Doğuma Hazırlık Eşimin dediği ismi katmalımiyim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Gulmira0

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
210
106
23
22
32 haftalık hamileyim bir kızımız olacak bu bizim ilk çocuğumuz ve ben ismini Ebrar katmak istiyorum ama eşim Ümmü Gülsüm olsun istiyor eşimle ilk hamile olduğumda erkek olursa ben kız olursada o katacak diye konuşmuştuk ama biraz Ümmü Gülsüm ismi bana ağır geliyor sanki eşim Ebrar beni kirmak istemiyor Ebrar katmak istersen kat diyor ama istemeyerek söylüyor sizce ne yapmalıyım

32 haftalık hamileyim bir kızımız olacak bu bizim ilk çocuğumuz ve ben ismini Ebrar katmak istiyorum ama eşim Ümmü Gülsüm olsun istiyor eşimle ilk hamile olduğumda erkek olursa ben kız olursada o katacak diye konuşmuştuk ama biraz Ümmü Gülsüm ismi bana ağır geliyor sanki eşim Ebrar beni kirmak istemiyor Ebrar katmak istersen kat diyor ama istemeyerek söylüyor sizce ne yapmalıyım
Eşiniz şakamı cidden,kusura bakmayında ümmü gülsüm nedir,ileride alay konusu olur yazık değilmi evladınıza.

Siz isim konusunda anlaşmışsınız ama o isim biraz ağır. Biz de anlaşmıştık ben kendi istediğim ismi koydum

Eşiniz şakamı cidden,kusura bakmayında ümmü gülsüm nedir,ileride alay konusu olur yazık değilmi evladınıza.
😆 Bende öyle düşünüyorum ben Kuran'da geçsin demiştim o da bu isme taktı ama o katmasam beni kırmaz da ben eşimin dediğini mi yapim diye size danışmak istedim

😆 Bende öyle düşünüyorum ben Kuran'da geçsin demiştim o da bu isme taktı ama o katmasam beni kırmaz da ben eşimin dediğini mi yapim diye size danışmak istedim
Bence yapmayın kırılsada kırılsın,ileri yıllardan örnek verin.
Cidden evladınıza hitap ederken helede okul dönemlerinde çok üzülür kırılır hemen.

anlaşmayı bozmak olur mu bilemedim ama bir orta yol bulmaya çalışabilirsiniz. sadece gülsüm, gülru, gülce güzel isimler ille gül olsun derseniz. ismin kuranda geçeni değil anlam açısından güzel olanı makbul

Bence ne sizin dediğiniz isim olsun ne de eşinizin dediği olsun. İkiniz ortak bir başka isim bulun bence. Sağlıkla doğsun inşallah :)

Ümmü Gülsüm zor isim. Eskiler kullabirdi böyle isimler. Ebrar da çok var sanki. Daha doğuma varmış zaman biraz daha araştırın. Tabi sizin kararınız sonucta

Bence de iki ismi de koymayın tabi son karar sizin öğretmenim bazen yeri geliyor aynı sınıfta 3 tane ebrar oluyor ümmü Gülsüm zaten ne yazık ki alay konusu olabilecek bir isim hem anlam olarak hem de dini olarak daha farklı isimler bulabilirsiniz biraz daha araştırın isterseniz

Neden alay konusu oluyormuş hanım hanımmm!!Peygamber efendimizin kızının ismi yarın mahşerde isimlerimizle çağrılıcaz .O yüzden çocuklarımıza güzel isimler koymamız lazım.

Üçü de kotu

Neden alay konusu oluyormuş hanım hanımmm!!Peygamber efendimizin kızının ismi yarın mahşerde isimlerimizle çağrılıcaz .O yüzden çocuklarımıza güzel isimler koymamız lazım.
Tamam sen Ebubekir Sıddık koy

Cünkü çocuklar zalimdir ve dalga geçmekte bır sıkıntı görmezler

Back
X