- 18 Şubat 2018
- 13.451
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.016
- 598
- 44
- Konu Sahibi incitanesi06
-
Ahh Ferhan'ım balli cöreğim,sana nasıl anlatayım şimdi?Sevgi için sadece dış görünüş yeterli değil.Beyin olmayınca isterse dünyanın en yakışıklı adamı olsun,beş dakika tahammül edemem.Evlenirken zaten baya kiloluluydu ama abim o şekilde sevmiş ve aşık olmuş demek ki.Sevgi diye birşey gerçekten var yani.Bu tarz ilişkilere saygım var ama desteklemiyorum ne yalan söyleyeyim.insan herşeyi haketmeli hayatında.ben kilolu bir erkekle hayatımda olmadım ve ilişki başladıktan sonra kendini salarsa da her hâliyle seviyorum demem sert bir dille uyarırım.sonuçta kilo doğuştan gelen bir hastalık yoksa bizim elimizde. Emeksiz yemek olmamalı.hani derler ya kız tavlamak için kas yapıyor diye ben de heme kaslı erkeğe karşılığını veirim.adam emek veriyor, karşılığını almak hakkı.hem ben neden kan bağım olmayan birini her şartta sevmeliyim ki ?
Bu tür konular ve konu sahipleri yüzünden; forumu, kutsal mekanları gezer gibi okur olduk.
"Dua ede ede ; Allah korusun , inşallah gerçek değildir" diye diye konu okuyoruz.
İyi akşamlar arkadaşlar. Kısaca anlatcam vaktinizi almak istemem. Ben yedi yıl önce evlendim dört yıl tanışma dönemimiz oldu 11 yıldır eşim hayatımda. Evliliğimizin ilk yılında babam annemi aldattı. Kız yabancıydı. Babam 60 kız 18 yaşındaydı. Telefon üzerinden görüşmüşler babam yeminler etti boşluktaydım hata yaptım nolur beni bırakma diye yeminler etti. Annemle babam bir şekilde barıştı ama ben o günden sonra erkeklere olan güvenimi kaybettim. Babam yaptıysa eşim de beni aldatır dedim. Ama zamanla bu yaram geçti eşimle mutlu mesut yaşıyordum. Pandemi nedeniyle eşimin iş yeri iki aylığına kapandı. Eşim stresliydi. İş yeri tamamen kapanırsa ne yapcam diye düşünüyordu. Arkadaşlarıyla telefonda hep bu konuyu konuşuyordu büyük ihtimalle iş yeri kapanacak bu dönem iş te yok ne yapcam nerden iş bulcam diye dertleniyodu. Ama sevgimizde asla azalma yoktu. Birşey oldu ve ben eşim uyurken eşimin telefonunu alıp geçmişe baktım. Son bir hafta içinde ara ara dans eden kızlara açık seçik kızlara bakmış. Bunu gördüğümde yıkıldım. Altı yıl öncesine gittim babamın annemi aldattığı geceye. Eşimin dediği şuydu: çok özür dilerim iş yeri kapanacak diye çok stresliydim öylesine baktım asla senle ilgili değil ama bir hata yaptım çok üzgünüm bana olan güvensizliğini yok etcem nolur affet dedi ama ben çok kötüyüm kızlar. Yani babam böyle yapınca benim güvendiğim tek kişi eşim kalmıştı. Şu an herşeyimi kaybetmiş gibiyim. Durup dururken ağlama geliyo çok kötü oluyorum. Eşime cidden güvenemiyorum boşanmak istiyorum ama aileme bu durumu nasıl anlatcam bilmiyorum. Daha doğrusu babam boşanmamdan çok korkar. Ne yapcam bilmiyorum. Eşimin yüzüne bile bakamıyorum
Dengeli olmalı diyorum zaten.bir kulvar 0 bir kulvar 100 olsa olmaz diyorum.milyon tane dengeli bir şekilde ilişki yaşanacak kişi varken neden bir tarafı sıfır olanla uğraşalım ki diyorum.birşeyleri haketsinler o zaman onlar da diyorum.babamın oğlu mu ?Ahh Ferhan'ım balli cöreğim,sana nasıl anlatayım şimdi?Sevgi için sadece dış görünüş yeterli değil.Beyin olmayınca isterse dünyanın en yakışıklı adamı olsun,beş dakika tahammül edemem.Evlenirken zaten baya kiloluluydu ama abim o şekilde sevmiş ve aşık olmuş demek ki.Sevgi diye birşey gerçekten var yani.
Yahu bunun için mi boşanmayı düşünüyosunuz insanlık hali herkesin gözü dalarYani şöyle diyeyim üç dört saniye bakıyor sonra bakmıyor.
Ben okuyup gülüp geçtim, anlatamazsın.Ahh Ferhan'ım balli cöreğim,sana nasıl anlatayım şimdi?Sevgi için sadece dış görünüş yeterli değil.Beyin olmayınca isterse dünyanın en yakışıklı adamı olsun,beş dakika tahammül edemem.Evlenirken zaten baya kiloluluydu ama abim o şekilde sevmiş ve aşık olmuş demek ki.Sevgi diye birşey gerçekten var yani.
