- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
- Konu Sahibi incitanesi06
-
Bize de eşimle
Dun ekşi falan diyor du,troll olma ihtimali baya yüksek aslında.Yok yavvv bu kadar insani delirtir,sakin sakin cevaplar vermek her babayiğidin harcı değil
Valla hem sevgiyi hem beğeniyi tadıyorum ben.birini feda etmeye gerek yok.Manken gibi hatunum, hani kıskandıkların var ya onlardan. Kocamın göbüşü basket topu yutmuş gibi. Ama milyon tane dışı kaslı içi boş adam kurban olsun benim kocişkoperipellama. Sevgi böyle bişey, ama üzgünüm sen hiç tadamayacaksın.
o laf elbette çok çirkin. kavgaya ben de gelemiyorum, anamla babam her gün kavga ederdi sonra boşandılar zaten. ilişkilerimizde genelde ya ebeveynlerimize benzer insanları ya da onların tam tersi insanları beğeniyoruz. benim beğenilerim genelde annemle babamın karakterlerinin tam tersi insanlar oluyor. gömmek gibi olmasın ama babama benzeyen herkesten kaçtım şimdiye kadar ve pişman değilim. çünkü babam kaos seven, küfür eden, para yönetimi zayıf, kadınlara karşı kaba, patavatsız, düşünmeden konuşan, ince düşüncesi olmayan, dan dun hareket eden bir insandır, ben tam tersi özellikler arıyorum genelde. kavga seven insan deyine gözümün önüne annemle babam geliyor. biz gezmeye çıkardık babam hepimizi ağlatırdı eve dönerdik. ben şimdi sevgilimle sadece aşk yaşamayacağım ki, onunla tatile gidicem, uzun yola çıkıcam, iyi kötü derdimi tasamı paylaşıcam, eğlenicem yani bunları güzelce yaşayabileceğim biri olmalı hayatımda. ben tatile gittiğimde eften pütfen sebeple kavga çıkaran insan istemem. ya da sinirlenince ağzından çıkanı bilmeyen birini. bir arkadaşım var, eski ilişkisi toksikti şu an çok daha olgun, düzgün bir sevgilisi var. daha sağlıklı bir ilişki ama kız o eski toksik ilişkiyi özlüyor mesela. şu anki ilişkisi ona sıkıcı geliyor.Cidden öyle ama. Ben sakin bir insanım, yüksek ses sevmem, kavga sevmem. Eşimle evlilğe karar verirken de en çok ikna eden huylarından biri olmuştu sakinliği, sinirlendiğinde bile sesini yükseltmeden sakin kalabilmesi. Ama kalkıp adama seni arkandan vuracam, seni aldatacam dersem ne olur bilmiyorum.
Ferhansı kızdırmak için yeni kelimeler türetiyorumçok takık benim kocama ve evliliğime
Yani şöyle diyeyim üç dört saniye bakıyor sonra bakmıyor.
Böyle devam edin elinizden uçup gidince aklınız başınıza gelirYok arzu dolu bakışlar değil. Dediğiniz gibi iki üç saniyelik bir bakma. On kez çıktıysak üçünde böyle yapıyo. Ne zaman dışarı çıksak eşimin gözlerine bakıyorum bakacak mı diye. Birde adama zayıflayınca seni sırtından vurcam görürsün dedim sinirlendi
Tedavi olunİşte bu durumumu nasıl çözcem. Eşim az önce yakınlaşmak istedi ittirdim senden tiksiniyorum dedim. Yolcu etmedim. Bu ruh halinden çıkamıyorum
Ne zaman takmıştım?Ferhansı kızdırmak için yeni kelimeler türetiyorumçok takık benim kocama ve evliliğime
Korona zamanı ne yakaladınız?Önceki konumu okuyanlar bilir. Babam da buna benzer bişey yaptığı için tüm güvenimi yitirdim. Korona döneminde eşimin telefonunu yakalayınca o günlerde yıkıldım. Ben tüm bunları kilolu olduğum için zannettim gittim mide ameliyatı oldum. Ama eşim dışarda kızlara kısacık baksa bile aklıma korona zamanı yaptığı geliyo. Babamın yaptıkları geliyo. Seni seviyorum lafları yalan geliyo. Zayıfladığım halde böyle yapması güvenimi kırıyo
