Eşimin davranışlarına anlam veremiyorum

Kocanızın gözünü bağlayın isterseniz dışarı çıkarken, sizi ancak o kurtarır bu durumdan. Yazdıklarınıza bakılınca sorun eşinizde değil, sizde. Böyle böyle güzel giden evliliğinizi kendi ellerinizle bitireceksiniz. Kimse sizin kuruntularınızı, kaprisinizi sonsuza dek çekmez

Bize de eşimle
Dun ekşi falan diyor du,troll olma ihtimali baya yüksek aslında.Yok yavvv bu kadar insani delirtir,sakin sakin cevaplar vermek her babayiğidin harcı değil

Üzerimizde yıpranmış eşofmanla tv izlerken, magazin ve moda programlarındaki kadınlar için " o onunla uymuş mu , şöyle olmalıydı vs " diye nasıl yorum yapabiliyorsak ; Ferhans da forumda aynısını yapıyor işte. Niye sinirlensin. Başkalarını sinirlendirip , eğleniyor.

Valla hem sevgiyi hem beğeniyi tadıyorum ben.birini feda etmeye gerek yok.

o laf elbette çok çirkin. kavgaya ben de gelemiyorum, anamla babam her gün kavga ederdi sonra boşandılar zaten. ilişkilerimizde genelde ya ebeveynlerimize benzer insanları ya da onların tam tersi insanları beğeniyoruz. benim beğenilerim genelde annemle babamın karakterlerinin tam tersi insanlar oluyor. gömmek gibi olmasın ama babama benzeyen herkesten kaçtım şimdiye kadar ve pişman değilim. çünkü babam kaos seven, küfür eden, para yönetimi zayıf, kadınlara karşı kaba, patavatsız, düşünmeden konuşan, ince düşüncesi olmayan, dan dun hareket eden bir insandır, ben tam tersi özellikler arıyorum genelde. kavga seven insan deyine gözümün önüne annemle babam geliyor. biz gezmeye çıkardık babam hepimizi ağlatırdı eve dönerdik. ben şimdi sevgilimle sadece aşk yaşamayacağım ki, onunla tatile gidicem, uzun yola çıkıcam, iyi kötü derdimi tasamı paylaşıcam, eğlenicem yani bunları güzelce yaşayabileceğim biri olmalı hayatımda. ben tatile gittiğimde eften pütfen sebeple kavga çıkaran insan istemem. ya da sinirlenince ağzından çıkanı bilmeyen birini. bir arkadaşım var, eski ilişkisi toksikti şu an çok daha olgun, düzgün bir sevgilisi var. daha sağlıklı bir ilişki ama kız o eski toksik ilişkiyi özlüyor mesela. şu anki ilişkisi ona sıkıcı geliyor.

ferhansın takılmadığı bi şişman hatunlar vardı o da oldu. daha neye takılabilir merak ediyorum

kendisi demek ki çok alay ediyor kaçıyor kilolu insanlardan yazık üzerine otururlar falan Alalh muhafaza

Ferhansı kızdırmak için yeni kelimeler türetiyorum çok takık benim kocama ve evliliğime

Yani şöyle diyeyim üç dört saniye bakıyor sonra bakmıyor.

Böyle devam edin elinizden uçup gidince aklınız başınıza gelir

Önceki konumu okuyanlar bilir. Babam da buna benzer bişey yaptığı için tüm güvenimi yitirdim. Korona döneminde eşimin telefonunu yakalayınca o günlerde yıkıldım. Ben tüm bunları kilolu olduğum için zannettim gittim mide ameliyatı oldum. Ama eşim dışarda kızlara kısacık baksa bile aklıma korona zamanı yaptığı geliyo. Babamın yaptıkları geliyo. Seni seviyorum lafları yalan geliyo. Zayıfladığım halde böyle yapması güvenimi kırıyo

Şimdi bakmak var bakmak var. Adam ne maksatla bakıyor,aklından ne geçiyor bilemeyiz. Belki gözü daldı,belki normal öylesine baktı.

3 4 saniyelik bakmanın neresi süzmek yahu. Bence sürekli baktı mi bakacak mi diye diken üstünde durdugunuz için göz kaymasını bile süzmek zannediyorsunuz. İnsanız biri yanımızdan geçerken ve ya öylece dururken bakarız yani. Bunun için 2 haftayı adama zehir etmek çok fazla, hele ki ilk sayfada okuduğum konuşma tarzınız çok çok fazla. Bu özgüven eksikligini yenmelisiniz, sadece zayıf kızlar güzeldir diye bir kaide yok. Kime göre neye göre yani. Kendinize biraz güveniniz olsun..

Korona zamanı ne yakaladınız?

Eski sorunuzu da okudum, o da aldatma değilmiş, "buna benzer bi şey" dediğiniz iki konunun da hiçbir benzerliği yok açıkçası. Bu şekilde kendinize de eşinize de hayatı zindan edersiniz, bir yardım alın bence.

Ben bazen güzel kız gördümmü aşkım bak kız ne güzel diyorum herkes herkese bakar ne var bunda ha baştan aşşağı gözünü kırpmadan hayvanca bakmalardan bahsetmiyorum ama diğer türlüsünüde abartmayın .

Bazı kadınlar da baktırıyorlar cidden.. Ben bile bakıyorum adamlar ne yapsın... Hepsi bakıyor takılmayın boşverin.

Her tarafım çatlak içinde bir güzel kilo aldım yüzüm gözüm şiş vicdansız kocam her akşam spor yapıyor . Bu mantıkla beni bırakması lazım . O da ameliyat olunca bir süre göbek yapmıştı hatta götü göbeği baya salmıştı demem o ki ilişki içerisinde her an mükemmel olmak imkansız . Bazen insan kendini salabilyor şu an mesela hamilelikten dolayı çok çekici gozukmuyorum ilişki de bir süreç herşey dış görünüş değil ki

Kır papatyam sen onu takma o öyle biz onu öyle değişik düşünceleriyle kabullendik artıkın senin bebişli göbeğine kurbaney

Kır papatyam sen onu takma o öyle biz onu öyle değişik düşünceleriyle kabullendik artıkın senin bebişli göbeğine kurbaney
Çok teşekkür ederim
Bu aralar göbeğim benden o kadar bağımsız ve çatladı ki ortadan ikiye ayrılacağımi düşünmeye başladım aynada bakıp bakıp şaşkınlık yaşıyorum yorum üzerine geldi üzerime alındım

insanız, çatlakta olur yarıkta variste.. hepsi bizler için. saçma sapan kalıplara sokmaya gerek yok insanları.
böyle düşünceler yüzünden kaç insan kendine olan güvenini yitiriyor.
kaldı ki içinde hareket eden bir can var daha ötesi var mı yemişim çatlağını

Yaa öyle tabi kurban olurum ona ben
Cidden evlilik hayatında insan karşındakinin her halini de görüyor sürekli mükemmel olmak mümkün değil bazen çok yorulup ağzını ayırıp uyuyorsun yani mesela şu an top gibiyim cevrile cevrile uyuyorum tam bir libidokiller napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…