- Konu Sahibi incitanesi06
-
Başka kızları kesiyor bir de yaklaştırmıyorsun öyle mi? Yaklaştığına şükret bence.Arkadaşlar biz 8 yıldır evliyiz. Eşim ev işlerinde bana hep yardımcı olur. Sıkılma diye gezdirir, maddiyatımız yettiğince ne istersen alır. Tüm arkadaşları yenge mehmet seni çok seviyo falan derler. Yani günlük hayatımızda bir sorun yok gayet mutluyuz. Eşimin iş yerine gittiğimde herkes ne güzel evliliğinin var falan derler. Ben kiloluydum tüp mide ameliyatı oldum. Zayıfladıkça herşey daha güzel oldu. Ameliyat olalı beş ay oldu eşim ev işlerinin tümünü üstlendi sen ameliyatlısın ben yaparım der. Ama tüm bunlara rağmen eşimle dışarı çıktığımızda farkediyorum eşim kızları süzüyor. Geçen hastaneye gittik bir kızı baştan aşağı süzdü. Bu beni çok üzüyor. Bana ne kadar iyi davranırsa davransın kızlara baktığı zaman tüm sevgim bitiyo. Eşimden galiba soğudum. Cinsellik anlamında iki haftadır yanıma yaklaştırmıyorum çünkü başka kızlara baktığı aklıma geliyo tiksiniyorum. Çok büyük kavga ettik. Sen kendi kafanda kuruyosun diyo. Ama gördüm gözü kızlara kayıyo yani. Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Evde gün boyu ağlıyorum boşanmayı bile düşünüyorum. Elime eski yakınlığım kalmadı. Hala seviyorum ama eskisi gibi değil. Abartıyo muyum
eşinizi bilmem de
siz yakında eşinizi aldatırsınız
Haklısınız
Yazılanları okumadan önce böyle bir hata yapabilirdim sırf intikam için
Nasıl yani neyin intikamı
Ayy yazdıklarını okuyunca ben burada sinir krizi geçirdim,o adam nasıl dayanıyor acabaNiyeti bozdunuz , bu da bahanesi mi ? Umarım eşinizin gözündeki perde çok geç olmadan kalkar ve sizin düşüncelerinizin farkına varır.
hiç unutmuyorum ben çocukken ayvalık'ta anne tarafımın akrabaları vardı, yazları birkaç günlüğüne bizi misafir ederlerdi. biz böyle sırayla üç akraba evinde de kalırdık denize falan girerdik. ben de küçüğüm o zamanlar, bu akrabalar da bizi özlüyordu. içlerinde bi yengemiz vardı inanılmaz edepsiz bir kadındı. ağzının hiç ayarı yoktu. o zamanlar da çok küçüğüm, okula bile başlamamışım henüz. oturuyoruz evlerinin balkonunda hepimiz, erkekler de var aramızda. yenge aldı beni yanına, sevecek sözde. ben de dün gece heyecandan hiç uyuyamamıştım tatile gidiyoruz diye. yengeye dedim ki, "ben gece hiç uyuyamadım" yengeden anında gelen cevap , "neden? seviştin mi?" dedi. yemin ediyorum aynen böyle dedi. ben çocuk halimle kalakaldım çünkü kelimenin anlamını bilmiyorum tabii. annem müdahale etti oradan, "heyecandan yengesi" falan dedi yenge bi kahkaha attı konu kapandı. ama kadın tam travmaydı ya. 29 yaşındayım hala hatırlıyorum ve kendisini hiç sevmiyorum ne edepsiz hatundu ya.Ne kadar kötü bir olay aslında. İnsanların 4 duvar arasında ve sadece kendi aralarında konuşması gereken konuları , kalabalık ortamlarda söylemesinden hoşlanmıyorum.
Üstünden 30 sene geçmiş ve sen o insanları bu şekilde hatırlıyorsun. Ve artık yetişkin bir kadın gözüyle bakıp; belki de adam için , herhalde başkalarını sık sık süzüyordu ki karısı böyle söyledi diye düşünüyorsun.
