- 11 Aralık 2018
- 43.366
- 269.740
- 598
- Konu Sahibi nasipsiz32
Değişik hareketleri mi? Psikopatlığı, manyaklığı falan diyecektiniz sanırım.Yaklaşık bir senedir evliyim yaşadığım olayları anlatmak istiyorum eşimle otoparkta dururken erkek bir komşumuz İyi günler dedi Ben de iyi günler deyince sen nasıl adamı İyi günler dersin diyerek yüzüme tükürüp anneme küfür etti bu evliliğimizin 2.ayı daha sonradan dışarıda yemek yerken garson'a baktığımı söyleyip adamla bakıştığını söyledi bu konudan da bir sürü kavga ettik Ondan sonra ara ara kıskançlık krizleri oluyordu elbisemi yaktı ayakkabımı kesti ben de zaten onun için bütün elbiselerimi attım ben zaten tesettürlüyüm ne kadar açık olabilirim ki en son Geçen hafta yine babamın otoparkından çıkarken bir adam daire numaramızı sordu Ben de söyledim Ondan sonra adam bana bakmış duvara yaslanıp beni izlemiş Ben de adamla bakışmışım bunu söyleyince ben de işte hani Güldüm geçtim uzatmasın diye ama bu eve gittik devam etti beni suçlayıp durdu benim arabaya binmedin dedi Ondan sonra zaten sürekli bana Beni aldatırsann seni öldürürüm senin özel bölgene bıçak batırırım ki bunu açık açık söylüyor en son dayanamadım annemlere gittim Bir de üstüne salon kapısını kırdı çünkü içeride oturuyordun açmak istemedim sinirli olduğum için bu olaylardan dolayı O da aç deyince Açmadım ben de salon kapısını kırdı ondan sonra bu olay olunca ben de ertesi günü işe kendim gitmek istedim o bırakıyor beni sonra beni asansör kafasında yakalayıp Kolumdan çekti Ben de yere düştüm apartmanın içinden dairenin içine düştüm yani Böyle olunca da artık dedim ben annemlere gidiyorum ben öğretmenim kendisi araba teknisyeni yani meslekle alakası yok ama herhalde Bilmiyorum neden böyle oldu ama iyi zamanlarında da çok iyi melek gibi temizlik yapar beni sevdiğini söyler sürekli çok ilgilidir sizce boşanmalı mıyım daha bir senelik evliyim çocuk yok
Boşanmakla uğraşmayın, adam sizi öldürünce boşanmış sayılacaksınız zaten.