Eşimin davranışlarına anlam veremiyorum

Ahh Ferhan'ım balli cöreğim,sana nasıl anlatayım şimdi?Sevgi için sadece dış görünüş yeterli değil.Beyin olmayınca isterse dünyanın en yakışıklı adamı olsun,beş dakika tahammül edemem.Evlenirken zaten baya kiloluluydu ama abim o şekilde sevmiş ve aşık olmuş demek ki.Sevgi diye birşey gerçekten var yani.

Bu tür konular ve konu sahipleri yüzünden; forumu, kutsal mekanları gezer gibi okur olduk.

"Dua ede ede ; Allah korusun , inşallah gerçek değildir" diye diye konu okuyoruz.

Gerçek galiba yav. Eski konusu da böyle.

Dengeli olmalı diyorum zaten.bir kulvar 0 bir kulvar 100 olsa olmaz diyorum.milyon tane dengeli bir şekilde ilişki yaşanacak kişi varken neden bir tarafı sıfır olanla uğraşalım ki diyorum.birşeyleri haketsinler o zaman onlar da diyorum.babamın oğlu mu ?

Ben okuyup gülüp geçtim, anlatamazsın.

Ama ferhans’a bazen üzülüyorum ben azcık. Yazık hayatında kimse sevmemiş kızı, sevgiyi seks sanıyor.

Ya benim var böyle kocasıyla tuhaf tuhaf konuşan bir arkadaşım. Başka adama söylense olay çıkaracak cümlelere adam tepki bile vermiyor. Alışıyorlar heralde bir yerden sonra.

Acaba alışıyorlar mı , yoksa bardak dolup taşana kadar biriktiriyorlar mı ?

Ya da tepki verecek kadar dahi , eşlerinin sözlerini önemsemiyorlar mı artık ?

Hangi yönden bakarsam bakayım çok tatsız bir durum.

Manken gibi hatunum, hani kıskandıkların var ya onlardan. Kocamın göbüşü basket topu yutmuş gibi. Ama milyon tane dışı kaslı içi boş adam kurban olsun benim kocişkoperipellama. Sevgi böyle bişey, ama üzgünüm sen hiç tadamayacaksın.

Gerçek galiba yav. Eski konusu da böyle.

Gerçek olan tek şey boşanmak istemesi olabilir.

Adamı artık beğenmiyor olabilir ; "zayıflayınca kocasını beğenmedi , boşandı" denmesin diye kılıf arıyor olabilir.

Foruma konu açarak gelen yorumlara bakıp , adamla nereden nasıl çıngar çıkarabileceğini ve adama üstün gelip , kendisini mağdurmuş gibi göstererek boşanacağının planını yapıyor olabilir.

Diğer konusu 2 sene öncenin ama ameliyattan önce. Kiloluyken de takıntılıymış.

Ben okuyup gülüp geçtim, anlatamazsın.

Ama ferhans’a bazen üzülüyorum ben azcık. Yazık hayatında kimse sevmemiş kızı, sevgiyi seks sanıyor.

Ya ben de çok kızıyorum ama dediğin gibi bazen de içim cız ediyor.

Ferhans ın bir yorumunda , "o zamanlar troldüm" dediğini unutmayın. Ara ara hala forumda eğleniyor bence.

Bahsettiği gibi özgür bir özel hayatı olmayıp , forumda caka satıyor da olabilir.

Ferhans yorumları kahve içerken okuyorsan ; gülerken boğazına kaçmamış , ağzını yakmamışsındır umarım.

Kocişkoperipellama yaa çok güldüm bu kelimeye Demeye çalıştım denmiyor da.

Tüp mide ameliyatı sonrası verdiği kiloların intikamı herhalde. Adamın konuyla alakası kalmadı bir noktadan sonra.
Bir üye, korkarım ki siz eşinizi aldatırsınız yazınca konu sahibinin tepki vereceğini öyle bir niyeti olmadığını yazacağını sanmıştım.Verdiği cevaba şok oldum..Aldatmayı düşündüm minvalinde bisey dedi..Çok sıkıntılı bakış açısı..

Bize de eşimle Dun ekşi falan diyor du,troll olma ihtimali baya yüksek aslında.Yok yavvv bu kadar insani delirtir,sakin sakin cevaplar vermek her babayiğidin harcı değil

Diğer konusu 2 sene öncenin ama ameliyattan önce. Kiloluyken de takıntılıymış.

İnstagramda hesap açıp kilo verme sürecini paylaşırken benzer tavır sergileyen insanlar olmuştu maalesef. Aralarında önce bireysel çabalarıyla kilo verip , sonra tüp mide ameliyatı olanlar da var.

Sorunun kaynağı her neyse , adam gözden çıkartılmış ancak dürüstçe yolları ayırmak yerine kılıf aranıyor gibi duruyor.

Belki de amaç , adamın ayrılmak istemesini sağlamaktır. Böylece istediğini alıp boşandıktan sonra ; kendisi toplumda istediği kadar "mağdur kadın" rolünü oynayabilecektir.

Eski eşinin de "sırf onun için güzelleşmek için çabalayan karısının kıymetini bilmeyen acımasız bir adam" olduğundan istediği gibi yakınıp bu mağdur edebiyatından sonuna kadar yararlanabilecektir.

**Bunların hepsi farazi diyecekler için ; kimsenin zihnini okuyamadığımız için , ihtimaller üzerine yapılan bir yorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…