Eşimin davranışları

işte garibime geliyor benmde .. neyse yeniyiz daha sanırım alışamadı henuz diye teselli edeyim kendmi.. aile tarafını özluyr demekki
Hayır özlemekle bunun bir alakası yok ki. Birilerini ziyarete gittiyseniz onlarla iletişime geçersiniz, bu gayet normal.
ayrıca Yeni evlisiniz ve karşınızdaki kişi genç delikanlı değil, 41 yaşında koca adam. Onun hanımköylü en ufak bir davranışı çok tepki çeker.. onu anlamaya çalışın bence. Siz biraz şımartılmak istiyorsunuz gibi geldi 🙈

asla takılmıyorum.. takmıyorum sadece arada yuzume bakmaması garip geliyor. yoksa sureklı sohbet eden mıç mıç toplum içinde hoş değil.. kendmi ylnz hissediyorum sanırım onun ailesinn yannda yeniyiz ya blkide ondndr
Evet, yenisiniz ve her sey zamanla oturur.Yeni hayat,yeni düzen,böyle yalniz vs hissetmeniz doğal.Biz kadinlar fazla duygusaliz ve büyütme potansiyelimiz mevcut her durumu.Mesela siz ayni seyleri kendi akrabalarinizin yaninda yapsaniz ,eşiniz rahatsiz olmazdi sizin kadar.

Hayır özlemekle bunun bir alakası yok ki. Birilerini ziyarete gittiyseniz onlarla iletişime geçersiniz, bu gayet normal.
ayrıca Yeni evlisiniz ve karşınızdaki kişi genç delikanlı değil, 41 yaşında koca adam. Onun hanımköylü en ufak bir davranışı çok tepki çeker.. onu anlamaya çalışın bence. Siz biraz şımartılmak istiyorsunuz gibi geldi 🙈
:D olabilir tabi şımartılmak istemiş olabilirim aksini iddia edememm.
ben kendi ailemn yanndayken bazn bi ihtiyacı var mı acaba diye bakıyorum. o bana baktgnda kafamı çevirmiyorum.

Evet, yenisiniz ve her sey zamanla oturur.Yeni hayat,yeni düzen,böyle yalniz vs hissetmeniz doğal.Biz kadinlar fazla duygusaliz ve büyütme potansiyelimiz mevcut her durumu.Mesela siz ayni seyleri kendi akrabalarinizin yaninda yapsaniz ,eşiniz rahatsiz olmazdi sizin kadar.
sanırım haklısınız. yegenleri eşim ve ben 4lü şeklde masa da yemek yıyoruz. tambşy anlatacam ya lafım kesiliyor yada yuzume bakmadan tabagı uzatıyor al doldur der gibi mutfaga giriyorum canım diyorum hıı diyo bilmiyorum sanırım haklısınız kendi haline bırakmam lazım biraz..

:KK70: olabilir tabi şımartılmak istemiş olabilirim aksini iddia edememm.
ben kendi ailemn yanndayken bazn bi ihtiyacı var mı acaba diye bakıyorum. o bana baktgnda kafamı çevirmiyorum.
Biraz kadın olmakla alakalı bir durum bu. Ben de düşünüyorum, benim ailemin yanındayken eşime doydun mu rahat mısın vs diye sorarım ama o bana öyle şeyler sormaz. He sofraya oturacakken yerimi ayırır vs ama onun dışında benle çok takılmaz yani.

Yeni mi evlisiniz bilmiyorum..

O yaşa kadar adamın oturmuş bir davranış biçimi var. Herkes evli çocukluymuş o tekmiş. Onlarla iletişim kurmak, fikirlerini almak kolayına geliyordur. Siz yokmuşsunuz onlar varmış. Adamın normali o olmuş.

Şimdi siz varsınız ama değişim zor.. tatlı tatlı uyara uyara bu konuda tavrını değiştirebileceğinize inanıyorum. Kavgaya sakın çevirmeyin. Kıyasa sakın girmeyin siz kaybedersiniz.

Şöyle yaklaşın; ben senin için burada bulunuyorum. Seninle evli olduğum için bu ailenin parçasıyım. Beni alıştıracak, sevdirecek, aileye katacak olan sensin.. sen de böyle davranınca dışlanmış hissediyorum ve gelmek istemiyorum aile ziyaretlerine.

Muhtemelen siz yokken bu konular görümcelerle konuşuluyordu ne giyeceği vs. Hepsi için yeni bir düzen. Tatsızlık çıkarmadan anlayışla aşılır gibi geldi bana.

Bir de o yaştan sonra buldumcuk gibi aile içinde hanımıyla mıç mıç olacak, dışarıdan bakan garipseyecek gibi geliyor olabilir eşinize. Olgun bir yaş kolay değil.

Ailesini özlemiş sürekli dip, dibe olmak kadını da erkeği de sıkar

Valla yaşı kaç olursa olsun, sonuçta evlenmişim kocam, ailemin yanında ilgi de gösteririm. Sevgimi de belli ederim. Görmezden gelmem. Hadi sevgili olsanız gene sevgiliyken ailelerin yanında bi utanma oluyor da evlenmişim artık yani.

