Eşimin davranışlarına anlam veremiyorum

Haklısınız galiba

Yani abartmayım dimi
E tabi. Ne güzel gözünüzün içine bakan sizi seven, arzulayan biri var. Üstelik kendisini dürtmenize gerek kalmadan düşünüp üzerine düşeni de yapıyor. Seks sadece onun zevk aldığı bir aktivite değil ki, içinde aşk var tutku var bağ var. Kendinizi de mahrum bırakıyorsunuz.
Adamı salın, şöyle kendinizi enerjisel anlamda yükseltecek şeyler yapın.

Haklısınız
eşinizi bilmem de
siz yakında eşinizi aldatırsınız
Yazılanları okumadan önce böyle bir hata yapabilirdim sırf intikam için

Ay cidden haklısınız

Haklısınız

Siz iyi misiniz?
Diyelim ki eşiniz gerçekten dışarıdaki kadınlara baktı ne yapacaktınız karşılık olarak onu aldatacak mıydınız?
Bu çözüm yani? Hiç sağlıklı değil düşünceleriniz.

Valla abartiyorsinuz gibi geldi tabiki nasil baktigini bilemem ama göze gümrükmü var bende bakiyorum yakisikli yada güzel birini görünce bu hemen onu tavlasam yada ah benim olsa bakisi degil. Ha agzindan sular akiyordur onu bilemem

Haklısınız

Ay oha

Tüp mide ameliyatı olanlarda sıklıkla gördüğüm bir durum var. Ben çok güzelim, ben çok özelim bütün kadınlar/erkekler bana hayran, herkes benim peşimde, ben mükemmelim algısına kapılıyorsunuz. Bunların hiç biri gerçek değil, yanılsama. Sıradışı bir insandınız, daha sıradan bir insan oldunuz sadece. Bedeninizin değişmesi sizi özel bir insan yapmıyor.

Adam bu düşünceleri bilse ne yapar acaba?

Kızlara bakmasını beni aldatıyo olarak yorumlamıştım
Bakın biri sizi aldatsa bile karşılığı aynı şekilde davranmak olmamalı ki konuda ihanet yok..Ben sizin burda bizim 2 mesajımızla degiseceginize pek ihtimal vermiyorum temelde ozguveninizle olan problemi tam anlamıyla çözemezsiniz bu sorun 2 hafta sonra yine patlayacak.

Neeeeee simdi gördüm bunu siz iyimisiniz bence sorun sizde takintilisin. Adam bakmyiorsa bile bakiyor dersin sen aaaa ben iptal ben sok. Bu ne ozguvensizlik aldatmanin kiloyla alakasi ne ayrica. Kilolu kadinda aldatir bu icinde varsa . Gidin baska seylerle ugrasin ise falan girin.

Zaten eşim bir işe gir uğraşın olsun diyor. Geçen yorgan örcem dedim bir sürü ip aldım. Eşim de işten gelirken renk renk ip almış bunlarda güzel diye. Sevdiğim şeylere değer veriyor

Adam bu düşünceleri bilse ne yapar acaba?
Zayıflayınca seni sırtından vurucam deyip niyetini belli etmiş aslında. Diyorum ya adamlar iyi dayanıyor, bu saçmalıklara rağmen yine iyi davranıyor eşlerine.

Zayıf olunca elimi sallasam ellisi olacak, herkesin gözü üzerimde olacak sanıyor herhalde.
Kendisini her haliyle sevmiş eşini de gözü görmeyecek istediği forma kavuşursa.
Eşini aldatmak içini bahanesi de araba sürerken etrafa bakması.

Son düzenleme:
Ne kadar abartmışsınız, özgüven probleminden kaynaklanıyor bence bunlar. Adam size karşı çok iyi çok düşünceli canınız sıkılmış bence.
Ki bazen kadın halimle ben bile bakıyorum o kadar güzel kadınlar var ki, bu illa cinsel istek uyandırmak anlamına gelmiyor ne güzel giyinmiş deyip kombinine bakıyorum, saçları ne hacimli deyip saclarina bakıyorum, bazen de gözüm dalmış oluyor ne var bunda.
Çok güzel bir kadın görünce ben erkek arkadaşıma gösteririm hatta ne kadar güzel diye. Abartmayın güzel evliliginizin keyfini sürün bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…