- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.400
- 53
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Kesinlikle mesela bana direktif verilmesinden hiç hoşlanmam ben . Çok rahatsız olurumBu konuda katılıyorum yönetilen olmak daha kotu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle mesela bana direktif verilmesinden hiç hoşlanmam ben . Çok rahatsız olurumBu konuda katılıyorum yönetilen olmak daha kotu.
ustunuzdeki yuk sizi yıpratıyor. sorumluluklar adil paylaşılsa tüm evliliklerde keske..Eşimle 13 senelik evliyim. Bu zaman kadar bir küs bir barışık bir evliliğiniz oldu ve 9 yaşında bir çocuğumuz var.
Yılların verdiği yorgunluktan mıdır, tahammülüm hiç kalmadı. Genel olarak uyumlu bir insan olsada gamsız olmasından bıktım. Evdeki bütün ödemeler, faturalar, çocukla ilgili herşey benim üzerimde. Ben unuttuğum zaman sıkıntı çıkıyor. Kendisine birşeyi yapması için 3 kez söylüyorum. Benim söylediğim şeyleri çoğunlukla unutuyor. Tek unutamadığı şey telefonları şarj etmek ve iş kıyafetlerini yıkamak.
Bu sabah ben kahvaltı hazırlamaya çalışıyorum. Bana yardım eder misin dedim ki bende çalışıyorum ve yetişemiyorum. Yardım etmeye geldi bir anda iş kıyafetlerimi makineye atmadım. Deyip banyoya gitti. Bende ne alaka şimdi kahvaltı hazırlamaya çalışıyoruz sen ne derdindesin, benim söylediğim çoğu şeyi unutuyorsun ama bu tarz şeyleri unutmuyorsun diye kızdım. Bana sen nasıl insansın, hastamızın sen deyince ben çok sinirlendim. Sen kime hasta diyorsun dedim. İşin kötü tarafı bunların hepsini çocuğum duydu.
Alt tarafı bir kıyafet yıkamak istedim ne var bunda dedi. Her tartışmada alt tarafı, ne var bunda abartma vs gibi kelimeler kullanıyor.
Çocukla oyun oynamak gerekir, oyna diye ben söylerim. Ödev yapılır ben söylerim.evdkeş herşey benim üzerimde çok sıkıldım çok yoruldum. Üstelik bana hasta mısın deyince çok kızdım, kırıldım.
Bir sürü maddi sıkıntı yaşadık, hala borç ödüyoruz ama hiç sıkıntı çıkarmadım. Her zaman maneviyata önem veren biri oldum ama oda yok. Tek bildiği kumanda elinde televizyon izlesin.
Tek artı tarafı sessiz olması, ve birşey istediğimde üşenmeden gidip yapması. Gece canım birşey istediğinde gitmesi vs
Şu an odada öyle yatıyor artık akşama kadar yatar. Bende bıraktım herşeyi artık ilgilenemiyorum dedim.
Çok sinirlerim bozuk
Hiçbir b.k yapmayıp bir de delirdginde sen hastasın sorunlusun sinirlisin derler hiçbir çözümü yok benceBu yakınlarda iyice bunaldım. Birde bana hasta mısın sen demesi yok mu
Niye yapıyorum derse işi bırakacağımı biliyorYorucu ama enazindan niye yapıyorum demiyor
Kimisi hiç birsekilde asla yapmıyor
Sizde söyleyin artik tek kötü özelliği buysa
Faturaları da otomatik ödeyin işiniz kolaylaşır.
Bende patladım artık. Herşeyden elimi çekiyorumÇevrenin yardımı oldu sagolsun. Sürekli beni ön planda tuttular herseyi ben yaptıgımdan bana sorar oldular sonrasında bankada eşim kendine hesap açarken benim bekarlık soyismimi yazmışlar imza atarken gormuş bende artık beni biraz geri planda tut okul beni bilir çocuklar seni saymaz beni bilir iş aile banka bile beni biliyor yeter dedim artık …… eşi…… hanım olmak istiyorum dedim şurdan gir burdan çık derken artık takip edemiyorum özguveni tavanı deldi arşa dayandı ama rahatım en önemlisi banane sen hallet demeyi öğrendim unuttuğu yapmadığı herseyin utancını yasamayı öğrendi
Niye yapıyorum derse işi bırakacağımı biliyorGayet yapılması gereken şeyleri söylediğinizde yapıyormuş bunlar söylendiği halde yapmayan bir çok erkek mevcut
Hmm kendi ozbakimini siz söyleyince yapması değişik geldiNiye yapıyorum derse işi bırakacağımı biliyor
Keşke Bir tek fatura olsa
Kendi öz bakımını bile ben söylüyorum. Dişlerini fırçala diye söyleye söyleye şimdi hergün fırçalıyor.geçen gün banyo yap ter kokuyorsun dedim gitti banyo yaptı.
Çocukla ilgili konularda da öyle, çocuk dışarı çıkınca ara bakalım nerdeymiş diyorum yada artık eve gelsin diyorum sonra çağırıyor. Elektrik süpürgesi bozuldu elektirikçiye girmesi gerekiyor kaç kez söyledim.çocuğun kitabı alınıcak okuldan kaç kez söyledim en sonunda aldı
Kendisi birşey yapmıyor anlatabildim mi? Çocuk gibi sürekli yönlendirmekten bıktım. Ben böyle hatırlatırken, o kendince önem verdiği(telefonu şarja takmak, iş kıyafetlerini yıkamak) şeyleri yapınca çok kızıyorum
Çok yıprandım. İşin kötü tarafı o bu olanları benim abarttığımı düşünüyorustunuzdeki yuk sizi yıpratıyor. sorumluluklar adil paylaşılsa tüm evliliklerde keske..
Hayır saf değil, gayette akıllı ancak işine gelen şeylerdeHmm kendi ozbakimini siz söyleyince yapması değişik geldi
Hafif saflik var mı
Bazı insanlar bazı algılama yetilerinde sıkıntı olabiliyor.
eşinizin çok yoğun bi işi mi var ? Benim erkek arkadaşım da özbakımını atlıyordu bi ara bende sürekli uyardım sonradan düzeltti erkekler bu konuda daha boşvermiş olabiliyor , çok yoğun çalışan erkekler kendine de vakit ayıramayınca bence boşvermişlik halleri oluyor bunalımda bile olabilir , bence bağırıp çağırma ile anlatmak yerine bir gün oturun ne sıkıntısı ne derdi olduğunu onu dinlemeye hazır olduğunuzu gösterin yumuşak davranın bakalım ne yapacakNiye yapıyorum derse işi bırakacağımı biliyor
Keşke Bir tek fatura olsa
Kendi öz bakımını bile ben söylüyorum. Dişlerini fırçala diye söyleye söyleye şimdi hergün fırçalıyor.geçen gün banyo yap ter kokuyorsun dedim gitti banyo yaptı.
Çocukla ilgili konularda da öyle, çocuk dışarı çıkınca ara bakalım nerdeymiş diyorum yada artık eve gelsin diyorum sonra çağırıyor. Elektrik süpürgesi bozuldu elektirikçiye girmesi gerekiyor kaç kez söyledim.çocuğun kitabı alınıcak okuldan kaç kez söyledim en sonunda aldı
Kendisi birşey yapmıyor anlatabildim mi? Çocuk gibi sürekli yönlendirmekten bıktım. Ben böyle hatırlatırken, o kendince önem verdiği(telefonu şarja takmak, iş kıyafetlerini yıkamak) şeyleri yapınca çok kızıyorum