• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin değişik hareketleri lütfen akıl verin

Valla okur okumaz bende böyle düşündüm. Belki de aldatan kocasıdır o yüzden aldatılma korkusu var. Ha aldatan adam aksine eşine daha iyi davranır ama o kadın da evliyse kendi eşine böyle davranması normal gibi geldi. İnşallah aldatılma yoktur yoksa da boşanma için sebep bu olmamalı. Şiddet varsa hele bi de maddi açıdan özgürlük varsa ana baba dinlemeden boşanmasını söylerdim.
Birşey diyim mi, boşanmaz bu hanımefendi. Adam bir dövüp bir seviyor ve bu tabloda eziyet gören kadın o bir damla sevgiyi alabilmek için her şeye katlanır. Ama beni seviyor deyip diğer her şeye kendince mantıklı açıklamalar kılıflar uydurur yine boşanmaz. Umarım sonu bir kadın c*nayetiyle bitmez.

konu fake veya değil bilmiyorum ama bildiğim tek bir gerçek var

Melek gibi vs demişsiniz ama şiddet zaten böyle başlıyor
Bende evli iken evde kapıların yumruklanıp kırılmasını , aynaların , camların inmesini şiddet olarak görmüyordum ki bu dönem dönem oluyordu
taaki sıra bana da gelene kadar ( aşırı büyük olmasa da büyüğü küçüğü yok )

zaten 3-4 ay sonra boşandım

kendinizi kandırmayın lütfen ...

Öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum şimdiye kadar bana şiddet uygulamadı kapıları kırıyor çok sinirlenince
Adamın tehditlerinden sonra bunu dediniz ya bende konunun inandırıcılığı kalmadı. Kusura bakmayın da o tehditler bile anında boşanma ve uzaklaştırma kararı sebebi. Ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz sanırım. Bir de okumuş etmiş, öğretmen bir kadınsınız. Öğrencilerinize de bu şekilde öğretmeyin, tavsiye vermeyin lütfen.
Konu fakese de şikayet edesim geldi. Bunlar ciddi, hassas konular.

Bacım hakikaten harekete geçmek için ne olmasını bekliyorsun? İyiyse gitsin cami yaptırsın. Yol yakından dön kurtar kendini.

Hangi okulda öğretmensiniz acaba söyleyin de yanlışlıkla çoluğumuzu çocuğumuzu göndermeyelim. Bu kadar iğrenç bir konu bu kadar keyifli rahat nasıl anlatılabilir benim aklım almıyor gerçekten. Bir de melek gibi falan demişsiniz. Ebu cehil selama kalkar bu adam için büyüğü geldi diye. Bana öyle birşey yapacağını düşünmüyorum diyecek kadar akıl tutulması mı yaşıyorsunuz. Özel bölgeye bıçak saplama fikri normal bir insanın nasıl aklına gelebilir ve bir kadın bunu nasıl bu kadar rahat karşılayabilir

Neden böyle bir şey sallayayım Sabah sabah böyle bir şey açayım böyle bir konu açayım buraya Sadece fikir almak istedim Çünkü ailem boşanmamı istemiyor
Siz de sormayın ailenize yahu. Öğretmenimiz bir de. Çıkın ayrı eve boşanın. Ha bu adam boşanma aşamasında öldürür sizi. Bir iki vakte kadar döver de zaten..çocuk olursa hele ömür boyu kurtulamazsiniz. Açık söyleyeyim her türlü sizi dövüp öldürecek gibi duruyor. Ben buradan çok korktum, sizin orada hala onevden kaçmamış olmanız dehşet verici. Aileniz bu olaylarin hepsini biliyor yine de boşanma diyorsa b.k gibi aileniz var demektir. İşe gitmenize nasıl izin veriyor bu psikopat. Para getiriyorsunuz diye mi. Çalışmada öz zaten perde actiemaz. Yüzünüze tukurmus yahu o anda birakacaktiniz.
Böyleleri tam bir beyinsiz olduğu için çok tehlikeli oluyorlar.