Bak canım sende onu yok sayacaksın.
Kardeşinin evine mı gittiniz orda sana yok muamelesimi yapıyor.
Sende ona yap başkaları ile ilgilen yada telefonla ilgilen.
Teyzesinin oğlunun düğününde baktın aynı tas aynı hamam sende ona yok gibi davran.

Kendi ailenin yanında da onun yaptığının aynısını yap.
Bak gör hemen dalağını şişirir.
Ayıp ya 41 yaşında adamın yapacağı hareket mı???
Hiç sıkma o güzel canını.

Ayrıca o düğüne damatlığını giyip gitmesin bı zahmet bu konu da görümceni ilgilendiren bı konu da değil.

Bu psikologun videolarını mutlaka izleyin lütfen.. kendisi birçok evli çiftin sorunlarını çözmeye çalışıyor çok güzel tespitleri var👍

Eşiniz ve ailesi geleksel türk ailesiyse, ailesinin yanında sizinle iletişim kurmaya çekiniyor olabilir, hani şu kazak erkeği oynuyordur muhtemelen.
Düğünde nikahta jean giymek biraz özensizlik gibi olur

Tuhaf.Mıç mıç olmak farklı bir şeydir iletişim kurmak farklı bir şeydir.Utanıyordur belki.Gerçi bana o da saçma geliyor evlisin 2 çift kelam etmekten mi utanıyorsun derim yani.:KK14:

Siz biraz hassas davranıyorsunuz gibime geldi .Çünkü ikinizde olgunsunuz öyle herkesin yanında sürekli dip dibe olmaya gerek yok sürekli sizinle ilgilenmesi falan .evinizde zaten yalnızsınız sizinle ilgileniyordur alınganlık yapmayın derim😊

Ben sizi anladım cünkü bende öyle hissediyordum ilk zamanlar. Ailesinin yanında sanki ben Orda hiç yokmusum gibi davranırdo hep kendimi yalnız hissederdim ve gercekten de yalnız ve dışlanmış hissederdim sonrada ver elini kavgalar. Cünkü beni yok sayardı. O sebeple aynısını yasadıgım in anlıyorum cok kötü bir durum bu. Yasamayan bilmez ne demek istediğinizi. Cok haklısınız ona bu durumu söyleyin hissiyatını değişmezse ailesine gitmeyeceğini söyleyin yaşlarda baya büyükmüş cocukta değilsiniz. Kötü hissettiğiniz ve hissettirildiğiniz hiç bir yerde 3 sn durmayın

asla takılmıyorum.. takmıyorum sadece arada yuzume bakmaması garip geliyor. yoksa sureklı sohbet eden mıç mıç toplum içinde hoş değil.. kendmi ylnz hissediyorum sanırım onun ailesinn yannda yeniyiz ya blkide ondndr

Bazi yerlerde ayip sayiliyor eslerin "iletisim" halinde olmasi. Mesela benim bir akrabagim esile ayni odada oturmuyor misafirlikte 🤷‍♀️ belki onlardada böyle birsey var. Benim esimde ailesine gitsek daha cok onlarla ilgileniyordu. Biz daha cok aksam odamizda sohbet ediyorduk. :) ben kendimi ama öyle hic yalnız hissetmedim

laf sokmak mabnda söylemedim. sadece karışması ve yönlendirmesi garibime gitti. dayanamadım. . konustum da ben de ayar yok..
İşte tüm mesele bu. Biraz ayarınız olsun, orada o çıkışın hiç manası yok ayrıca kot pantolonla düğüne gitmek nedir?
Bir de neden adam sizinle orada ilgilenmeli, kayın aileye bir şeyler ispat etmek ister gibi bir hal sezdim sizde. Yani adam sizinle ilgilenince "bakın karısı benim artık ben varım en çok beni seviyor" imajı yaratacağınızı düşünüyorsunuz sanki. 🙄
Olgun bir yaştasınız ama hareketler hiç olgun değil maalesef.

yok tabi etmesin sohbet ama görmemezlkten de gelmesin yani yuzume baksın arada yeter. zaten aksini düşünsem ailesine gitmem.. ne bileyim yeni evliyiz 10 yıllık evli gibi davranmasına gerek yok..
Bu konuda yanlış düşünüyorsun ben 7-8 yıllık evliyim eşimde ilk zamanlar ailesinin evine gidince anında bekarlık günlerine döndüğünü düşünüyordu belki bizde öyleyizdir, daha yeni evlisiniz nasıl davranması gerektiğini tam olarak benimseyememiştir 41 yıllık alışkanlık 2 ayda değişmez. Eşim şimdi ailesinin yanında herşeyi bana sorar bi süre görmese gelir bi bakar nerdesin diye ortama dahil olmasam yada başka bi işim varsa gel otur burda falan der zamanla öğreniliyor alışkanlık oluyor bence üzülmeyin

Back
X