Eşimin davranışlarına anlam veremiyorum

incitanesi06

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
42
-21
6
35
Arkadaşlar biz 8 yıldır evliyiz. Eşim ev işlerinde bana hep yardımcı olur. Sıkılma diye gezdirir, maddiyatımız yettiğince ne istersen alır. Tüm arkadaşları yenge mehmet seni çok seviyo falan derler. Yani günlük hayatımızda bir sorun yok gayet mutluyuz. Eşimin iş yerine gittiğimde herkes ne güzel evliliğinin var falan derler. Ben kiloluydum tüp mide ameliyatı oldum. Zayıfladıkça herşey daha güzel oldu. Ameliyat olalı beş ay oldu eşim ev işlerinin tümünü üstlendi sen ameliyatlısın ben yaparım der. Ama tüm bunlara rağmen eşimle dışarı çıktığımızda farkediyorum eşim kızları süzüyor. Geçen hastaneye gittik bir kızı baştan aşağı süzdü. Bu beni çok üzüyor. Bana ne kadar iyi davranırsa davransın kızlara baktığı zaman tüm sevgim bitiyo. Eşimden galiba soğudum. Cinsellik anlamında iki haftadır yanıma yaklaştırmıyorum çünkü başka kızlara baktığı aklıma geliyo tiksiniyorum. Çok büyük kavga ettik. Sen kendi kafanda kuruyosun diyo. Ama gördüm gözü kızlara kayıyo yani. Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Evde gün boyu ağlıyorum boşanmayı bile düşünüyorum. Elime eski yakınlığım kalmadı. Hala seviyorum ama eskisi gibi değil. Abartıyo muyum

Abartıyor musunuz bilemeyiz. Bazı kadınlar çok takıntılı oluyor bu konularda. Bakıyorsun kocası bişey yapmadığı halde insanlık hali gözü daldığında falan arıza çıkartıyor, bazılarının da kocası gerçekten kötü kötü bakıyor kadına hak veriyorsun. Siz hangi gruptasınız bilmiyoruz.

Kocanızın niyetini, içinden ne geçtiğini en iyi siz bilirsiniz. Boş boş mu bakıyor yoksa aklından geçenler farklı mı siz anlarsınız.

Cinsellik anlamında iki haftadır yanıma yaklaştırmıyorum çünkü başka kızlara baktığı aklıma geliyo tiksiniyorum. Çok büyük kavga ettik. Sen kendi kafanda kuruyosun diyo
Simdi esinizin ne maksatla süzdügünü kimse bilemez.Bazısının gözü dalar mesela.Ya da ben esimle dısarıda insan süzebilirim.Yorumlariz vs.

Burada mevzu sizin icinize sinmemesi ve rahatsizlik duymanız.Sogudum deyip kendinizden uzaklastirmaniz hata.Anlattiklariniza göre esiniz zaten sizin rahatsiz oldugunuz bir hareketi tekrarlayacak bir yapıda degil.Sorunu cözmede rahatsız oldugunuz kısımlarda yaklasim olarak degismeniz lazim bence.İlk basta esinize dair övdügünüz ne varsa , herşeyi yaptım sana yaranamadım diyebilir cunku esiniz.Haklıysanız da haksız duruma düsersiniz.

Yani şöyle diyeyim üç dört saniye bakıyor sonra bakmıyor.

Nasıl baktığını siz daha iyi bilirsiniz elbette. Belki sizin kuruntunuz da olabilir öncesinde bir kilo geçmişiniz olduğu için bu konulara hassas olabilirsiniz. Ama bir güzel varsa insanın gözünün o tarafa birkaç saniyeliğinde dalmasında bi sorun çok yok bana göre. Benim de gözüm takılır ya da birini yakışıklı/güzel bulabilirim yine de bu baktığım insanı arzuluyorum anlamına gelmiyor. Eşinizin size olan sevgisinden eminseniz ve bu bakışların arzu dolu bakışlar olmadığından eminseniz bence çok sorun yapmayın ama işin içinde olan sizsiniz, siz daha iyi bilirsiniz.

Evet dediğiniz doğru. Mesela ev işlerine kadar yapıyorum ama hala sana yaranamıyorum diyor. Bazen bir kıza kısacık bakıp sen sakın böyle giyinme diyor. Sanki eşimle yanımızdaymışınız gibi konuştunuziki haftadır evde terör estirince suçsuzluğumu göreceksin dedi

Bazen insanın gözü kayar bakar ama sonra çevirir kafasını..Ama ısrarla dik dik bakmak var birde.Insanız ve illaki görüyoruz bazen bakıyoruz ama bu bakışın boyutu nasıl bilemiyorum.Bunu siz görüyorsunuz.Ben mesela bazen çok boş baktığım olur,aslında oradaki kişiye bakmam,kafamda farklı şeyler geçer ama gözüm oraya odaklanmıştır,hemen kendime gelirim..Sizin eşinizin durumu nedir bilemiyorum belki gerçekten kurutu yapıyorsunuz o yüzden net bisey diyemiyorum

Yok arzu dolu bakışlar değil. Dediğiniz gibi iki üç saniyelik bir bakma. On kez çıktıysak üçünde böyle yapıyo. Ne zaman dışarı çıksak eşimin gözlerine bakıyorum bakacak mı diye. Birde adama zayıflayınca seni sırtından vurcam görürsün dedim sinirlendi

Erkeklerin yaradılısında var sanki bahsettigim özellik degil mi yapar yapar en ufak bir hatalarında kıyamet kopacaksa ne yaptımsa yaranamadım derler haklı da haksız da olsa cıkarlar isin icinden.Gereksiz takıntı yapmayin derim.Bir de karsisinda özgüvensiz bir durus sergiler hale geliyor bu tavirlar.Yapmayin.
O an rahatsiz oldugunuz 3 -5 saniye baktı diyelim sakayla karısık söyleyin bir de öyle deneyin? Hayirdir kocum gözünü daglayayim mi istiyorsun ? Vs D

Galiba bu göz kayma sınıfına gırıyo. İki üç saniyelik bir bakma oluyo. Kilo geçmişim olduğu için özgüven problemim var galiba

Şu mesaja göre sorun sizde

E siz de yani... Söylenecek şey mi bu? Sinirlenmekle kaldıysa yine iyi, boşanma sebebi bu cümle bence. Düşünerek konuşmalısınız.

Sonraki cevaplarınızdan anladığım eşinizde sorun yok. Siz ilk kategorideki takıntılı kadınlardansınız.

Bunu da yaptım zaten gözlerine sap mı sokayım dedim

İşte bu durumumu nasıl çözcem. Eşim az önce yakınlaşmak istedi ittirdim senden tiksiniyorum dedim. Yolcu etmedim. Bu ruh halinden çıkamıyorum

Hayirdir kocum gözünü daglayayim mi istiyorsun ?
Ben 6-7 yaşlarındayken annem babam arkadaşları bir çiftle bir yemeğe gitmiştik. Artık ne olduysa çocuk halimle anlamadım tabi kadın kocasına “senin o gözlerini oyar zeytin diye tabağına koyar yediririm” demişti. Hala aklıma gelir, aklıma geldikçe gülerim

Böyle bir cümleyi pek az insan sindirir. 3 4 saniye gözü kayan eşiniz aynı cümleyi kursa, adamı sallandırırsınız. Adil davranmıyorsunuz.
Fazla naz aşık usandırır bu arada. Dikkat etmenizde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…