Artık bu düşünceden vazgeçtim
Ay oha
Tüp mide ameliyatı olanlarda sıklıkla gördüğüm bir durum var. Ben çok güzelim, ben çok özelim bütün kadınlar/erkekler bana hayran, herkes benim peşimde, ben mükemmelim algısına kapılıyorsunuz. Bunların hiç biri gerçek değil, yanılsama. Sıradışı bir insandınız, daha sıradan bir insan oldunuz sadece. Bedeninizin değişmesi sizi özel bir insan yapmıyor.
Umarım öyledir.KudrAlobar 32 yaşında bir kadının mesajlarına benzemiyor yazdıkları , kendince eğleniyor herhalde.
yüzde yüz katılıyorumKudrAlobar 32 yaşında bir kadının mesajlarına benzemiyor yazdıkları , kendince eğleniyor herhalde.
Ablamız zayıflayınca bence kocayı beğenmemeye başlamış.zayıflayınca o da aldatıp intikam alacakmış.kendine yol yapıyorEşiniz sabırlı adammış,ben olsam gidip boşanma dilekçesini veririm.Hiç normal değil bu ruh haliniz.
Ayy yazdıklarını okuyunca ben burada sinir krizi geçirdim,o adam nasıl dayanıyor acaba?
Benim abimin eşi de tüp mide ameliyatı oldu,doktor hatasından dolayı ölümlerden döndü ama abim ona bebek gibi baktı.Kimse ona git ameliyat ol demedi,tamamen kendi isteği ile oldu.Baya zayıfladı ameliyattan sonra ama az kalsın canından oluyordu.Doğum yaptıktan sonra gene kilo aldı ama biz onu her haliyle çok seviyoruz,gayette güzel geçinip gidiyorlar.Allah kadının da,erkegin de hayırlısını versin.Ablamız zayıflayınca bence kocayı beğenmemeye başlamış.zayıflayınca o da aldatıp intikam alacakmış.kendine yol yapıyor. Sen obez kadının ağzının içine bak herkes kaçarken, dalga geçerken .o normal bir insan kilosunu gelince seni beğenmeyip, şutlasın, tiksinsin, hakaret etsin.ne desem bilemedim.
Besle kargayı oysun gözünü.atalar herşeyi nasıl biliyor.Ciddi olduğunu düşünmemiştir, sinirle söyledi falan diye geçirmiştir içinden bence. Adam biraz saf, sakin yapıda belli ki.
Benim iki arkadaşım, biri kadın biri erkek eşlerinden boşandılar ameliyat sonrası ilk iki senede falan. Kendileriyle ilgili algıları korkunç bozulmuştu. Yıllardır evli oldukları insanları yanlarına yakıştırmamaya, ezmeye, örselemeye başladılar. Sonuç evlilik bitti.
Bir tane de bekar arkadaşım vardı. Kiloluyken de güzeldi ama zayıflayınca cidden efsane bişey oldu. 180’e yakın boy, renkli gözler, doğal sarı saçlar falan. Sokakta görsen manken dersin. E doğal olarak yıllardır görmediği karşı cins beğenisini bir anda çok fazla görmeye başladı. Bu kez kendini dağıttı, her gelene mavi boncuk her gelene hoşgeldin. Gelen de uzun kalmadı, alacağını alıp gitti. En son serserinin biriyle evlendi, evlendiği gün şiddet gördü, balayında şiddet gördü. Bir sene dolmadan boşandı.
