eşimin derdi nedir sizce?

maddi durumunuz uygunsa biraz tatile çıksanız. yada rutin yaptığınız şeylerden biraz uzaklaşım yeni şeyler yapsanız.

kesınlıkle depresyonda acıl olaak bır psıkologdan y ada psıkıyatrı servısınden randevu alın ve esınızın oraya gıtmesını saglayın yoksa sonucu kotu yerlere gıdebılır. es adayım da bır zamanlar bu durudmaydı ıntıhara kalkıstı oradan bılıyorum. ve ustune gıtmeyın, uzaktan ızleyın her hareketını, iletişime gecmeye calısın yargılamadan sorular sormadan...

belki de farkında olmadan adamı bunalttınız? yani siz bunaltmamış olsanız bile o kendini oyle hissetti?? bebek icin bu ay denemelıydık diyorsnz mesela, bunu illakı yansıtıyorsunuz suan sorunlarınız oldugu halde hatırlatıyorsunuzdur illaki, sonra "beni seviyormusun " diye sormanızda erkek için hele depresif iken çook bunaltıcı seyler, siz sonuna kadar haklısınız endişelenmekte, ama bu endişenizi abartıp belli etmeyin, hatta sorun sizdeymiş gibi davranmayın, daha ılımlı daha olumlu ve yaşadgı sıkıntı normalmiş herkese belli dönemde gelirmiş gibi davranın, meraklı görunmeyın, endişeli görünmeyın, sdc onu anladığınızı belli edin, çnkü bizlerin endişesi onları bunalttıkca bunaltıyor. biz karşıdan bekledıgmz seyleri erkeklere yaparak hata yapıyoruz aslında. hele hele soru hiç sormayın...

tabi ki bu yazdklarım sdc sizin anlattıklarnz kadar ile ilgili. detayda işin öznde başka sorunlar varsa bilemeyiz... bu normal ev bunaltısı çözümü sdc.. sevgiler..

1- eşin bir şeye takıldıysa kesin depresyona girdi. bi doktora görünsün.
2-onun dışında can sıkıntısından dolayı bile eşine dert çıkaran erkeklerden çok fazla her tarafta o yüzden bu başlıklara hiç şaşırmıyorum.
3-çoğu erkeğe de rahat batar oldu battığı yerden çıkarmak lazım ağrı sızı yapmasın.

Kaşıntısı tutmuştur onun.. hiç ilgilenmeyin, kendi haline bırakın.

Para pul borc harc olabilir. Maddi durumunuz nasil

Herkesin zaman zaman boyle anlari olabilir bence esinde boyle bir surecten geciyor , eger gercekten ciddi SIKINTILARI yoksa.

bir hafta basbasa tatil tel kapat nefes alin arada iyi oluyor insan canlaniyorrr

Belli adam sıkılmış,işten stresten, maddiyattan belki de...
Bırakın biraz kafasını dinlesin..
Sizle alakası yoktur bence...

Anne baba psikolojik olarak sağlıklı olmalı bende önceden sorunlar yaşadığım için söylüyorum ailevi olarak. Bebek işini erteleyip eşini zorlamalısın psikiatra gitmesi için

Canım ben de bir kaç ay sonra tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum ama beni seviyor musun? sorusuna "bilmiyorum" diye cevap veren bir adama çocuk doğurmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…