Ya benim var böyle kocasıyla tuhaf tuhaf konuşan bir arkadaşım. Başka adama söylense olay çıkaracak cümlelere adam tepki bile vermiyor. Alışıyorlar heralde bir yerden sonra.
Ya ben de çok kızıyorum ama dediğin gibi bazen de içim cız ediyor.Ben okuyup gülüp geçtim, anlatamazsın.
Ama ferhans’a bazen üzülüyorum ben azcık. Yazık hayatında kimse sevmemiş kızı, sevgiyi seks sanıyor.
Manken gibi hatunum, hani kıskandıkların var ya onlardan. Kocamın göbüşü basket topu yutmuş gibi. Ama milyon tane dışı kaslı içi boş adam kurban olsun benim kocişkoperipellama. Sevgi böyle bişey, ama üzgünüm sen hiç tadamayacaksın.Dengeli olmalı diyorum zaten.bir kulvar 0 bir kulvar 100 olsa olmaz diyorum.milyon tane dengeli bir şekilde ilişki yaşanacak kişi varken neden bir tarafı sıfır olanla uğraşalım ki diyorum.birşeyleri haketsinler o zaman onlar da diyorum.
Delidir ne söylese yeridir deyip önemsemiyorlar bence.Acaba alışıyorlar mı , yoksa bardak dolup taşana kadar biriktiriyorlar mı ?
Ya da tepki verecek kadar dahi , eşlerinin sözlerini önemsemiyorlar mı artık ?
Hangi yönden bakarsam bakayım çok tatsız bir durum.
Gerçek galiba yav. Eski konusu da böyle.
Diğer konusu 2 sene öncenin ama ameliyattan önce. Kiloluyken de takıntılıymış.Gerçek olan tek şey boşanmak istemesi olabilir.
Adamı artık beğenmiyor olabilir ; "zayıflayınca kocasını beğenmedi , boşandı" denmesin diye kılıf arıyor olabilir.
Foruma konu açarak gelen yorumlara bakıp , adamla nereden nasıl çıngar çıkarabileceğini ve adama üstün gelip , kendisini mağdurmuş gibi göstererek boşanacağının planını yapıyor olabilir.
Ben okuyup gülüp geçtim, anlatamazsın.
Ama ferhans’a bazen üzülüyorum ben azcık. Yazık hayatında kimse sevmemiş kızı, sevgiyi seks sanıyor.
Ya ben de çok kızıyorum ama dediğin gibi bazen de içim cız ediyor.
Kocişkoperipellama yaa çok güldüm bu kelimeye Demeye çalıştım denmiyor da.Manken gibi hatunum, hani kıskandıkların var ya onlardan. Kocamın göbüşü basket topu yutmuş gibi. Ama milyon tane dışı kaslı içi boş adam kurban olsun benim kocişkoperipellama. Sevgi böyle bişey, ama üzgünüm sen hiç tadamayacaksın.
Ferhansı kızdırmak için yeni kelimeler türetiyorumKocişkoperipellama yaa çok güldüm bu kelimeye Demeye çalıştım denmiyor da.
Bir üye, korkarım ki siz eşinizi aldatırsınız yazınca konu sahibinin tepki vereceğini öyle bir niyeti olmadığını yazacağını sanmıştım.Verdiği cevaba şok oldum..Aldatmayı düşündüm minvalinde bisey dedi..Çok sıkıntılı bakış açısı..Tüp mide ameliyatı sonrası verdiği kiloların intikamı herhalde. Adamın konuyla alakası kalmadı bir noktadan sonra.
Bize de eşimleManken gibi hatunum, hani kıskandıkların var ya onlardan. Kocamın göbüşü basket topu yutmuş gibi. Ama milyon tane dışı kaslı içi boş adam kurban olsun benim kocişkoperipellama. Sevgi böyle bişey, ama üzgünüm sen hiç tadamayacaksın.
Dun ekşi falan diyor du,troll olma ihtimali baya yüksek aslında.Yok yavvv bu kadar insani delirtir,sakin sakin cevaplar vermek her babayiğidin harcı değilFerhans ın bir yorumunda , "o zamanlar troldüm" dediğini unutmayın. Ara ara hala forumda eğleniyor bence.
Bahsettiği gibi özgür bir özel hayatı olmayıp , forumda caka satıyor da olabilir.
Ferhans yorumları kahve içerken okuyorsan ; gülerken boğazına kaçmamış , ağzını yakmamışsındır umarım.
Mutluluğunuz daim olsun inşaAllahFerhansı kızdırmak için yeni kelimeler türetiyorumçok takık benim kocama ve evliliğime
Ben şanslıyım,kocişkoloskomla ikimiz de duba gibi olduk.Bixi de kıskanmaz artıkFerhansı kızdırmak için yeni kelimeler türetiyorumçok takık benim kocama ve evliliğime
Neyse siz dengeyi sağlamışsınızBen şanslıyım,kocişkoloskomla ikimiz de duba gibi olduk.Bixi de kıskanmaz artık
Diğer konusu 2 sene öncenin ama ameliyattan önce. Kiloluyken de takıntılıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?