Eşimin davranışlarına anlam veremiyorum

Başka kızları kesiyor bir de yaklaştırmıyorsun öyle mi? Yaklaştığına şükret bence.

Adamcağız kilolu halinizle üzerinize bu kadar titriyor, cinsellik yaşıyor.o zaman kimseyi gözü görmemiş de zayıfladıktan sonra mı başkasına bakacak adamcağız. hanımcı ve yumuşak huylu diye tepesine çıkmışsınız da çıkmışsınız adamın.linçlik birşey söyleyeceğim ama dışarıda 50,55 kilo manken gibi kızlar gezerken obez bir kadınla birlikteydi adam.biraz da şükredin yahu.o kızlar bulamıyor bu ilişkileri.

hiç unutmuyorum ben çocukken ayvalık'ta anne tarafımın akrabaları vardı, yazları birkaç günlüğüne bizi misafir ederlerdi. biz böyle sırayla üç akraba evinde de kalırdık denize falan girerdik. ben de küçüğüm o zamanlar, bu akrabalar da bizi özlüyordu. içlerinde bi yengemiz vardı inanılmaz edepsiz bir kadındı. ağzının hiç ayarı yoktu. o zamanlar da çok küçüğüm, okula bile başlamamışım henüz. oturuyoruz evlerinin balkonunda hepimiz, erkekler de var aramızda. yenge aldı beni yanına, sevecek sözde. ben de dün gece heyecandan hiç uyuyamamıştım tatile gidiyoruz diye. yengeye dedim ki, "ben gece hiç uyuyamadım" yengeden anında gelen cevap , "neden? seviştin mi?" dedi. yemin ediyorum aynen böyle dedi. ben çocuk halimle kalakaldım çünkü kelimenin anlamını bilmiyorum tabii. annem müdahale etti oradan, "heyecandan yengesi" falan dedi yenge bi kahkaha attı konu kapandı. ama kadın tam travmaydı ya. 29 yaşındayım hala hatırlıyorum ve kendisini hiç sevmiyorum ne edepsiz hatundu ya.

Artık bu düşünceden vazgeçtim

KudrAlobar 32 yaşında bir kadının mesajlarına benzemiyor yazdıkları , kendince eğleniyor herhalde.

biz güzel kız olduğunda birlikte süzüyoruz sorun olmuyor.

böyle yapacaksanız evlenmeyin kardeşim. adam sizi seviyor ki beğeniyor ki sizinle evlenmiş. sorunu uzatmak aleyhinize

Eşiniz sabırlı adammış,ben olsam gidip boşanma dilekçesini veririm.Hiç normal değil bu ruh haliniz.
Ablamız zayıflayınca bence kocayı beğenmemeye başlamış.zayıflayınca o da aldatıp intikam alacakmış.kendine yol yapıyor . Sen obez kadının ağzının içine bak herkes kaçarken, dalga geçerken .o normal bir insan kilosunu gelince seni beğenmeyip, şutlasın, tiksinsin, hakaret etsin.ne desem bilemedim.

Ayy yazdıklarını okuyunca ben burada sinir krizi geçirdim,o adam nasıl dayanıyor acaba?

En az 10 yıldır beraberlerdir ; adama kendi ailesi dahi " aman oğlum zor bir operasyon geçirdi , destek ol karına " diyordur.

Genellikle adamlar bu tür durumlarda ; kadınlar gibi konuyu 3.şahıslarla paylaşmaz , eşlerinin söylediklerini kimseye anlatmazlar.

Adam susuyor diye ; kadın, adamın her söylediği lafı yuttuğunu, hazmettiğini sanıyor da olabilir. Konu gerçekse , testi dolmuş taşıyor gibi duruyor.

Adli tatil sonrası eşi kendisine bir sürpriz yapabilir.

Benim abimin eşi de tüp mide ameliyatı oldu,doktor hatasından dolayı ölümlerden döndü ama abim ona bebek gibi baktı.Kimse ona git ameliyat ol demedi,tamamen kendi isteği ile oldu.Baya zayıfladı ameliyattan sonra ama az kalsın canından oluyordu.Doğum yaptıktan sonra gene kilo aldı ama biz onu her haliyle çok seviyoruz,gayette güzel geçinip gidiyorlar.Allah kadının da,erkegin de hayırlısını versin.

Besle kargayı oysun gözünü.atalar herşeyi nasıl biliyor.

Yani gerçekten çok tuhafsiniz etraftan erkek geçecek diye siz kafanız onununuzde mi yuruyorsunuz ? Şu ettiğiniz lafı eşim bana söylese bir daha güven duymam . Derim ki senin fikrin neyse demek ki zikrin o benden de onu bekliyorsun

Cidden öyle ama. Ben sakin bir insanım, yüksek ses sevmem, kavga sevmem. Eşimle evlilğe karar verirken de en çok ikna eden huylarından biri olmuştu sakinliği, sinirlendiğinde bile sesini yükseltmeden sakin kalabilmesi. Ama kalkıp adama seni arkandan vuracam, seni aldatacam dersem ne olur bilmiyorum.

Bu tarz ilişkilere saygım var ama desteklemiyorum ne yalan söyleyeyim.insan herşeyi haketmeli hayatında.ben kilolu bir erkekle hayatımda olmadım ve ilişki başladıktan sonra kendini salarsa da her hâliyle seviyorum demem sert bir dille uyarırım.sonuçta kilo doğuştan gelen bir hastalık yoksa bizim elimizde. Emeksiz yemek olmamalı.hani derler ya kız tavlamak için kas yapıyor diye ben de hemen kaslı erkeğe karşılığını veirim.adam emek veriyor, karşılığını almak hakkı. Suç sanki.tabi ki daha fazla beğenilmek için çabalayacak .hem ben neden kan bağım olmayan birini her şartta sevmeliyim ki ? Kısaca bu tarz sıkıntı yaşayan insanlarla ilişki yaşayan kişileri anlamam mümkün değil.insan hem fiziken hem ruhen bir bütündür, dengeli bir beğeni olmalı ikisi arasında.kendime yakıştıramam şahsen.yakıştıran nasıl yakıştırıyor anlamıyorum.kendim bu durumlara düşsem ilişkiyi kendim bitiririm haketmiyorum diye.ki yapmışlığım da var.hayırlı olmak değil bence bu artık başka birşey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…