Eşimin davranışları

Ameliyatlı halinizle kendi anneniz bile olsa 2 saatlik yol gidemezsiniz. Sizin anneniz 2 saatlik mesafede oturuyorsa kızı için kalkar gelirdi. Kayınvalideniz madem bu kadar bakmak istiyor kendi gelebilir.

bu da kv.nin fazla seven cinsi.. ayı yavrusunu severken öldürür misali.. teşbihte hata olmaz ama öyle durum.
orta yolu bulun ameliyat yerim malum dikişlerim alınana kadar annem baksın sonra da kv yanına giderim de kocana.
belli ki kadın senin üzerine titriyor. olumlu bakmaya çalış ama tabi kendini de anneni de ezdirme.
kadınlara hep söylerim aklınızı kullanın politik olun diye.
kv.ne de annecim ben de seni düşünüyorum sen yorul istemiyorum söz sana da geleceğim dikişlerim alındıktan sonra dersin.
tatlı tatlı yapacaksınız işlerinizi

aynen ben de eşinin evden yollamaya çalıştığını düşünüyorum, sanki arabayı bakıma yollar gibi eşi annene gönder iyileştirsin göndersin bu arada sen hiç hasta psikolojisi çekmeden evde otur oh

kayınvalide de sizi çok sevse yanınıza gelip bakmak isterdi. bence kayınvalide değil, eşiniz sizi postalamaya çalışıyor.

valla ben olsam alınır küserdim bile, ameliyatlı halimle beni başından atmaya çalışıyor diye düşünürdüm

bu erkekler ne kadar bencil ve düşüncesiz ya. yarın öbür gün o ameliyat olsa, konu sahibi adamı annesine mi yollar, evinde gül gibi mi bakardı?

hiç düşünmüyorlar sanırım bu işin gelişi varsa gidişi de var.

Kv çalışıyor herhalde, izin almasın boşuna izninden gitmesin filan deseydiniz keşke.

Bunda uzun uzun düşünecek bir şey yok, kendi evimde daha rahat ederim her eşyam elimin altında olsun istiyorum iki gün annen gelip bakar iki gün annem bakar dersiniz olur biter, böyle şeyleri sağlık sorunlarınızın yanında stres olarak sokmayın hayatınıza.

Kızlar hepinize cok tesekkür ederim sadece sen git demiyor sana annem bakar orda kalırız diyor zaten her fırsatta orda kalmak istiyor hergün annemlere gidelim diyor

Hiç aldırma, umursama bile. Annen baksın. Aksini de asla kabul etme. Eşine neymiş ki sana kimin bakacağı. Sonuç olarak hasta olan sensin, önemli olan da senin rahatın onun anasının kırılıp kırılmaması değil.

Kendi anneniz varken k.validenin bakması saçma..
Gelemeyebilir anlaşılır,o zaman bir zahmet valide hanım gelsin yanınıza..

Bakmak isteyen gelir sizin evinizde bakar. Kv çok seviyorsa oda gelsin bi o beklesin bi anneniz yardımlaşa yardımlaşa ilgilensinler. Biri sizle ilgilenir biri evin işiyle. Neden siz ameliyatlı haliyle gönül yapmaya uğraşasınız ki?! Dünde eşim kvme doğumdan somra kırk gümlük süreçte burda kalırsın gibi bi laf etti. Kvme 2 saatiz buarada kendi annemle aynı mahalledeyiz. Ordan buraya mı gelicem dedim. Kvm yok dedi nerde rahat ediyorsan ben oraya gelirim kızım dedi. Buarada daha hamile bile değilim:)

bu kadar anneci olmayı sevmemekle beraber tabı kı ıkı saatlık yolu da gıtmeye lazım lüzum yoktur...kendı evınde kal annen sana gelsın kv de ısterse gelsın paşa paşa yat

Soyle kalamam bi kac gun de ben kendi derdime dusmusum bide kim ne dusunur onumu dusunucem de. Rahat edemiyecegini evde olursa daha iyi olacagini soyle. Kocan niyr israrla seni evden gondermeye calisiyor ben onu anlamadim.

okuyunca inanın benimde aklıma ilk o geldi bu kadar ısrar neden ameliyatlı kadın yola mı gidermiş

Madem ameliyatlı bir insanın eşinin annesini mutlu etmesi gerektiğini düşünüyor, o zaman o da sizin sokaktaki o hastanede ameliyat olduğunda gidip biraz 2 saat uzaktaki sizin annenizin gönlünü yapsın. Ona da sizin anneniz baksın. Kabul ermezse de "yok gönlü olsun biraz kal" dersiniz. Çünkü onun sağlığı ve mutlu olması, rahat etmesi değil, sizin annenizin gönlünün olması önemli.

Ne guzel valla iki annede size bakmak istiyor..iki birden gelsin sizin evinize hem anlasiyorlarsa ortam güzel olur...Bende bir anne var mesela...15 dakika mesfede oturuyor çok hasta oldum iki doğum yaptim, hamileyken 1 yasinda oğlum vardı bide, düşün çocuğuma bakamaz duruma gelmistim ilk 4 ay...eşim uzakta çalışıyordu birde...telefonla arayıp kendine iyi bak aman dikkat et Allaha emanet ol diyen bir annem vardi...yalnız ve ameliyatlı kırk çıkarttım ben bir bardak suyunu görmedim birde benden hizmet beklerdi...offf cocuklarina bakmak için çabalayan anneleri görünce ağlamak geliyor içimden...kıymetini bilin ve kimseyi kırmadan halledin meseleyi...Çok geçmiş olsun canim...

Bir kv gelinini annesinden fazla sevemez saçmalamasınlar, çok sevse zaten ayağına çağırmaz kendi gelir ki annen gelecek zaten, olay sadece güç savaşı başka bişey değil
Yumuşak konuşma kestir at sağlık bu egolarını besleme

Ay o ruh hatalarından bende de var doğumu benim yanımda yap Annemler de doğur düşük tehlikem var bize gel diye tutturuyorlar benim kendi Annem dururken neden kv me gideyim çok mantıksız ama bunlarda beyin olsa bizlere bu konularda baskı yapmazlar. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…