Yani gerçekten çok tuhafsiniz etraftan erkek geçecek diye siz kafanız onununuzde mi yuruyorsunuz ? Şu ettiğiniz lafı eşim bana söylese bir daha güven duymam . Derim ki senin fikrin neyse demek ki zikrin o benden de onu bekliyorsunYok arzu dolu bakışlar değil. Dediğiniz gibi iki üç saniyelik bir bakma. On kez çıktıysak üçünde böyle yapıyo. Ne zaman dışarı çıksak eşimin gözlerine bakıyorum bakacak mı diye. Birde adama zayıflayınca seni sırtından vurcam görürsün dedim sinirlendi
Cidden öyle ama. Ben sakin bir insanım, yüksek ses sevmem, kavga sevmem. Eşimle evlilğe karar verirken de en çok ikna eden huylarından biri olmuştu sakinliği, sinirlendiğinde bile sesini yükseltmeden sakin kalabilmesi. Ama kalkıp adama seni arkandan vuracam, seni aldatacam dersem ne olur bilmiyorum.evet var. anneannemin eski bir komşusu vardı, genç bir karı koca. bir kavga etmeyegörsünler, aman yarabbim o kızın kocasına ettiği küfürlerden, kurduğu cümlelerden biz rahatsız olurduk. adam da aynı şekilde, ağza alınmayacak pis küfürler eder, birbirlerine çok ağır şeyler söylerlerdi. 2 saat sonra da el ele kol kola dışarı gezmeye giderlerdi. bi yerden sonra alışıyorlar, aşkım sinirle söyledim sen de beni kızdırdın ama .s .s diyorlar herhalde.
ben öyle flört döneminde, bir pürüz, anlaşmazlık bişey yaşandığında karşımdakinin ettiği laflara çok dikkat ediyorum mesela. ağzının ayarı var mı, sinirlenince nasıl cümleler kuruyor diye. sinirlenince hoşuma gitmeyen bir biçimde konuşulunca görüşmeyi kesiyorum ben. çünkü aradan birkaç saat geçince karşımdaki bana şunu diyor, özür dilerim sinirle söyledim, ama sen de böyle yaptın sinirlendim, sana sinir oldum falan. yani bunu duyduğum an kaçıyorum. daha en başında terbiyesizliğine "sana kızdım" diye kılıf uyduran ileride ne yapar allah bilir.
Yani şöyle diyeyim üç dört saniye bakıyor sonra bakmıyor.
Oha bunu ciddi ciddi söylediniz mi esinize. Birde adama zayıflayınca seni sırtından vurcam görürsün dedim sinirlendi
Bu tarz ilişkilere saygım var ama desteklemiyorum ne yalan söyleyeyim.insan herşeyi haketmeli hayatında.ben kilolu bir erkekle hayatımda olmadım ve ilişki başladıktan sonra kendini salarsa da her hâliyle seviyorum demem sert bir dille uyarırım.sonuçta kilo doğuştan gelen bir hastalık yoksa bizim elimizde. Emeksiz yemek olmamalı.hani derler ya kız tavlamak için kas yapıyor diye ben de hemen kaslı erkeğe karşılığını veirim.adam emek veriyor, karşılığını almak hakkı. Suç sanki.tabi ki daha fazla beğenilmek için çabalayacak .hem ben neden kan bağım olmayan birini her şartta sevmeliyim ki ? Kısaca bu tarz sıkıntı yaşayan insanlarla ilişki yaşayan kişileri anlamam mümkün değil.insan hem fiziken hem ruhen bir bütündür, dengeli bir beğeni olmalı ikisi arasında.kendime yakıştıramam şahsen.yakıştıran nasıl yakıştırıyor anlamıyorum.kendim bu durumlara düşsem ilişkiyi kendim bitiririm haketmiyorum diye.ki yapmışlığım da var.hayırlı olmak değil bence bu artık başka birşey.Benim abimin eşi de tüp mide ameliyatı oldu,doktor hatasından dolayı ölümlerden döndü ama abim ona bebek gibi baktı.Kimse ona git ameliyat ol demedi,tamamen kendi isteği ile oldu.Baya zayıfladı ameliyattan sonra ama az kalsın canından oluyordu.Doğum yaptıktan sonra gene kilo aldı ama biz onu her haliyle çok seviyoruz,gayette güzel geçinip gidiyorlar.Allah kadının da,erkegin de hayırlısını versin.
Umarım öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?