turku bardayim vs vs. deyin durun .Gitmesenizde açın sonses muzik duyamiyorum hayatim sonra goruselim deyin .
Bi haltlar karıstiriyorsa size kızmaya baslar .Ama sakın belli etmeyin ne guzel oldu haklıymışsin deyin..
İzin alıp haber vermeden baskın yapın .
Biri vardı karısınin gelecegi saati didikleyip duruyordu sevgilisiyle konsere gidecekmis meğer .
 
Ben bunun gibi bir konu okumustum burda ya:KK64:

Hatta sen de git o stand up a adami bas belki bir kizla gidiyor falan demistik:KK64:


Cok benzer bir konu :KK64::KK64:var

Neyse.
Sinir olmakta haklisin

Deseydin ya..ben de surpriz deyince 2 bilet aldim birlikte gidiyorz diyceksin sandim.sen gidiyorsun neresi surpriz?:KK67::KK67:

Deseydin ya?
Sahi o konu ne olmustu arkadas basmıs mıydı kocasını sız soyleyınce aklıma geldı.
 
Bu biraz benim lohusalikta yasadiklarima benziyo. Esim her aksam arkadaslariyla disardaydi. O donem kayinvalidem ve annemde donusumlu kaldik. En son bekar arkadasinda kalmak istediginde film koptu
 
Hepsi bi tarafada bu erkeklerin hepsimi ayni benim kocamda ben anneme gitttigime sehir disina annesine babasina gitmez beb varken oraya gitmek ister surekli sizinki de ayni hafta ici gitsin hafta sonu da sizinle dolu dolu gecirsin
 
Merhabalar. Bilenleriniz vardir ama bilmeyenler icin ozet geciyim. Evimiz istanbulda ancak ben balikesirde calisiyorum. Haftasonlari evime donebiliyorum. Haftaici esim evde yalniz. Isten gelir spora gider. Spor cikisi hep bi isi olur. Mesela bu haftayi sayiyim. Pazartesi arkadasiyla kahve icmeye gitti gece 11 de dondu eve. Sali gunu ayni arkadasi arkadaslariyla bulusacakmis. Esim bu kisileri tanimamasina ragmen gitti pub gibi bi yer ve 12 de dondu eve. Dun yine kahve icmeye gitti 11 de dondu. Bugun de stand up varmis bi mekanda bar gibi ona gidecekmis yalniz. Gosteri ingilizceymis dilini gelistirecekmis. Bi gece de evde oturmuyor. Ben haksiz miyim cok yoruldum ve sinirlerime dokunuyor artik. Kisitlamamak adina bisey soylemiyorum cunku dur gitme desem durmayacak aksine kavga cikacak biliyorum. Gecenlerde de konsere gitti yine arkadasiyla.

Sen de cik diyecekler icin cikiyorum ben de ama ilcedeyim. Istanbulla kiyaslayamayacagim tabiki. Hemen bitiyor yapabileceklerim.

Ben varken de evde keyif yapariz. Tamam yemege filan cikariz disari ama disarda oturup bi kahve icmez mesela benimle. Sen daha guzel yapiyorsun evde icelim der. Gezer eve geceriz.

Ailesiyle haftaici gorusmez mesela. Haftasonu ben gelince gorusur.

Benim yerimde olsaniz sinirlenir miydiniz. Ben cok bunaldim artik. Bi basima burdayim. Benimle yanyanayken mukemmel olur biter bana ama hafta ici olunca bi sogukluk giriyor sanki. Bana bi akil verin kizlar nolur. Cok daraldim.
kafasina terligi atardim. suc onda degil sende k bakma sikayet edecegine kocanin yaninda calis hani eski kafali degilm sonra adama yapistiriyorlar kocana sahip ciksaydin bu arada dediklerimi sakin yanlis anlamayin ya isinizden vazgececeksinz yada esinizden ben mesela b u yaz cocuklara tatile gittim esim calistigi icin gelmemisti adam evine bile ugramiyordu.
 
Ya tabi ki annesine gitmek için eşini bekleyecek. Evli adam sonuçta birlikte ziyaret etmek istiyor. Siz de gitmişsiniz adam hergün evde olsa kafayı yer bence. Bırakın gezsin tozsun. Emin olun bu durum onun için de çok eğlenceli değil
 
Icim icimi yiyor ama ya gercekten tek mi gitti. Tek gittiyse napcak tek basina. Paranoyak oldum iyice. Arayip kontrol etmek istiyorum hep ama bi kere arasam ikinciye bozuluyor. Ben tek ciksam ve esim beni on kere de arasa mutlu olurum.
Ben tek çıksam ve sevgilim beni on kere arasa sinir olurum,hatta kavga çıkartırım.
Bence eşinizin de hoşuna gitmez...

böyle ciğerimi bilen,çok yakın bir arkadaşın varsa onu mu gondersen? Madem bilindik bir mekan.. şöyle bir kolocan etse,hiç yoktan tek mi diye...
 
Back
X