- 9 Şubat 2017
- 53
- 22
- 38
- 38
- Konu Sahibi Starshine91
Canım işlerinden arkadaşı çıkmış kız yazının tamamını okumadın mi ilişkileri varmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AA yok valla sadece konuyu okudumm su telefon konusmalarına akdar geldım sadece. e snuc olarak konu sahıbı bosanıcakmıymıs yoksa daha acıkmı arıyorCanım işlerinden arkadaşı çıkmış kız yazının tamamını okumadın mi ilişkileri varmis
AA yok valla sadece konuyu okudumm su telefon konusmalarına akdar geldım sadece. e snuc olarak konu sahıbı bosanıcakmıymıs yoksa daha acıkmı arıyor
AYNEN EN SON 27 Subatta gırmıs ınsallah ıyıdır ama esı ne entrıkacıymısya dızılere konu olacak cınsten nasıl dusunup kurgulamıs ve oynamıs herseyı. yalan ınsana neler yaptırıyorKonu sahibi tüm yasal haklarını alarak boşanmak ve onları rezil etmek istiyordu. Ama 1 aydan uzun süredir yazmadığı için endişe ediyoruz. Umarım çok iyidir ve sadece siteye girmeye fırsat bulamamıştır.
Hic kullanmadim ama cep telefonunu ses kaydedici yapiyor veya whatsapp i takip ediyorsun ayrintili bilgim yoko nasıl bı program nası yukluyosun ne ıcın kullanılıyor
AYNEN EN SON 27 Subatta gırmıs ınsallah ıyıdır ama esı ne entrıkacıymısya dızılere konu olacak cınsten nasıl dusunup kurgulamıs ve oynamıs herseyı. yalan ınsana neler yaptırıyor