- 3 Şubat 2018
- 25.768
- 110.867
- 598
- Konu Sahibi terrasigillata
Allah bağışlasın. Bir de evliliğimiz tam pandemi dönemine denk geldiğinden çoğunlukla evde geçti mecburen...ona da hak veriyorum
Sagolun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasın. Bir de evliliğimiz tam pandemi dönemine denk geldiğinden çoğunlukla evde geçti mecburen...ona da hak veriyorum
Hayır öyle demiyor tabi ki önceliğim eşim. Sadece ani fikir değişikliğini kaldıramadım.Adam dürüst davramış, zorla baba yapamazsınız kimseyi. Hazır değilim diyor açık açık. Her sorumluluk sahibi çocuk ister diye bir sart da yok. Eşiniz hazır olana kadar bekleyeceksiniz. Ola ki asla hazır olmam diyorsa da eğer önceliğiniz hala çocuksa yolunuzu çizeceksiniz ona göre
Zaten istiyorum diyen oydu , konuyu açan oydu sonradan hazır olmadığını hissetmiş. bu yüzden ben de sizin gibi düşünüyorum hiç istemeyen biri bunu yapmazdı herhalde . Haklısınız .Olabilir ama belki seninle tatil planlari falan vardir ne bileyim. Yerinde olsam cocuk istiyor olsam bile ben artik hic düşünmüyorum diye dolanirim. Cocuk yapmak ne ya bu dünyaya bi canli getirip onun zihnini mahvetmekten baska bisey degil vs vs agir laflarla iyice sogudugumu belli ederim. Tutuşmaya baslar o zaman. Gercekten istiosa istemeye baslar. Hic istemio hak veriosa da gerçek yüzünü görmüş olursunuz. Ama bence birincisi yani bu sefer o istemeye baslicak.
İnşallah... Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.SagolunInsallah beraber güzel bir anlasmaya varirsiniz. Ben cocuk olunca hayat bitiyor diyenlerden degilim. Ilk seneler onlara ama baya bagli geciyor. Ondan haric biz beraber tatile de gidiyoruz, geziyoruz da, ama cift olarak tek gezmeye benzemiyor tabi. Ama anne baba olmak da dünyada baska birseye benzemiyor. Her gün sükür sebebi benim icin..sevgileri bambaska. O yüzden hazir olunca cok güzel bir sürec oldugunu söyleyebilirim
Bu tavrınızı hiç anlamadım. Sadece kendisini etkilemediği için böyle bir karar alıyor zaten.Sadece kendisini etkileyen bir durummuş gibi karar alabilmesini kaldıramıyorum.
Dalgalandim da duruldumÖncelikle merhaba. Bir süredir burada aktifim ancak ilk kez konu açıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 29 yaşındayım eşim de 31 yaşında. 2,5 senedir evliyiz. Süper bir evliliğimiz var vs gibi güzellemelere girmeyeceğim , maalesef sorunsuz evlilik yok. Bizim sorunumuz da çocuk konusu.
Çocuk konusunda ikimizinde olumlu/olumsuz net bir isteği olmadığından dolayı evlenmeden önce hiç konusu açılmadı. Bu senenin başında ilk defa konusu açıldığında eşim çok istekli olmadığını söyledi ben biraz daha istekliydim. Zamana bıraktık. Bundan birkaç ay önce ise kendisi konuyu açıp , hazır olduğunu söyledi, benim zaten bu arada çocuğa yönelik isteğim daha da artmıştı. Birkaç aydır da deniyoruz. Eşim gerçekten hevesli görünüyordu. Ancak bu cumartesi günü üzgün ve tedirgin bir halde bana daha hazır olmadığını , bir süre ara vermek istediğini söyledi. Kendimi gerçekten çok kötü hissettim. Sanırım bu birkaç ayda psikolojik olarak bebek fikrine alıştırmışım..Konuşunca ise , eski rahatımızın olmayacağını, bu yüzden biraz daha özgürce takılmak istediğini söylüyor.Bu yaptığı bana bencilce geliyor. Sadece kendisini etkileyen bir durummuş gibi karar alabilmesini kaldıramıyorum. Çok haklısın diyor ama hazır olmadığımı anladım kendimi 20'li yaşlarda hissediyorum diyor. Eşim çocuk ruhlu biri sürekli neşeli ve hareketli.Bunun yanında her türlü sorumluluğunu yerine getirir , çevresindekilerin bile hayatını kolaylaştırır. Ancak baba olunca yaşlı hissedeceğini söylüyor. Çocuğu enerji emici bir varlık gibi görüyor. Bu durumu nasıl aşabilirim bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Haklisın bence de ama afrikadaki kadınlar nasıl şakır şakır doğuruyor o zaman.buradakiler folik asit, vitamin minerallerle anca belini doğrultuyor, millet o açlıkla çatır çatır sevişip, boyuna çocuk yapıyor.bazı şeylere akıl.sır ermiyor.Çocuk enerji emici bir varlık değil mi zaten? :) cocugun doğası daha anne karninda seni tüketmek soyup soğana çevirmek üzerine gelistirilmis. Bi beslenmeden hamile kal bak dişlerini bile alıyor
Cocuk yapmak iki kişinin verecegi bir karar iken yapmamak tek kişinin istegiyle olabilir gayette. Sen ters düşünüyorsun. Ayrica daha 30 bile degilsin.
Haklısınız zaten zorla güzellik olmuyor. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Arkadaşların dediklerine katılıyorum eşiniz hazır olmadığını belirtmiş bence bekleyin. Beklemezseniz ne olur derseniz benim eski eş olacak İnşaAllah çok hevesliydi herşeyi yapardı çocuk doğdu sanki doğuran o kenara çekildi elini ne çocuğa değirdi ne bana o yüzden istemiyorsa zorlamayın lütfen
sanmıyorum ama olabilir.eşiniz bir kaç ay deneyip henüz bebeğiniz olayınca strese girmiş olabilir mi? bebek olayı girince işin içine biraz olay görev gibi oluyor, eşiniz bunu hissetmek istemedi belki de.
bence bi süre akışına bırakmakta fayda var.
Teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsunHaklısınız zaten zorla güzellik olmuyor. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Bu kadar gözünüzde büyütmeyin çocuk olayını. Fazla da geciktirmeyin. Eşiniz şimdi böyle der olunca güzel ilgilenebilir.Bu işler ikna ile olmuyor maalesef. Çocuk isi gerçekten çok zor. Biz çok istedik ama çok zorlandığımiz dönemlerden geçerek büyüttük. İstemeyen ne kadar ilgilenecek? Size ve bebeğinize yazık. Zamana bıraksanız bile birkac yıl sonra eşiniz yine aynı fikirde olabilir. Çocuk yapmak zorunda da değilsiniz. Dışarıdan güzel gözukse de eşiniz çok haklı. Yeni jenerasyonu yetiştirmek eğitmek gerçekten insanın canina okuyor.
Yanlış alıntı sanırımBu kadar gözünüzde büyütmeyin çocuk olayını. Fazla da geciktirmeyin. Eşiniz şimdi böyle der olunca güzel ilgilenebilir.