Adamın tehditlerinden sonra bunu dediniz ya bende konunun inandırıcılığı kalmadı. Kusura bakmayın da o tehditler bile anında boşanma ve uzaklaştırma kararı sebebi. Ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz sanırım. Bir de okumuş etmiş, öğretmen bir kadınsınız. Öğrencilerinize de bu şekilde öğretmeyin, tavsiye vermeyin lütfen.
Konu fakese de şikayet edesim geldi. Bunlar ciddi, hassas konular.
Neden sabah sabah böyle bir fake konu açayım ki çok zor durumdayım bir akıl fikir almak isterim Çünkü ben sağlıklı düşünemiyorum ailem de boşanmamı istemiyorlar Çünkü onlar da bu İnsanın gerçek yüzünü yani hiç görmediler hep onlara Çok iyi davrandı Bana da bazen o kadar iyi davranıyor ki bazen hata diyordum ki ben kendi kendime ne kadar iyi biriyle evliyim ama bu hareketleri bitmiyor Ayda bir kere Mutlaka böyle kıskançlık krizleri yaşıyorum ve tehditleri sürekli aldatmakla ilgili Ben de artık yani Çok sıkıldım bu durumda Eskiden karnına bıçak saplarım diyordu şimdi özel bölgene diye başladı sürekli böyle farklı şeyler söylüyor Ben de artık sinir krizi geçiriyorum Çığlık Yatıyorum çünkü çok sataşıyor bana salonda sessiz bir şekilde oturuyorum İlla Kapıyı aç diyor Ben de açmayınca pencereleri falan kırıyor işte

Siz de sormayın ailenize yahu. Öğretmenimiz bir de. Çıkın ayrı eve boşanın. Ha bu adam boşanma aşamasında öldürür sizi. Bir iki vakte kadar döver de zaten..çocuk olursa hele ömür boyu kurtulamazsiniz. Açık söyleyeyim her türlü sizi dövüp öldürecek gibi duruyor. Ben buradan çok korktum, sizin orada hala onevden kaçmamış olmanız dehşet verici. Aileniz bu olaylarin hepsini biliyor yine de boşanma diyorsa b.k gibi aileniz var demektir. İşe gitmenize nasıl izin veriyor bu psikopat. Para getiriyorsunuz diye mi. Çalışmada öz zaten perde actiemaz. Yüzünüze tukurmus yahu o anda birakacaktiniz.
Böyleleri tam bir beyinsiz olduğu için çok tehlikeli oluyorlar.
Zaten iş yerime gelip herkesle tanıştı İçini rahat ettirdi iş konusunda problem yok çünkü hep kadın var iş yerinde bir de her zaman aradığında açıyorum içi hep rahat anladı bile diğer günler de dışarı çıkmıyorum zaten bu arada kafede arkadaşlarımla oturmamada müsaade etmiyor ona göre kafede oturmak çok terbiyesizlikmiş

Neden sabah sabah böyle bir fake konu açayım ki çok zor durumdayım bir akıl fikir almak isterim Çünkü ben sağlıklı düşünemiyorum ailem de boşanmamı istemiyorlar Çünkü onlar da bu İnsanın gerçek yüzünü yani hiç görmediler hep onlara Çok iyi davrandı Bana da bazen o kadar iyi davranıyor ki bazen hata diyordum ki ben kendi kendime ne kadar iyi biriyle evliyim ama bu hareketleri bitmiyor Ayda bir kere Mutlaka böyle kıskançlık krizleri yaşıyorum ve tehditleri sürekli aldatmakla ilgili Ben de artık yani Çok sıkıldım bu durumda Eskiden karnına bıçak saplarım diyordu şimdi özel bölgene diye başladı sürekli böyle farklı şeyler söylüyor Ben de artık sinir krizi geçiriyorum Çığlık Yatıyorum çünkü çok sataşıyor bana salonda sessiz bir şekilde oturuyorum İlla Kapıyı aç diyor Ben de açmayınca pencereleri falan kırıyor işte
Aileniz bu adamın size or.spu muamelesi yaptığını biliyor mu?

Boşanın. İyi zamanlarda herkes iyidir. Bu adam kötü ve tehlikeli biri. Sizi öldürebilir. Çocuk falan da yapmayın sakın.

Aileniz bu adamın size or.spu muamelesi yaptığını biliyor mu?
Annem diyor ki zaten herkes çekiyor diyor Kimse mutlu değil evliliğinde diyor o kendi akrabalarını düşünüyor Çünkü onlara rezil olacağız İki günden beri depresyona girdi zaten boşanacağım diye annemlerde kalıyorum da şu an

Zaten iş yerime gelip herkesle tanıştı İçini rahat ettirdi iş konusunda problem yok çünkü hep kadın var iş yerinde bir de her zaman aradığında açıyorum içi hep rahat anladı bile diğer günler de dışarı çıkmıyorum zaten bu arada kafede arkadaşlarımla oturmamada müsaade etmiyor ona göre kafede oturmak çok terbiyesizlikmiş
Ablacım senin aklın fikrin yok mu hala daha ne anlatıyorsun iş yerinde kadın var bilmemne diye? Konu bu mu sence adam özel bölgene bıçak saplarım demiş ya hani kafe falan diyorsun hala

Back
X