Eşimin davranışları

Birde arkadaşlar yok o da gelsin olmadı 2 gün ona da baktırın gibi öneriler vermeyin böyle şeylerde net olunması lazım yoksa önü alınamıyor burdaki bir dunya konudan görüyoruz kimse kırılmasın diye susarsanız kırılan hep siz olursunuz

Aynen kırılmasın diye susuyoruz tepemize çıkıyorlar

hasta insana seni yanında istiyor denir mi sipariş veriyor gibi insanın evi gibisi yok kal evinde baksın anneciğin mis gibi

Ay anası bakacak iyilik edecek de ayağına çağırıp bakacak he mi?
2 saat yol götürecek ameliyatlı şekilde seni bunu teklif edebiliyor bi de?
Bu erkeklee bazen çok kafa kırmalık....

Benim eşimde aynısı kulak kristalim oynamış doğumdan sonra 3 aylıkken farkedildi doktor yatacaksın dedi hemen annesini aramış annem gelecek bize diye yakınızda yani bende annemdeyim bu gece kalacam dedim suratı asıla asıla gitti, kv anlayışsızsa eşine hiç anlatamazsın

20 günlük karaciğerden ameliyatlı iken alaturka tuvalete gittim ve iltihap fışkırdı. Sakın gitmeyin

Ameliyat olacak olan sizsiniz, esinizin sizi dusunmesi gerekirken siz ne diye esinizi dusunesiniz ki?? Bence kendiniz nasıl rahat edecekseniz oyle yapin, kimsenin sacma sapan hatir gonul isleriyle ilgilenmeyin derim.

şu erkekler kadınlara nıye bu gözle bakıyor anlamıyorum. en sosyetıgı bile bu sekılde düşünüyor.

kendi evinde kal, bi zahmet eşinde bi hafta izin alıp sana o baksın zaten 2-3 güne toplanısın
eşin resmen drama yapıyor yani, annem seni çok merak ediyor üzülüyor sana bakmak istiyor falan, bi fonda acıklı müzik eksik

bende amelıyat oldum safra kesesı ve gobek fıtıgı
Benım yanımda kımse kalmadı zaten 2 gun hastanede kalmıstım , sonrada evde kaldım ustelık o zaman 5 yasında oglum vardı. Valla oglum baktı bana su getırdı coraplarımı gıydırdı , kahvaltılıkları buzdolabından cıkardı
Velhasıl kelam kaynanaya ne kalmıs annenıze bıle gerek yok

ne saçmalık çok istiyorsa bakmak k.valdeniz size gelsin madem siz niye gideceksiniz 2 saat yola.annenizde gelir ikisi baksınlar madem.sanki eşiniz evde tek kalmak için çabalıyor mu ne anlam veremedim.

Anlamadigim su, neden kv baska yerde kalamiyor sizi ayagina cagiriyor? gerçekten gönlü olan gelir senin evinde bakar

Benim kayınvalidem çok iyidir,rahat edeyim diye elinden geleni yapar ama yine de böyle bir durumda annemi tercih ederim,rahat edemem çünkü.Ayrıca eşinin dayatması hiç hoş değil

Eşiniz de annesinde kalacak mı? Aksi takdirde sizi ısrarla evden göndermeye çalışıyor gibi görünüyor.

Ben esimin sana ben bakacagim demesini beklerdim ..
Ameliyat olunca bi yerlere postalamak istemesi hosuma gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…