Merhaba herkese. Eşimin davranışları canımı sıkmaya başladı. Saygısızca konuşma tarzı var. Siz diyin şaka, ben diyeyim gerçek böyle saçma laçka bir konuşma tarzı.. hoşuma gitmiyor. Kaba bir üslubu var. Hani ben istiyorum ki daha böyle birbirimize karşı saygılı sevgili güzel konuşalım... en çok zoruma giden de sen bir şey bilmiyorsun, bir şeyden anlamıyorsun, bir şeyide düzgün yap, akıl yok sende, senin anlamayacağın konular bunlar vs tarzı konuşmaları. İnanın elimden geleninde fazlasını yapıyorum kesinlikle öyle bir şeyden anlamaz biri değilim. Ama eşim en ufak bir şeyi abartıyor beni azarlamaya, aşağı çekmeye yer arıyor sanki. Bu durum beni çok üzüyor neden bilmiyorum bende karşılığında iki çift laf etsem bile üzülüyorum çok hemde. Böyle bir ilişkimiz olsun istemiyorum ben. Ne bileyim insan değerli olduğunu sevildiğini, arada romantiklik falan hissetmek istiyor yahu böyle el ense şaplak modu olur ya hee hee tabi hadi ordann gibi çocuksu saçma gıcık konuşma şekli olur öyle konuşuyor benimle umarım anlatabildim. Ne yapayım sizce aynı şekilde karşılık vermek mi daha doğru olur yoksa bu konuda net tavrımı belirtmek mi ?