eşimin derdi nedir sizce?

Bencede eşin depresyonda psikologa gitmeli gitmiyorsa sen git ve eşinin durumunu anlat hiç olmassa neler yapman gerektigini ögrenirsin

Bilmiyorum sana bıraktım diyor.
şubat konumuzun mimarı. erkekler bizim gibi güçlü olamıyorlar malesef. durumunkabullenmeleri ve anlamaları zaman alıyor. şunzamana kadar herşey plandaydı sen de hamdolsun gerçeğe döndü tüp bebişin geliyor. bu onu endişelendiriyor. babalık heycanı korkusu bile diyebilirsin buna. sen tedavini aksatma biliyorsun ki tedavin ilk kısmı tamamen senin ruh haline bağlı. ondan bir beklenti içine girme. morelini yüksek tutmaya çalış. o zamanla senin inancını ve pozitifliğini gördükçe düzelecektir. lütfen üzme kendini yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin böyle birşey için canını sıkma. biliyorsun rahim duvarı kalınlığını bile etkiliyor stres.

iliskinizi sorguluyor ve sizinle birlikte mutlu olmadigi kanisina varmis. Sevdigini bilmemesi de bundan.
depresyonda anlayisli olun demeyecegim, birisinden hoslanmis olabilir ve sonucunda sizinle olan iliskisini yargilamaya baslamis olmasi muhtemel.
GEcmisteki kavgalari kurcaliyor, son zamanlarda rol yapiyorum diyor... sizin kotu taratflarinizi kafasinda dondurup duruyordur. tu kaka olacaksiniz , o sizi oyle gorecek... Biriyle iliskisi yoktur ama birinden hoslanmis, umarim yanlistir dusunduklerim.

Agustosta bir konu acmissiniz, instagramda hesap acmis , kizlar fotograf begenip hayranim falan yazmis. sizin onu takip etmenizi istememis hatta kapat demis. orda sunu da yazmissiniz:
amacı bekar gibi olmak.kimse ona karışmayacak..
bunlari okuyunca pek yanilmadigimi hissettim, sirf depresyonda diye dusunup bir onceki mesajimda yazdiklarimin olabilirlik ihtimalini de yabana atmayin derim.

Nedense aklıma başka biri olduğu geldi, arkadaş deyince ağustostaki konuna baktım
Genelde başka birinden hoşlanan erkek saçma sapan kavgalar, huzursuzluklar çıkartıyor
Yakında seni suçlu ilan eder her şey için, senin huylarını, görünüşünü beğenmezse şaşırma
Çocuk işini bi müddet ertele
Eşinin de üstüne düşme, neyin var diye sorma kötüyüm derse hıı bende de geç
Tartışma çıkartmaya çalıştıkça alttan alma ama cevap verme işim var de ayrıl yanından
Bi müddet hiç ilgilenme kötüyüm dedikçe ah vah deme tepkisiz dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…