- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.454
- 548
- 37
- Konu Sahibi incitanesi06
-
Sorun sizde gibi geldi bana.Yok arzu dolu bakışlar değil. Dediğiniz gibi iki üç saniyelik bir bakma. On kez çıktıysak üçünde böyle yapıyo. Ne zaman dışarı çıksak eşimin gözlerine bakıyorum bakacak mı diye. Birde adama zayıflayınca seni sırtından vurcam görürsün dedim sinirlendi
İncitanesi esiniz cok üzerinize düsüyor ilgili bir es ve sımarıklık var siz de birazda.Sımarmadan dövüsün guzum cinsellikten uzaklasmannnİşte bu durumumu nasıl çözcem. Eşim az önce yakınlaşmak istedi ittirdim senden tiksiniyorum dedim. Yolcu etmedim. Bu ruh halinden çıkamıyorum
Ahahaha yaa cok iyiBen 6-7 yaşlarındayken annem babam arkadaşları bir çiftle bir yemeğe gitmiştik. Artık ne olduysa çocuk halimle anlamadım tabi kadın kocasına “senin o gözlerini oyar zeytin diye tabağına koyar yediririm” demişti. Hala aklıma gelir, aklıma geldikçe gülerim
Ben bu cümleyi bir yere yazayımBen 6-7 yaşlarındayken annem babam arkadaşları bir çiftle bir yemeğe gitmiştik. Artık ne olduysa çocuk halimle anlamadım tabi kadın kocasına “senin o gözlerini oyar zeytin diye tabağına koyar yediririm” demişti. Hala aklıma gelir, aklıma geldikçe gülerim
Sorunun sizde olduğunu kabullenin önce sanki adam sizi aldatmış gibi tepki veriyorsunuz yaa..İşte bu durumumu nasıl çözcem. Eşim az önce yakınlaşmak istedi ittirdim senden tiksiniyorum dedim. Yolcu etmedim. Bu ruh halinden çıkamıyorum
Kendi içinizde çözeceksiniz. Çözemiyorsanız biraz yardım alacaksınız. Adamda sorun yok, sorun sizde.İşte bu durumumu nasıl çözcem. Eşim az önce yakınlaşmak istedi ittirdim senden tiksiniyorum dedim. Yolcu etmedim. Bu ruh halinden çıkamıyorum
Ay cidden ya eşimin hep gözüne bakıyorum ve gözü bir kadının tarafına baktığı an direk bağırıyorum. Eşim de inci araba sürüyorum sağa sola bakmam gerek diyoSorun sizde gibi geldi bana.
2-3 saniyelik bakma gayri ihtiyari olabilir. .siz sürekli gözünüz eşinizde ne yapıyor diye takip ederseniz etrafa baktığı bir anı bulursunuz.
Adama söylediğiniz lafta çok çirkin.
Şu laftan sonra boşanmayı o düşünse yeridir.
Yani fazla üstüne düşmeyim bu durumun dimiSorunun sizde olduğunu kabullenin önce sanki adam sizi aldatmış gibi tepki veriyorsunuz yaa..
Enişte iyi adam valla üzüldüm yaAy cidden ya eşimin hep gözüne bakıyorum ve gözü bir kadının tarafına baktığı an direk bağırıyorum. Eşim de inci araba sürüyorum sağa sola bakmam gerek diyo
Kendinizle ilgili kompleksinizin acısını eşinizden çıkarmaya çalışmayın. Araba sürerken nereye baksın adam? İyi dayanıyorlar böyle saçmalıklara. Eşiniz size aynısını yapsa namusuma laf ediyor diye yaygarayı koparırsınız.Ay cidden ya eşimin hep gözüne bakıyorum ve gözü bir kadının tarafına baktığı an direk bağırıyorum. Eşim de inci araba sürüyorum sağa sola bakmam gerek diyo
Evet haklısınız. Ay vallahi iyiki konuyu buraya açmışım objektif bakınca bazı şeyleri daha iyi gördümKendi içinizde çözeceksiniz. Çözemiyorsanız biraz yardım alacaksınız. Adamda sorun yok, sorun sizde.
Bir de seksi adama ödül olarak görüyorsunuz muhtemelen. İki hafta sevişmeyerek ceza verdiğinizi düşünüyorsunuz. Ama kendinize de ceza verdiğinizin farkında değilsiniz.
allah eşinize yardım etsin sadeceYani şöyle diyeyim üç dört saniye bakıyor sonra bakmıyor.
Yazmayın yazmayın. Sizin eşiniz bu cümlenin kullanılacağı bir adam değil. Belki gülerek ve espriyle olur. Adamın gözlerini takip etmeyi bırakın.Ben bu cümleyi bir yere yazayım
Aslında haklısınızKendinizle ilgili kompleksinizin acısını eşinizden çıkarmaya çalışmayın. Araba sürerken nereye baksın adam? İyi dayanıyorlar böyle saçmalıklara. Eşiniz size aynısını yapsa namusuma laf ediyor diye yaygarayı koparırsınız.
Hiç üstüne düşmeyin bakın bu özguvensizlik zamanla eşinizin sizi ezik kendine guvensiz bir kadın olarak görmesini ister misiniz?En güzel kadın özguveni yüksek kadındırYani fazla üstüne düşmeyim bu durumun dimi
Yani abartmayım dimiBöyle bir cümleyi pek az insan sindirir. 3 4 saniye gözü kayan eşiniz aynı cümleyi kursa, adamı sallandırırsınız. Adil davranmıyorsunuz.
Fazla naz aşık usandırır bu arada. Dikkat etmenizde fayda var.
Hiç üstüne düşmeyin bakın bu özguvensizlik zamanla eşinizin sizi ezik kendine guvensiz bir kadın olarak görmesini ister misiniz?En güzel kadın özguveni yüksek kadın
Ay yazık adama ya. Bıktırırsınız bu gidişle.Ay cidden ya eşimin hep gözüne bakıyorum ve gözü bir kadının tarafına baktığı an direk bağırıyorum. Eşim de inci araba sürüyorum sağa sola bakmam gerek diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?