Eşimin dedesinin cenazesi

mira92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
33
0
36
Belçika
Merhaba arkadaslar,

Esimle yaklasik bir bucuk senedir evliyiz ve 6 aylik bir kizimiz var. Bu arada yurt dışında yasiyoruz.
Esimin dedesi bu gece vefat etti. Cenazesi 1 2 gune kalkacak turkiyeye gidecek.
Esimle daha once konusmustuk cenaze namazi burada da kilincak ama esim illa turkiyeye cenazeye gitmek istiyor. Hayatimda hic bu kadar kirilmadim esime cunku hic bir sekilde benden destek istemiyor. Olum haberini alinca kendi gitti ben bebek oldugu icin gidemedim bunu sorun etmiyorum zaten. Herkes eve dagildi esim hala gelmek istemedi eve ben dedim gel yapacak bsy yok artik diye. Simdide turkiyeye gitmek istiyorum diyor para durumumuzda iyi degil. En az 1 hafta gidecek. Giderse de bilet parasini baskasi vermek zorunda. Tesellisini benimle degil hep baskalarinla yasiyor ben artik bu duruma dayanamiyorum. Gercekten haksiz yere mi boyle davraniyorum bilmiyorum ama hic istemiyorum gitmesini trye.

tek sorun borç alacak olması bence
dedesi vefat etmiş, muhtemelen kendi akrabalarıyla teselli bulmak istiyor
eve gelince de siz destek olursunuz bir de sizin nazınızla uğraşmasın adam

Ben naz falan yapmiyorum. Esimin babasi kendi ailesi yuzunden intihar etti. Kaynanam o tarafla gorusmuyor ve esimi de cok disladilar zamaninda. Benim dedemde turkiyede hasta kac kere gitmek istedim BERABER gitmedi bu sene zar zor izine bilet aldirdim.
Insanlar bu hale 1 olayla gelmiyor ki.
Ailesiyle beraber olmak istiyorsa ben onun neyiyim? Belki de cogu evlilikler bu yuzden son buluyor evlendikleri kisiyle bir aile olamadiklari icindir. Yine de yorumunuz icin tesekkurler.

Ben naz falan yapmiyorum. Esimin babasi kendi ailesi yuzunden intihar etti. Kaynanam o tarafla gorusmuyor ve esimi de cok disladilar zamaninda. Benim dedemde turkiyede hasta kac kere gitmek istedim BERABER gitmedi bu sene zar zor izine bilet aldirdim.
Insanlar bu hale 1 olayla gelmiyor ki.
Ailesiyle beraber olmak istiyorsa ben onun neyiyim? Belki de cogu evlilikler bu yuzden son buluyor evlendikleri kisiyle bir aile olamadiklari icindir. Yine de yorumunuz icin tesekkurler.
kendi akrabaları dedim kendi ailesi demedim ben
ayrıca bunca trajediden nasıl haberim olsun ki?
yani eşiniz de istenmediği yere gidiyorsa yapacak pek bir şey yok

Back
X