Eski sorunuzu da okudum, o da aldatma değilmiş, "buna benzer bi şey" dediğiniz iki konunun da hiçbir benzerliği yok açıkçası. Bu şekilde kendinize de eşinize de hayatı zindan edersiniz, bir yardım alın bence.Önceki konumu okuyanlar bilir. Babam da buna benzer bişey yaptığı için tüm güvenimi yitirdim. Korona döneminde eşimin telefonunu yakalayınca o günlerde yıkıldım. Ben tüm bunları kilolu olduğum için zannettim gittim mide ameliyatı oldum. Ama eşim dışarda kızlara kısacık baksa bile aklıma korona zamanı yaptığı geliyo. Babamın yaptıkları geliyo. Seni seviyorum lafları yalan geliyo. Zayıfladığım halde böyle yapması güvenimi kırıyo
Her tarafım çatlak içinde bir güzel kilo aldım yüzüm gözüm şiş vicdansız kocam her akşam spor yapıyor . Bu mantıkla beni bırakması lazım . O da ameliyat olunca bir süre göbek yapmıştı hatta götü göbeği baya salmıştı demem o ki ilişki içerisinde her an mükemmel olmak imkansız . Bazen insan kendini salabilyor şu an mesela hamilelikten dolayı çok çekici gozukmuyorum ilişki de bir süreç herşey dış görünüş değil kiBu tarz ilişkilere saygım var ama desteklemiyorum ne yalan söyleyeyim.insan herşeyi haketmeli hayatında.ben kilolu bir erkekle hayatımda olmadım ve ilişki başladıktan sonra kendini salarsa da her hâliyle seviyorum demem sert bir dille uyarırım.sonuçta kilo doğuştan gelen bir hastalık yoksa bizim elimizde. Emeksiz yemek olmamalı.hani derler ya kız tavlamak için kas yapıyor diye ben de hemen kaslı erkeğe karşılığını veirim.adam emek veriyor, karşılığını almak hakkı. Suç sanki.tabi ki daha fazla beğenilmek için çabalayacak .hem ben neden kan bağım olmayan birini her şartta sevmeliyim ki ? Kısaca bu tarz sıkıntı yaşayan insanlarla ilişki yaşayan kişileri anlamam mümkün değil.insan hem fiziken hem ruhen bir bütündür, dengeli bir beğeni olmalı ikisi arasında.kendime yakıştıramam şahsen.yakıştıran nasıl yakıştırıyor anlamıyorum.kendim bu durumlara düşsem ilişkiyi kendim bitiririm haketmiyorum diye.ki yapmışlığım da var.hayırlı olmak değil bence bu artık başka birşey.
Kır papatyam sen onu takma o öyle biz onu öyle değişik düşünceleriyle kabullendik artıkınHer tarafım çatlak içinde bir güzel kilo aldım yüzüm gözüm şiş vicdansız kocam her akşam spor yapıyor . Bu mantıkla beni bırakması lazım . O da ameliyat olunca bir süre göbek yapmıştı hatta götü göbeği baya salmıştı demem o ki ilişki içerisinde her an mükemmel olmak imkansız . Bazen insan kendini salabilyor şu an mesela hamilelikten dolayı çok çekici gozukmuyorum ilişki de bir süreç herşey dış görünüş değil ki
Çok teşekkür ederimKır papatyam sen onu takma o öyle biz onu öyle değişik düşünceleriyle kabullendik artıkınsenin bebişli göbeğine kurbaney
insanız, çatlakta olur yarıkta variste.. hepsi bizler için. saçma sapan kalıplara sokmaya gerek yok insanları.Çok teşekkür ederim
Bu aralar göbeğim benden o kadar bağımsız ve çatladı ki ortadan ikiye ayrılacağımi düşünmeye başladım aynada bakıp bakıp şaşkınlık yaşıyorum yorum üzerine geldi üzerime alındım
Yaa öyle tabi kurban olurum ona beninsanız, çatlakta olur yarıkta variste.. hepsi bizler için. saçma sapan kalıplara sokmaya gerek yok insanları.
böyle düşünceler yüzünden kaç insan kendine olan güvenini yitiriyor.
kaldı ki içinde hareket eden bir can var daha ötesi var mı yemişim çatlağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?